Tüp Bebek Sonrası Adet

ayy ensonuncu nası gürledi eşime koştum hemen ayy oda odasında çalışıyoeyvahedigeldismile

sen koşup gitmişin benim ki hemen yanı başımda oda çay içiyo bende içiyodum az kaldı bardak elimden düşüyodu haaaakafamçokkarıştı

olsun kız ben bayan oturmalarımızda bile aynı kapalı kıyafetlerimi giyerim yine kafamda kapalı olur.....
nese cnm herkesin görüşü bir olcak diye bişe yok ya...a.s

eşimde çok istiyor kapalı olmamı ama ben ne biliyim kapanmıyorum ama o kadarda mini değil giyenleride kınıyorum zaten dizimde giyerim eşim ona mini diyoda:kedi:

eşimde çok istiyor kapalı olmamı ama ben ne biliyim kapanmıyorum ama o kadarda mini değil giyenleride kınıyorum zaten dizimde giyerim eşim ona mini diyoda:kedi:

kız benimde bitane senin dediğğin gibi bi eteğim var kayınvalidem almıştı ama onu eşim hiç giydirmiyo ki :kedi: bende o eteğimi çok seviyorum ama onu giymiyceksinde giymiyceksin der o eteği ne zaman giysem kesin kavga ederiz yani...:mymeka:

kız benimde bitane senin dediğğin gibi bi eteğim var kayınvalidem almıştı ama onu eşim hiç giydirmiyo ki :kedi: bende o eteğimi çok seviyorum ama onu giymiyceksinde giymiyceksin der o eteği ne zaman giysem kesin kavga ederiz yani...:mymeka:

ben saklı giyiyorum oraya gidene kadar uzun etek giyerim gezmeye varınca değiştiririm hihoyyyt duysa banada kızar :sm_cool:

Back
X