tüp bebek raporu

Tüp bebek tedavi raporu alınması için gerekli belgeler
Evlilik cüzdanı
Sağlık karnesi
Sperm sayısının 5 milyon üzeri olması durumunda 3 kez aşılama yapıldığını gösterir belge
HSG Rahim Filmi
Belirli aralıklarla yapılmış sperm tahlilleri
4 fotoğraf (bay ve bayan için)
Nüfus kâğıdı fotokopileri
Hormon Tahlilleri(Bayan için TSH, Prolaktin, FSH, E2)
Nüfus dairesinden 3 adet nüfus kayıt örneği

Rapor alınması için mutlak gerekli önkoşullar:

Bayan yaşı 23 yaşından büyük, 39 yaşından küçük olması
Nüfusa kayıtlı çocuk bulunmaması ( bu evlilik veya çiftlerden herhangi birinin önceki evlilikleri)
En az 3 yıllık evlilik süresi

ben de bunu buldum.. ama asıl bunlar zaten sağlık bakanlığının 11/04/2005 tarihli genelgesine göre yapılıyor..
tüp bebek raporu sahibi olunca resmi kurumlarda tedavi için fark alınmıyor, tedavi ve ilaçlara %20-30 katılıyorsunuz o da maaşınızdan kesiliyormuş.
tüp bebek raporlarında özel merkezler fark alıyor o da kimi yerlerde fark olarak 3000-4000 lirayı buluyormuş..
hayırlısı ile şubat ayı gelsin ben rapor alacağım.. bu arada ben bir merkezle konuştum raporu da her yer vermiyormuş, eğitim araştırma hastaneleri-üniversite hastaneleri verebiliyor. :sm_confused:

arkadaslar bende rapor ıcın basvuracagım...bır olumsuz tup bebek denememız var..ıkıncıyı raporla yapmak ıstıyoruz....raporu zeynep kamıl hastanesınden alacagız..hastaneyı arayıp sordum..erkek ınferlıtesı oldugunda sayı 5 mılyon altındaysakı bızde ole 3 yıl evlılk sartı aranmıyormus..bızımde daha 3 yılımız dolmadı pazartesı gıdıp dosya actıracagız..herkez ıcın hayırlısı olsun..

-arkadaşlar ben emekli sandığı mensubuyum ordanda belge almam gerekiyor mu?
-lütfen bilgilendirir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…