Tüp Bebek Sigara Içen Tutmuyor Diyorlar

canım tam olaratutup tutmaması için sigarayı ortaya atmıcam tabiki bu kısmet işi amaki tetbir kuldan taktir allahtandır sigara hem kadın olsun hem erkek olsun hormonlar üstünde cok etkisi var zaten tüp bebek yaptıran veya bebek yapmayı düsünen kişilerin bırakması gerekir tiryaki olanlar için bırakmak zordur ama kısıtlamaları yarar vardır bence bunu insan etkileyen faktörler için degil kendi saglıgı için yapacagı tek güzel seyyy SİGARAYI BIRAKIP CİGERLERİNİ PİS HAVAYLA DEDİL DOGA HAVASIYLA DOLDURMASI......

ben de şimdi tv de seyrettim tüp bebek doktoru anlatıyordu sigara içen bayanlarda tüp bebek tedavisi için normalinin iki katı ilaç kullanıyorlarmış bu da yumurtanın kalitesini düşürüyormuş üstelik tutsa bile düşük riski daha fazlaymış valla ödüm patladı bende yıllarca sigara içtim tedavime başlamadan bıraktım ama yine de çok korktum sigaranın bana zarar verdiğini biliyordum ama benim yüzümden bebeğime zarar vermez inşallah.fisfisfis

Ben de bıraktım birkaç ay öncesinde çok kilo aldım ama.10 kilodan fazla aldım.Hangisi daha zararlı bilemiyorum ama sonuçta sigara bebek için pis birşey.Hep sigara içen hamilenin karnında dumandan boğulan bir görüntü geliyor aklıma,çok korkunç.Nermincim elbette tek bir sigara bile zararlı ama söylediğin gibi sigaradan tüp bebeğin tutmaması gibi birşey günde bir paketi geçenler için geçerlidir.Öyle birkaç sigarayla olmaz yani.

canım korkma hayırlı sonuclar alısın insallah zaten dr cok bagımlı olanlara 2 tane izin veriyolar inş. güzel haberlerden gelirsin canım bol bol dua et ...

aşağı yukarı günde 1 paket içiyordum, tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım, şükür şimdilik bir sorunumuz yok, bu arada transfer sonrası günde 2-3 tane içtim, hamile olduğumu öğrendiğimde de tamamen bıraktım, içini ferah tut, hakkında hayırlısı olsun

ilk denememde de tutmuştu ama 6. hafta şiddetli kanamam oldu, 9. haftada ise kalp atışları durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. bu ikinci

bu arada cahillik ettim ilkinde hamile olduğumu öğrendiğimde de günde 5-6 tane içtim, belki de o yüzden öldü bebişim diye çok suçladım kendimi, sen sen ol sakın içme derim, gerçi ölüm neden belki de çok başkaydı ama insan kendisini suçluyor

korkma , pozitif olman lazım, unutma pozitif düşünceler pozitif neticeler getirir, hem 12. günü bekle, kullanılan ilaçların etkisi filan geçsin, 12.gün yaptırın dediklerine göre bir bildikleri var, bi çok arkadaş erken yaptırıyo bu sefer sonuç düşük çıkınca daha çok stres oluyorlar

kısmet bacım herşeyy benim 4 kez bebek kaybım varr amaaan neler duydumm şunu yapma bunu etme dieee hepsini denedim baktım paranoyaa olcamm şimddiii hiçç umursamıyom kısmetse gelir yemenden değilsee ne gelir eldennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…