Tüp bebek raporu ilaclarin ücretinin tamamıni mi karsiliyir

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ay42
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Henüz bi ödeme yapmadım yumurta toplarken yapılacak sanırım bilmiyorum açıkçası ama 2 bin küsür bişey olması lazım
Opu ne zaman benim yarın 😐 ben siz daha önce yaptırdıniz diye düşünmüştüm. Süreci birlikte bekleyelim . Birbirimize destek olalım inşallah 🙏

Opu ne zaman benim yarın 😐 ben siz daha önce yaptırdıniz diye düşünmüştüm. Süreci birlikte bekleyelim . Birbirimize destek olalım inşallah 🙏
Henüz bilmiyorum canım ne zaman olur. Benim raporum çıkalı 2 ayı geçti de ben gitmedim hemen. Beslenmeme dikkat ettim iki ay. Öyle gitmek istedim tedavi için. Daha ilaçları kullanıyorum ikinci muayeneye gidicem yarın.

Henüz bilmiyorum canım ne zaman olur. Benim raporum çıkalı 2 ayı geçti de ben gitmedim hemen. Beslenmeme dikkat ettim iki ay. Öyle gitmek istedim tedavi için. Daha ilaçları kullanıyorum ikinci muayeneye gidicem yarın.
Hayırlısı olsun inşallah valla ben ilk denememde baya tedirgindim dikkat ettim her şeye tabiri caizse paronoyak gibiydim şimdi daha rahatım hayırlısı artık Allah ol diyecek olacak insaallah

Üstüne düştükçe daha zor oluyor zaten. Rahat olmak önemli sanırım☺️

3 tedavim negatif oldu. Son tedavimde 1 embryo oldu orta kalitede. Gelecek ay transfer olacağım. Ama umudum yok açıkçası. Seneye yaza İstanbul'da iyi bir merkezde deneyeceğim, orda da olmazsa bırakacağım sanırım
İnşallah pozitif görürsün Rabb'im emeklerini boşa çıkarmasın..
Nerde tedavi olsun canım sen

Şimdi 170 i aradim %20 sini SGK karsiliyor dedi. %30 da diğer islmeler için dedi , sordugum bir çok kişi %80 diyor . 170 , %20 diyor . Yani eczacı bana sadece %20 sini mi geri ödeme yapacak 12 bin tuttu ilacalr daha opu bile olmadım raporlu olmanın ne anlamı var %20 ne yaa
%20 sni değil %80 ni geri ödiyecek örnegin 10 bin versiyseniz eczaneye size 8 bin geri verecek. Keşke para ödemeyip rapor çıkınca alsaydınız

Yok canım, üniversitenin maalesef öyle bir uygulaması yok. Hastaneye göre değişiyorsa bilmiyorum
Universite hastahanesinde degisebilir. Zeynep kamil iade ediyordu. Tutsunda sonuca ulasilsinda o para onemli degil. 2 defa devlette 2 defa ozelde denedim tutmadi. 150 bin gitti. O yuzden ozele devam edemicem artik.. son raporum var onu kullanicam devlette.

Back
X