- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
anam kendime değil kız kardeşime yapıyom yoksa çeyizimde istemedğin kadar vardı....
anam ne biliyim kısss bende kendine yapyon zannettim kıss kardeşin kaç yaşında bekarmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anam kendime değil kız kardeşime yapıyom yoksa çeyizimde istemedğin kadar vardı....
anam ne biliyim kısss bende kendine yapyon zannettim kıss kardeşin kaç yaşında bekarmı
anam daha yaşı küçükte olsun biz hazırlıyoz şimdiden....
18 yaşında...bekar
okumuyo bide onun için hazır ediyoz işte...
bende 18 yaşımda evlendim nolacak...kafamçokkarıştı
Allah hayırlı kapılar açsın inşallah he kıss biz 18 imizde evlendik siz hazır edin çeyizinikaydirigubbakcemile3
:roflol: nolur nolmaz diye beni istemeye geldiklerinde bir iğnem bile yoktu 9 ay uğraştık ortya birsürü bişeyler çıktı işte kardeşminkinide şimdiden hallediyoz.....:roflol:
iyi kıss hadi kolay gelsin başka kardeşin varmı
yok cnnm biz 3 kardeşiz ablam ben ve kardeşim var işte....
ablam evli bide bi tatlı yiğenim var ölürüm ben ona yaaaa çok seviyorum....
bak şimdi özledim cnm yiğenimi...
2 gün olmadan özlüyorum...
ablanın 6 çocuğumu var maaşallah senin için ne zor oluyrdur değilmi ablan 6 doğum yapmış sen bekliyorsun Allah hayırlısını versin
kaç yaşında
ayy kısss kusura bakma ben tatlıyı altı okumuşum :roflol: :roflol: aayyyhh neyse Allah bağışlasın
napıyosun kız?
maaşallah datrısı bize ve tüm olmayanlara inşallah
burdayım canım eşimlede ilgilenmem lazım değilmi kaydirigubbakcemile3
nereye gittin kız gene allah iyiliğini versin emi iyi geceler cnm opuyorumnanaktan
burdayım canım gittinmi sen