Tüp Bebek Sigara Içen Tutmuyor Diyorlar

kızlar senelerdir hemde günde 1 paket içiyordum bazen fazlası bile oluyordu ben artık sigara kiçmiyorum da sigarayı yiyorum diyordum yani aşırı derecede tiryakilik vardı tüpbebek tedavisine başlamadan önce bırakmam gerektiğini beynime aylar öncesinden yerleştirmiştim ve 3 ay içmedim içmedim dediysem kendimi kısıtlamadım canım çok istediğinde 2-3 kere çektim attım kahveyle özellikle herzaman içtim ki aşırı derecede de kahve alışkanlığım vardı günde 2-3 kez türk kahveside içerdim sizin anlayacağınız azalttım ama bana göre içmiyordum :)) çok şükür iğnelere başladığımdan buyana ki ilk iğneye başlama tarihim 25 şubat ogünden beri kesinlikle ağzıma sürmedim heleki hamile olduğumu öğrenince resmen tiksinti geldi şuanda evimde hiç içilmiyor eşim dışarda içiyor ama üzerine sinen sigara kokusu bile beni mahvediyor hemen duşa yoksa bizsiz yatarsın diye tehdit ediyorum :)) valla inşallah mide bulantıları geçince tekrar canım istemezde tamamıyle kurtulmuş olurum senelerce beni zehirlediği yetti ama bebeğimi de zehirlemesine izin vermiyeceğimm

canımsın yaaa son cümlan tamamen içimden geçenleri yansıtmış.ben de öğrendiğim anda direk değil ama arkadaşlardan 1fırt çekerek (birkaç gün) sonra tamamen bitirdim. bebişlerim daha önemli

CANIM İNŞALLAH BENDE AYNI SENİN GİBİ OLURUM YA BENDE TÜRK KAHVESİ SİGARA ÇOOK İÇİYORDUM AMA ŞİMDİ NASIL BIRAKICAM DİYE KARA KARA DÜŞÜNÜYORUM

bende dün iğnelerime başladım çok fazla sigara içiyorum dün bırakmayı istedim bırakacam bırakacam diyorum daha fazla içiyorum nasıl olacak bilmiyorum çok korkuyorum

bende dün iğnelerime başladım çok fazla sigara içiyorum dün bırakmayı istedim bırakacam bırakacam diyorum daha fazla içiyorum nasıl olacak bilmiyorum çok korkuyorum

mervecim bu psikoloji aynen bende vardi tum tedavide fosur fosur ictim sifr bu gel gitli stresli halimde. hamile kaldim cok sukur ve hamilelikte birakmak nasil zor anlatamam( sana en buyuk tavsiyem birakamiyorsan cidden cok cok azalt.hafif sigaralar al, hepsini icme yarisini ic birak ve sayi olarak toplamda bes altiya indir. simdi bunu yparsan hamileleginde birakman cok kolay olur. tabii kesip atabiliyorsan lutfen kes at derim en dogrusu bu. ama tedavi zmaninda anliyorum n demek istedigini.ama benim gb pofur pofur icme ne olur. ben hamile kalinca cok cok zorlandim bu konuda. tedbirini simdiden al ve guzel mijdeni Insallah bizle paylasirsin.

arkadaşım içme diyecem ama bende içiyorum ben tüp bebege başlamadan önce günde günde 1 paket içiyodum tedaviye başladım anında dr um günde 3 e izin verdi oda transferden sonra için ama tedavi boyuncada üç iç bari diye çok söylendi ben krizlere giriyorum nasıl 3 tane bana yeter diye tedavimde aynen günde en fazla taş çatlasın 5 tane içtim transferden 1 gün öncede sigarayı bıraktım agzıma sürmedim ama tahlil sonucunu alıp negatifi görünce eski aşkımla dönüş yaptım he diyecegim o ben bırakamam sigaramla mutluyum karışmayın bana derdim bırakılıyomuş bitanem isteyince içmiyosun yaa bebegi düşün sigara yakacagın zaman paketten otomatik elin uzaklaşıyo bende Allah nasip ederse mayısta 2.tedavime başlıcam diyorum ocak 1 yeni bi hayat olsun sigarayı bırakayım :)

Tamamıyla aynı fikirdeyim zinalcım..Aynı şeyleri yaşadım..tedbir kuldan,takdir Allahtan..

ben de tiryakilerdendim arkadaşım..tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım..iğne ve ilaç döneminde günde 1 e düşürdüm..bazı günler hiç içmedim...tarnsferden sonra eşimden 1-2 nefes...sonra hamileliğimi öğrendim...günde 1-2 nefes devam ettim önce,vicdan azabıyla...sonra bulantılarım başlayınca tamamen çıktı aklımdan...12 hafta oldu hamileliğim..son 6 haftadır kokusunu bile duymak istemiyorum...sigarasız yaşamay alıştım ama...bulantılarım azaldı şimdi ama hala aklıma gelmiyor...tedbirli olmakta fayda var tabii ama tüp bebek tedavisi stresli bir dönem...mümkün olduğunca az içmek en iyisi ama çok strese girip tedaviyi tehlikeye atmak da doğru değil...Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inş...a.s

Allah kurtarsın, çok zor bir şey olsa gerek. Ben içmiyorum, eşim de ailemizde de hiç bir kardeşimiz içmiyor. Bu nedenle herhalde çok hassasım bu konuda, yoldan geçenler suratıma doğru vurunca iğrenç dumanı; yedi ceddine beddua okuyorum.

slm arklar malesef bende sizlerle aynı duygular içerisindeyim ah bi bırakailsem ama nezaman tedaviye başlıyorum daha çok içiyorum sanki ama daha öncek tüp bebek tedavimde günde 1 paket içen ben günde giderek azalttım 5 4 3 diye hele o mutlu snucu aldıgımda günde 1 taneye düşürdüm ama malsef bu mutlulugum 9 hafta sürdü çünkü kalb atışları duyulmadı kürtajla sonlandırmak zorunda kldık(hemen arkasından başladım yinegünde 1 paket içiyorum şu 2 gündür tekrar dondurulmuş embriyolarla tedaviye tekrar başşladım.rabbim hayırlısını verir inş amabu sefer kararlıyım diyorum bırakacam önce o üzüntüyü yaşadım tekrar yaşamk istemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun arklar :Saruboceq:

slm arkadaşlar bende tedaviye 1hafta önce başladım şuan desolet içiyorum ayın 24ünde lukrin yapmaya başlıycam sigara içiyorum ve her yaktığımda pişman oluyorum ama bitirene kadar içiyorum hatta inat gibi daha çok canım istiyor ne zor şey inanın özeniyorum içmeyenlere nasıl bırakıcaz ne yapıcaz (

arkadaşlar ben 11 gündür içmiyorum transfer sonrası ilk gün içtim ama sonra vicdan azabı çekmemk için bıraktım bayağıda fazla içiyodum çok zor ama dayanilabilir...

arkadaşlar ben 11 gündür içmiyorum transfer sonrası ilk gün içtim ama sonra vicdan azabı çekmemk için bıraktım bayağıda fazla içiyodum çok zor ama dayanilabilir...

arkadaşlar test yaptım negatif ve ben ne yaptım sizce sigaramı aldım şu anda içiyorum ve çok üzgünüm allah kimseye yaşatmasınnn....

sigarayla ilgisini bilmiyorum ama 34 yaşındayım hiç içmedim 6 tanede negatif tüpbebegim var.........

sigarayla ilgisini bilmiyorum ama 34 yaşındayım hiç içmedim 6 tanede negatif tüpbebegim var.........

ben tedaviye başlar başlamaz bıraktım hiç içmedim 2 tane negatif denememden sonra üzüldükçe 4-5 içtim şuan gene içmiyorum ocak gibi dondurulmuşlarla deneyecem ama hala kendimi suçluyorum içtiğim günler için 12 sene içtim zararlarından daha kurtulamadım bbelkide bu yüzden negatifi görüyorum .ama herkeze bırakmayı tavsiye ederim başta insanın ağzının tadı geliyo yediklerinden tad alıyo, sabah kalkınca ağzı zehir gibi olmuyo,üstü başı kokmuyo,ayriyetten .........inşallah Allah herkeze nasip eder amin.....

slm herkese hamile kalmadan önce bende kullanıyodum ama kalp atışlarını duyunca vicdan azabı duydum bıraktım günde en az 10 tane içiyodum 3.denemem,zde güzel sonucu aldık sigaranın etkisi varmı bilmiyorum ama sanmıyorum şuan 8. ayımızdayız kısmetse oğlulumu 11 ocakta kucağımıza alıcaz rabbim sizlerede nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…