- 23 Eylül 2024
- 602
- 170
- 18
- 30
InsAllah guzel sonuclar alirsinizMerhaba benim ilk transferim oldu suan bekliyorum sonuçlardan dolayı buna pgt yaptırmamıştım bilmiyordum öyle birşey yapıldığını biZimde hiç bir sorunumuz yok ne ailede ne bizde ama pgt zaten embriyonun iyi olmasıyla alakalı birşey değil kromozom bozukluğu işte sma down sendromu daha bir çok hastalık bunlar için bakılıyo birde cinsiyet seçme olayı Türkiye de yok diye biliyorum ama emin de değilim ama pgt kesinlikle önemli ben 3 tane gönderdim 5aa kalite 3üde haber bekliyorum suan hatta daha yeni gitti
3 haftada geliyor galiba cevap dimi? Oyle dedilerMerhaba benim ilk transferim oldu suan bekliyorum sonuçlardan dolayı buna pgt yaptırmamıştım bilmiyordum öyle birşey yapıldığını biZimde hiç bir sorunumuz yok ne ailede ne bizde ama pgt zaten embriyonun iyi olmasıyla alakalı birşey değil kromozom bozukluğu işte sma down sendromu daha bir çok hastalık bunlar için bakılıyo birde cinsiyet seçme olayı Türkiye de yok diye biliyorum ama emin de değilim ama pgt kesinlikle önemli ben 3 tane gönderdim 5aa kalite 3üde haber bekliyorum suan hatta daha yeni gitti
Bana 15 gün dediler ama her hastane bir olmayabilir3 haftada geliyor galiba cevap dimi? Oyle dediler
Bana 15 gün dediler ama her hastane bir olmayabilir3 haftada geliyor galiba cevap dimi? Oyle dediler
InsAllah guzel sonuclar alirsiniz
O zaman pgt yaptirayim ben napayim.. biliyorum Turkiyede yasak. Ama ben Bakude Azerbaycanda yaptiriyorum burada pgt yaptirirsan onu da soyluyorlar.
Cinsiyyet acikcasi umrumda degil ilk cocugum zaten kismetse olur. Ama insan tabii merak da ediyor embriolarin cinsiyyetini))) o kadar para vermisken soyleyiversinler)
InsAllah guzel sonuclar alirsiniz
O zaman pgt yaptirayim ben napayim.. biliyorum Turkiyede yasak. Ama ben Bakude Azerbaycanda yaptiriyorum burada pgt yaptirirsan onu da soyluyorlar.
Cinsiyyet acikcasi umrumda degil ilk cocugum zaten kismetse olur. Ama insan tabii merak da ediyor embriolarin cinsiyyetini))) o kadar para vermisken soyleyiversinler)
Çok sağolun hepimiz için hayırlısı olsun cinsiyet benim içinde hiç önemli değil hayırlı sağlıklı olsun da ama varsa öyle birşey öğrenebilirsin bence ama pgt kesin yaptır en azından olmasa bile keşke demezsin
sen sonuç pozitifmi çok sevindim kaçıncı gundesın , zaman hızlı grçdıİçinizi ferah tutun lütfen ne güzel değeriniz düzelmiş. Ben de farklı yerlerde kan verdim. Ama iki yerde de 2şer gün arayla verdim o yüzden kıyas yapabiliyorum. Gerçekten ölçüm hassasiyetleri farklı. İlk verdiğim merkezde 2 günlük artışım %82 iken diğer merkezde %113 çıktı. O yüzden böyle şeylere takılmayın. %60 üzeri artırmış mı artmış. Ağrı sızı düşük tansiyon semptomları yok ise ve betanın da oranlı arttıgını düşünürsek dış gebelik düşük ihtimal görünüyor. Bunu bana bugün doktor dedi. Haftaya çarşambaya keseye çağırdı beni de. Umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.
Evett daha cok cokk yenisen sonuç pozitifmi çok sevindim kaçıncı gundesın , zaman hızlı grçdı
Kaçıncı gunde kaç çıkdı ? Bende cumartesı duydu. Kalp atışı şukurEvett daha cok cokk yenisukurler olsun sen nasilsin?
Ben 6. günde öğrendim 11. güne kadar takip ettim. Sonra tekrar kan vermene gerek yok dedi 10 gün sonra keseye çağırdı. Bakalım hayırlısı. Darısı başıma ne güzel kalp atışını duymuşsunKaçıncı gunde kaç çıkdı ? Bende cumartesı duydu. Kalp atışı şukur
Ay ne güzel baya erken öyrenmişsin senBen 6. günde öğrendim 11. güne kadar takip ettim. Sonra tekrar kan vermene gerek yok dedi 10 gün sonra keseye çağırdı. Bakalım hayırlısı. Darısı başıma ne güzel kalp atışını duymuşsun
Canım hiç hiç korkma panik olma, sabırla bekle ve dua et. Benimde böyleydi ama benim normal gebelik. Beta az artıyordu önce kimyasal dedi, sonra dış gebelik olabilir dedi sonra boş gebelik olabilir dedi ama Allah'ıma şükürler olsun güm güm kalbinin attığını duyduğum günden beri içim çok rahat, artık hiç kan vererek strese sokmuyorum kendimi. Sadece kese etrafında kanama alanı olduğu için progesteron iğne kullanıyorum.arkadaşlar meraba lütfen bana yardımcı olun 2 nisanda tüp bebek transferi oldum dondurulmuş 3.gün transferim uyandırılarak 5. gün transfer edildi ve ben 14 nisanda kan testi verdim beta değerim 68 çıktı, 16 nisan yani bugun tekrar kan testi verdim 86 çıktı yani çok yavaş ilerlemesi 2 katı olacağına 20 anca artmış doktoruma yazdım sağlıklı ilerlemiyor sizi arayacağım dedi ama benim şuanda içim içimi yiyor lütfen aynı durumda olan yada yaşayan hamileliği devam eden oldu mu destek olursanız çok sevinirim
Ben 6. gunde 26 ile ogrendimKaçıncı gunde kaç çıkdı ? Bende cumartesı duydu. Kalp atışı şukur
canım seninde mi tüp bebekti ? konuştuk hep ama sormadım. hadi inşallah sağlıkla çok şükür kucağımıza aldık diye de yazarız bizde buralaraBen 6. gunde 26 ile ogrendimcokk yeni daha
Darisi basima insallah
Evt tup bebek benimki decanım seninde mi tüp bebekti ? konuştuk hep ama sormadım. hadi inşallah sağlıkla çok şükür kucağımıza aldık diye de yazarız bizde buralara
InsAllah yukselir neler oluyor bu sayfalarda gördümTransferin 11. Günü kan verdim. Değer 2.44 çıktı. Yani negatif. Ama hemşire bana tutunma gibi görünüyor. Yarın tekrardan kan verelim dedi. İğne ve ilaçlara devam edelim dedi. Yani 13. Gün tekrardan kan vereceğim. Transferin 10. Gününden beri de adet agrilarim çok oluyor. Bu deger yükselir mi ki? Ben pek zannetmiyorum.
Vala inşallah diyelim. Ben de bilemiyorum ki. O'lı değer olsaydı zaten ok. İşte bu tarz duruma insan bir şey diyemiyor.InsAllah yukselir neler oluyor bu sayfalarda gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?