Tüp Bebek Sonrası Adet

mustafa karataş hocayı dinliyorum diyorki bu dünyada sıkıntı çekenlere başkaları acıyarak bakıyor ahirette o sıkıntı çekenin mertebesi o kadar yüksekte olacakki herkes şaşırıp kalacak dedi ben çok severim bu hocayı

mustafa karataş hocayı dinliyorum diyorki bu dünyada sıkıntı çekenlere başkaları acıyarak bakıyor ahirette o sıkıntı çekenin mertebesi o kadar yüksekte olacakki herkes şaşırıp kalacak dedi ben çok severim bu hocayı

evet cnm bende dinledim daha yeni biz bi ona bi mustafa karataşa bakıyoruz bende çok severim yaaa bu hocayı gözünü gönlünü açıyo bu hoca....

zeynepcim merhaba cnm nasılsın?
adet oldun mu onu merak ettim?
bende dr a gitiim çok şükür hiç bişe yokmuş....
bi kontrole gittim kist mist varmı die hiç bişe yokmuş allaha şeükürler olsun....
seni merak ettim adet oldun mu diye....

geldim canım yemekle uğraştım açamadın neti yok daha hastalanmadım yaafff CADIARZU neden bilmiyorum neyse sen nasılsın çiçişŞeniz

bende nası oluyum işte cnm yaaa iyi diyelim iyi olalım eee akşama ne yapıyosun bakemCADIARZU

evet cnm yemeği sormuştum....
kıs mantıyla böreği aynı anda mı koyuyuosun sofraya cnm.....
ooooo ellerine sağlık cnm afiyet bal şeker olsun:CüvCüv:

aman napıyım mantıyla ekmek yiteceğimize börekle yeriz :kedi: olmadımıki börek yenmezmikaydirigubbakcemile3

yok kızaman ne ağlamsı onu yanlışlıkla koymuşum hatta elim değdi bidahada düzeltmedim yoksa ağlayacak bşeyim yok allaha şükür.....

hahh aferim arkadaşıma dün annendeydin herhal nasıl geçti ablanda varmıydı

vay vicdansız kayseri haberini okudumda 4 günlük bebeğini çöpe atmış insafsız biz bebek diye çırpınırken bu vicdansız çöpe atıyor Allah belasını versin kimden peydahladı acaba

vay vicdansız kayseri haberini okudumda 4 günlük bebeğini çöpe atmış insafsız biz bebek diye çırpınırken bu vicdansız çöpe atıyor Allah belasını versin kimden peydahladı acaba

kııııız onu bende okudum lanet ettim allah belalarını versin böle insanların pislikler yaaaa:çok üzgünüm:

canım ben çıkıyorum eşim geldi tamamı görüşürüz yine size afiyet olsun

Back
X