- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsinin dollenmesi super. Simdi onlari genetik teste yollayin. Hangisinde dna hasari yoksa 2 tanesini transfer ettirin. Bu arada opu nasildi anestezi korkusu sardi beni uyku tutmaz oldu.Merhaba
Dun opu oldum
5 tane kaliteli yumurtam olmus ve bugun aradilar hepsi dollenmis
Esimin dunku sperm testinde morfoloji sifirmis
Sifir morfoloji ile dollenmede durum nasil sonuclaniyor
Yasayanlar ya da bilgisi olan var mi?
Hayirli olsun hamilesiniz. Morfolojiniz kacti acaba? Ne kadardir gebe kalmaya calisiyordunuz?Geçtiğimiz hafta ankara düzen laboratuvarında sperm testi verdik şimdiye kadar kötü çıkan sonuclarımız inanılmaz derecede iyi çıktı . Hareketlilik sorunumuz var baya düşüktü acaba bu laboratuvar iyi bir laboratuvar değilmi bi kaç yerde daha okudum benimle aynı durumu yaşayanlar varmış devlette düşük çıkan sonuçlar bu laboratuvarda yüksek çıkıyormuş . Araşıtırınca ankaranın en iyi laboratuvarı olduğunu okuyorum. Yalnız morfolojimiz %6 nasıl sizce pek anlamadım ?![]()
%6 idi morfoloji bizde daha çok sıkıntı hareketsiz sperm sayısı oldukça fazlaydı. Ocakdan beri korunmayı bırakmıştık. Morfolojide sıkıntı olduğu için nisan ve mayıs ayında 2 defa kimyasal geçirdim. Daha sonra brnim tahlillerimede bakıldı rahim filmi FSH TSH hepsine herşey temizdi FSH hariç o biraz yüksekti. Onuda testere dişli aslan pençesi ile düşürdüm çok şükür. Eşimede bol bol havuç suyu fındık ceviz krçiboynuzu pekmezi bunlar hereketliliği arttırmak için morfoloji içinde çoban çökerten çayı içirdim. Çok şükür hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sanada canım.Hayirli olsun hamilesiniz. Morfolojiniz kacti acaba? Ne kadardir gebe kalmaya calisiyordunuz?
Amin canim. Ama morfolojiniz 6 cok iyi. Bizim sifir malesef. Onun disinda hareket ve sayimiz super.%6 idi morfoloji bizde daha çok sıkıntı hareketsiz sperm sayısı oldukça fazlaydı. Ocakdan beri korunmayı bırakmıştık. Morfolojide sıkıntı olduğu için nisan ve mayıs ayında 2 defa kimyasal geçirdim. Daha sonra brnim tahlillerimede bakıldı rahim filmi FSH TSH hepsine herşey temizdi FSH hariç o biraz yüksekti. Onuda testere dişli aslan pençesi ile düşürdüm çok şükür. Eşimede bol bol havuç suyu fındık ceviz krçiboynuzu pekmezi bunlar hereketliliği arttırmak için morfoloji içinde çoban çökerten çayı içirdim. Çok şükür hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sanada canım.
Saraçoğlu çoban çökerten diyor canım morfoloji için sabah ve akşam yemeklerden önce içir sende mutlaka inşallah faydasını görürsün.Amin canim. Ama morfolojiniz 6 cok iyi. Bizim sifir malesef. Onun disinda hareket ve sayimiz super.
Hamileliğin hayrli olsun bu arada cnmSaraçoğlu çoban çökerten diyor canım morfoloji için sabah ve akşam yemeklerden önce içir sende mutlaka inşallah faydasını görürsün.
Rabbim gönlüne göre versin canım en kısa zamanda meleğine kavuşursun inşallah bol bol meryem suresi oku.Canm bizimde sayı az hareket ve morfoloji 0 dna hasar testi yaptrduk mart ayında çok şükür temz cikti martta ben ofis işlemi gördüm 2 cmlik Polip vardı o alindi kaan aydosa göründk eşime promen k ve Sperra verdi ağustostan beri onu kullanıyor eylülde havuç suyuna başladık yaklasik 1 haftadr maranki macunu yiyor dünden beri de isirgan otu cayi ve incire basladia bakalım. Kaan hoca pazartesi test istedi eşimden sonuç ne cikacak Mreal ediyorum.benmde tüplerim tıkalı normal gebelik zaten olmaz boz araliga kadr takviye alacaz aralıkta tup bebek yapacagz şimdiden takviye kullanıyoruz bnde kendime Arisutu-bal-polen ve yaş fıstık karstrdim kullaniyirum havuç suyu içiyorum Oyle yani bakalm sonuçlar ne olcaak
İnşallah canım çok çok amin tamam okurumRabbim gönlüne göre versin canım en kısa zamanda meleğine kavuşursun inşallah bol bol meryem suresi oku.
Insallah hayirli sonuc alirsiniz. Bize de sonucu mutlaka yazin merakla bekliyorumCanm bizimde sayı az hareket ve morfoloji 0 dna hasar testi yaptrduk mart ayında çok şükür temz cikti martta ben ofis işlemi gördüm 2 cmlik Polip vardı o alindi kaan aydosa göründk eşime promen k ve Sperra verdi ağustostan beri onu kullanıyor eylülde havuç suyuna başladık yaklasik 1 haftadr maranki macunu yiyor dünden beri de isirgan otu cayi ve incire basladia bakalım. Kaan hoca pazartesi test istedi eşimden sonuç ne cikacak Mreal ediyorum.benmde tüplerim tıkalı normal gebelik zaten olmaz boz araliga kadr takviye alacaz aralıkta tup bebek yapacagz şimdiden takviye kullanıyoruz bnde kendime Arisutu-bal-polen ve yaş fıstık karstrdim kullaniyirum havuç suyu içiyorum Oyle yani bakalm sonuçlar ne olcaak
SonucMerhaba
Dun opu oldum
5 tane kaliteli yumurtam olmus ve bugun aradilar hepsi dollenmis
Esimin dunku sperm testinde morfoloji sifirmis
Sifir morfoloji ile dollenmede durum nasil sonuclaniyor
Yasayanlar ya da bilgisi olan var mi?
Canm.merhabalar esimin sperm sayisi 15 milyona Cikti çok şükür harekt ilk defa 0.5 oldu ama.morfoloji bilmiyoruz onun içinde keten tohumu yagi kullanıyoruz benmde amh 2.07 olduInsallah hayirli sonuc alirsiniz. Bize de sonucu mutlaka yazin merakla bekliyorum