Ben yaşadım canım bir kaç güne olursun merak etmeKızlar merhaba tüp bebek tedavisi görmekteyim 2. reglimden sonra transfer olacak 2 haftadır regl gecikmem var 1 hafta önce tarlusal bitti bugün 7.gun tarlusala rağmen regl olamadım bu durumu yaşayan var mı ?
doktora görünmeden ilaç kullanmayın bende de aynısı oldum gittim kist olusmus ilaç verdi öyle adet oldumBende şuan aynı durumdayim ilk reglimi oldum ikinci regl de transfer için gideceğim ama hala olamadım.4 gün gecikti hap falan kullansam mi bilmiyorum
Evet bugün bende gittim çatlamayan yumurtam varmış doğum kontrol hapı vericek doktor 5 gün içinde regl olmazsam siz ne kullandınız doğum kontrol hapı mi ?doktora görünmeden ilaç kullanmayın bende de aynısı oldum gittim kist olusmus ilaç verdi öyle adet oldum
Doktorunuz ile iletişime geçin gerekirse ilaç vericektir size ben ilaca rağmen olamadim çatlamayan yumurtam varmişBende şuan aynı durumdayim ilk reglimi oldum ikinci regl de transfer için gideceğim ama hala olamadım.4 gün gecikti hap falan kullansam mi bilmiyorum
Teşekkür ederim denerimBen burda arkadaşların tavsiyesi ile youtube den adet söktürücü egzersizleri denedim sabah 1 akşam 1 yaptım 2.gunun sonunda başladı.. Bir deneyin isterseniz
bende aynı durumdayımmmm.......Bende şuan aynı durumdayim ilk reglimi oldum ikinci regl de transfer için gideceğim ama hala olamadım.4 gün gecikti hap falan kullansam mi bilmiyorum
benımde gecıkmenın 7.gnu,,Ben yaşadım canım bir kaç güne olursun merak etme
evet canım doktora göründüm kist olusmus ilaç verdi öyle oldumbenımde gecıkmenın 7.gnu,,
sen kacıncı gunde adet olmustun canım hap mı kullandın?
ne kullanmıştın canım ?evet canım doktora göründüm kist olusmus ilaç verdi öyle oldum
bir ay yasmin bir ay da tarlusal kullandım iki ayda da kist olustu ilaç bittikten 3 gün sonra felan oldumne kullanmıştın canım ?
kacıncı gunde regl oldun pekı ılactan sonra
anladım canımm, bakalım ınsallah bende en kısa zamanda regl olurum patlıycam valla şiştimbir ay yasmin bir ay da tarlusal kullandım iki ayda da kist olustu ilaç bittikten 3 gün sonra felan oldum
doktora gittin mianladım canımm, bakalım ınsallah bende en kısa zamanda regl olurum patlıycam valla şiştim
hayır doktora yazdım, kanda gebelık testı yapın sonucu bıze atın dedı,doktora gittin mi
bence beklemeyin varsa cıkar zaten idrarda da kist olustuysa ilaç kullanamnız gerekir yoksa sökğlmğyor adet bende bi hafta felan beklemiştim evde negatif cıkınca direk kan verdim gittim ilaç verdi zaten ilacı da kullanma süresi var sonra adet bekleme süreci uzadıkca sabır azalıyorhayır doktora yazdım, kanda gebelık testı yapın sonucu bıze atın dedı,
cumartesı olmazsam gebelık baktırcam ılac kullanmak ıcın..
ıdrarlar negatıfte doktor garantıcı
çalışıyorum ya kan vermek saglık ocagı vs zor oluyor, yoksa coktan verırdım ..bence beklemeyin varsa cıkar zaten idrarda da kist olustuysa ilaç kullanamnız gerekir yoksa sökğlmğyor adet bende bi hafta felan beklemiştim evde negatif cıkınca direk kan verdim gittim ilaç verdi zaten ilacı da kullanma süresi var sonra adet bekleme süreci uzadıkca sabır azalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?