Evet özel gibi olmuş resmenüniversite hastanesinde canım. Mayısta olan tedavimde 5000 ödemiştik. Zam gelmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet özel gibi olmuş resmenüniversite hastanesinde canım. Mayısta olan tedavimde 5000 ödemiştik. Zam gelmiş
Ne yazık ki. Eczanelerde yok hiçİlaçlar da çok zor bulunuyor maalesef.
Opu ne zaman benim yarınHenüz bi ödeme yapmadım yumurta toplarken yapılacak sanırım bilmiyorum açıkçası ama 2 bin küsür bişey olması lazım
Henüz bilmiyorum canım ne zaman olur. Benim raporum çıkalı 2 ayı geçti de ben gitmedim hemen. Beslenmeme dikkat ettim iki ay. Öyle gitmek istedim tedavi için. Daha ilaçları kullanıyorum ikinci muayeneye gidicem yarın.Opu ne zaman benim yarınben siz daha önce yaptırdıniz diye düşünmüştüm. Süreci birlikte bekleyelim . Birbirimize destek olalım inşallah
![]()
Hayırlısı olsun inşallah valla ben ilk denememde baya tedirgindim dikkat ettim her şeye tabiri caizse paronoyak gibiydim şimdi daha rahatım hayırlısı artık Allah ol diyecek olacak insaallahHenüz bilmiyorum canım ne zaman olur. Benim raporum çıkalı 2 ayı geçti de ben gitmedim hemen. Beslenmeme dikkat ettim iki ay. Öyle gitmek istedim tedavi için. Daha ilaçları kullanıyorum ikinci muayeneye gidicem yarın.
sagol canım, senı topıklerden hatırlıyorum surecın nasıl suan ne durumdasn ?İlaçlara 3bin civarı, opu günü de 7bin ödedik raporlu şekilde.
3 tedavim negatif oldu. Son tedavimde 1 embryo oldu orta kalitede. Gelecek ay transfer olacağım. Ama umudum yok açıkçası. Seneye yaza İstanbul'da iyi bir merkezde deneyeceğim, orda da olmazsa bırakacağım sanırımsagol canım, senı topıklerden hatırlıyorum surecın nasıl suan ne durumdasn ?
İnşallah pozitif görürsün Rabb'im emeklerini boşa çıkarmasın..3 tedavim negatif oldu. Son tedavimde 1 embryo oldu orta kalitede. Gelecek ay transfer olacağım. Ama umudum yok açıkçası. Seneye yaza İstanbul'da iyi bir merkezde deneyeceğim, orda da olmazsa bırakacağım sanırım
Opu gunu 7 bin ne ilaci aldinizki ? Transfer ucretimi ?İlaçlara 3bin civarı, opu günü de 7bin ödedik raporlu şekilde.
Ilaç parası değil opu için. Transfer olsa da olmasa da o parayı alıyorlar. Transfere ücret verilmeyecekOpu gunu 7 bin ne ilaci aldinizki ? Transfer ucretimi ?
Transfer olmassa parayi iade ediyordu devlette.Ilaç parası değil opu için. Transfer olsa da olmasa da o parayı alıyorlar. Transfere ücret verilmeyecek
%20 sni değil %80 ni geri ödiyecek örnegin 10 bin versiyseniz eczaneye size 8 bin geri verecek. Keşke para ödemeyip rapor çıkınca alsaydınızŞimdi 170 i aradim %20 sini SGK karsiliyor dedi. %30 da diğer islmeler için dedi , sordugum bir çok kişi %80 diyor . 170 , %20 diyor . Yani eczacı bana sadece %20 sini mi geri ödeme yapacak 12 bin tuttu ilacalr daha opu bile olmadım raporlu olmanın ne anlamı var %20 ne yaa
Yok canım, üniversitenin maalesef öyle bir uygulaması yok. Hastaneye göre değişiyorsa bilmiyorumTransfer olmassa parayi iade ediyordu devlette.
Universite hastahanesinde degisebilir. Zeynep kamil iade ediyordu. Tutsunda sonuca ulasilsinda o para onemli degil. 2 defa devlette 2 defa ozelde denedim tutmadi. 150 bin gitti. O yuzden ozele devam edemicem artik.. son raporum var onu kullanicam devlette.Yok canım, üniversitenin maalesef öyle bir uygulaması yok. Hastaneye göre değişiyorsa bilmiyorum