Yuzde yirmisini ödüyorsunuz.Merhaba arkadaşlar , tüp bebek tedavisi görüyorum raporum çıktı ama rapor çıkmadan önce ilaçlarımı ücret ödeyerek almıştık. Eczacı ilacın kutularını atmayın rapor çıkınca yardixmi oluruz demişti. Simdi size sorum şu .tüp bebek raporu alınca ilaçların tamamını mı devlet karşılıyor. Yoksa belli bir kısmını mi . Raporlu tedavi gören arkadaslar yanıtlayan olur mi lütfen
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinYuzde yirmisini ödüyorsunuz.
Ben raporlu aldım benim 6.5 tuttu sadece ilaçlar. Ama bi ilacı raporsuz aldım eczanede bulamadığım için başkasından temin ettim. O şekilde 6.5 tuttu. Eczaneye üç ilaç için 4300 ödedim.Merhaba arkadaşlar , tüp bebek tedavisi görüyorum raporum çıktı ama rapor çıkmadan önce ilaçlarımı ücret ödeyerek almıştık. Eczacı ilacın kutularını atmayın rapor çıkınca yardixmi oluruz demişti. Simdi size sorum şu .tüp bebek raporu alınca ilaçların tamamını mı devlet karşılıyor. Yoksa belli bir kısmını mi . Raporlu tedavi gören arkadaslar yanıtlayan olur mi lütfen
Ilac odemesini eczaneye yapiyorsunuz. Yuzde 80 inini geri iade etmeli size. Hastahaneye sadece transfer zamani 2 binlira gibi bir para oduyorsunuz.Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
, yani ücreti odedigim için %80 ini eczacının bana geri ödemesi gerekir değil mi ? Ben hastaneye ödenen ücretin %20 sini ödeyoruz, ilaçlara ise ücret odemiyoruz diye biliyordum .Ozman yanlış duymusum, siz raporlu mu tedavi oldunuz yani %20 i de mi ?
Şimdi 170 i aradim %20 sini SGK karsiliyor dedi. %30 da diğer islmeler için dedi , sordugum bir çok kişi %80 diyor . 170 , %20 diyor . Yani eczacı bana sadece %20 sini mi geri ödeme yapacak 12 bin tuttu ilacalr daha opu bile olmadım raporlu olmanın ne anlamı var %20 ne yaaIlac odemesini eczaneye yapiyorsunuz. Yuzde 80 inini geri iade etmeli size. Hastahaneye sadece transfer zamani 2 binlira gibi bir para oduyorsunuz.
merhaba ,Ben raporlu aldım benim 6.5 tuttu sadece ilaçlar. Ama bi ilacı raporsuz aldım eczanede bulamadığım için başkasından temin ettim. O şekilde 6.5 tuttu. Eczaneye üç ilaç için 4300 ödedim.
Açıkçası eczaneye sormadım da bana aldırılan ilaçların ücretlerine bakınca raporsuz alsam 12 buçuk tutacakmış ben 4300 e aldım onlarımerhaba ,
acaba raporlu -raporsuz ne kadar fark eıdyor ılaclarda fıyat ?
baya ıyı ındırım saglamıs kuzum ,Açıkçası eczaneye sormadım da bana aldırılan ilaçların ücretlerine bakınca raporsuz alsam 12 buçuk tutacakmış ben 4300 e aldım onları
%80 karşilıyor, ama çoğu eczanede ilaç bulmak zor o yüzden parayla aldim bir kismini, yurtdisindan gelmiyormusMerhaba arkadaşlar , tüp bebek tedavisi görüyorum raporum çıktı ama rapor çıkmadan önce ilaçlarımı ücret ödeyerek almıştık. Eczacı ilacın kutularını atmayın rapor çıkınca yardixmi oluruz demişti. Simdi size sorum şu .tüp bebek raporu alınca ilaçların tamamını mı devlet karşılıyor. Yoksa belli bir kısmını mi . Raporlu tedavi gören arkadaslar yanıtlayan olur mi lütfen
Aynen canım ama bi ilacı işte bende mecbur raporsuz aldım bulamadığım için o buna dahil değilbaya ıyı ındırım saglamıs kuzum ,
olsun ne yapalım bızımde oyle olcak mecburenAynen canım ama bi ilacı işte bende mecbur raporsuz aldım bulamadığım için o buna dahil değil
Opu günü ödediğiniz baya yüksekmiş özelde mi yaptırıyorsunuzİlaçlara 3bin civarı, opu günü de 7bin ödedik raporlu şekilde.
Yeter ki ilaçları bulalım diyoruzolsun ne yapalım bızımde oyle olcak mecburen
Ayy evet kesınlıkle yaaYeter ki ilaçları bulalım diyoruzsonuçları güzel olur inşallah
üniversite hastanesinde canım. Mayısta olan tedavimde 5000 ödemiştik. Zam gelmişOpu günü ödediğiniz baya yüksekmiş özelde mi yaptırıyorsunuz
İlaçlar da çok zor bulunuyor maalesef.Yeter ki ilaçları bulalım diyoruzsonuçları güzel olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?