Tüp bebek regl gecikmesi

floverss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2022
17
1
1
30
Kızlar merhaba tüp bebek tedavisi görmekteyim 2. reglimden sonra transfer olacak 2 haftadır regl gecikmem var 1 hafta önce tarlusal bitti bugün 7.gun tarlusala rağmen regl olamadım bu durumu yaşayan var mı ?

Bende şuan aynı durumdayim ilk reglimi oldum ikinci regl de transfer için gideceğim ama hala olamadım. 4 gün gecikti hap falan kullansam mi bilmiyorum

Kızlar merhaba tüp bebek tedavisi görmekteyim 2. reglimden sonra transfer olacak 2 haftadır regl gecikmem var 1 hafta önce tarlusal bitti bugün 7.gun tarlusala rağmen regl olamadım bu durumu yaşayan var mı ?
Ben yaşadım canım bir kaç güne olursun merak etme

Bende şuan aynı durumdayim ilk reglimi oldum ikinci regl de transfer için gideceğim ama hala olamadım. 4 gün gecikti hap falan kullansam mi bilmiyorum
doktora görünmeden ilaç kullanmayın bende de aynısı oldum gittim kist olusmus ilaç verdi öyle adet oldum

Ben burda arkadaşların tavsiyesi ile youtube den adet söktürücü egzersizleri denedim sabah 1 akşam 1 yaptım 2.gunun sonunda başladı.. Bir deneyin isterseniz

Kızlar doktora gittim bugün çatlamayan yumurtam olduğunu söyledi şuan beklemede kalmamı 5 gun içinde regl olmazsam doğum kontrol hapina baslamami söyledi

doktora görünmeden ilaç kullanmayın bende de aynısı oldum gittim kist olusmus ilaç verdi öyle adet oldum
Evet bugün bende gittim çatlamayan yumurtam varmış doğum kontrol hapı vericek doktor 5 gün içinde regl olmazsam siz ne kullandınız doğum kontrol hapı mi ?

Doktorunuz ile iletişime geçin gerekirse ilaç vericektir size ben ilaca rağmen olamadim çatlamayan yumurtam varmiş

hayır doktora yazdım, kanda gebelık testı yapın sonucu bıze atın dedı,
cumartesı olmazsam gebelık baktırcam ılac kullanmak ıcın..
ıdrarlar negatıfte doktor garantıcı
bence beklemeyin varsa cıkar zaten idrarda da kist olustuysa ilaç kullanamnız gerekir yoksa sökğlmğyor adet bende bi hafta felan beklemiştim evde negatif cıkınca direk kan verdim gittim ilaç verdi zaten ilacı da kullanma süresi var sonra adet bekleme süreci uzadıkca sabır azalıyor

çalışıyorum ya kan vermek saglık ocagı vs zor oluyor, yoksa coktan verırdım ..
regl olmadıkca vucut da şaşıyor dengeyı zorluyor benı ..
cumartesı evdeyım bır dokora giderim

kızlar gecikmeli olarak gelen adetlerinizde kanamanız nasıldı? bende gecikmeli oldum ve kanama çok az geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…