Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee eşinle ilgilenip hemen geldinmi
iyi canım kıss sen kıskançmısın
ben varya gerektiği yerde kıskanırım ama eşim çoooooooooooooooook kıskanç ççoooooooooooooooooooook başım dertte yani .....
saçma sapan şeylerden acayip derecede kıskanır
sen kıskançmısın cnm?
benim eşimde gerektiği yerde kıskanır ama ben çoooookkkkkkkkk kıskancımdır:kedi:
hmm tam tersiymiş aman kız çok kıskanma mesela nelerden kıskanırsın?....
ve bu kıskançlık yüzünden eşimle çok kavga ettik hepside yersiz eşimle biz birbirimizi çok seviyoruz ama benim bu saçma sapan kıskançlığım yüzünden kavga ettiğimiz günler çok oldu şimdi daha oturdu evliliğimiz
cnm allah mutluluğunuzu daim etsin inş.
yok kız ben öle kıskanmam ama gerektiği yerdede çok fena kıskanırım yaniiiiiii:asigim:ben onu kimselere vermem....
oda işte beni saçma sapan şeylerden kıskanıyo yaaaa:umursamaz:
yeter artık dediğim olmuştur....
kızlardan tüm açık kızlardan kıskanırım alsanaalsanasmile elime alsam onları bir kaşık suda boğarım
amoooo eyvahedigeldismile tırtım ha şimdi senden allahtan açık değilim yoksa netten uçar gelirdin haaakaydirigubbakcemile3
en saçma olanı ne mesela benimkide bazen saçma şeylere kıskanır eşim beni kendi babamın yanındada kapalı durdurur kardeşimle şakalaşmama kızar vs.aklinialirimsmile
yok kısss kaydirigubbakcemile3 ama gerçekten dışarda gezerken bi kıs eşime baktımı kızın arkasına düşüp ben bu kızı döverim dediğim çok olmuştur eşim tutmuştur hep beni:tomato:
kız aynı öle babamın yanında kapalı dur durma demezde kıs ne biçim yağmur yağıyo demi?
ha nerde kalmıştık işte kendi babasından ney kıskanır mesela biri bana ne güzelsin maşllah dese ona bile sinirlenir kız benim ki çok saçma yaniiiisempatiksalakcinni
amooooo eyvahedigeldismile allah iyiliğini versin emi kız hemen baktı diye kocanı yedi mi kız allah emi....
işte ben öle değilim hiç farkında olmam yaniiii ama o benim tam tersim o çok kıskanır böle şeylerden...
kaydirigubbakcemile3 kıss benimkide öle banada biri yanında ne güzelmişsin deyince eşimde nazar değecek diye kızar bidahada oraya götürmez banada gezmede mini etek ne giydirmez öle ben kaçak giyerim:kedi:
ben çok psikolojik sorunlar yaşadım canım ya eskiyi düşünüyorumda şimdi iyiyim şükürler olsun ama 2 sene önce psikiyatriye bile gitmeyi düşündüm o derece yanimafoldumben