tüp bebek sonrası beta değerimin yavaş yükselmesi

InsAllah guzel sonuclar alirsiniz

O zaman pgt yaptirayim ben napayim.. biliyorum Turkiyede yasak. Ama ben Bakude Azerbaycanda yaptiriyorum burada pgt yaptirirsan onu da soyluyorlar.
Cinsiyyet acikcasi umrumda degil ilk cocugum zaten kismetse olur. Ama insan tabii merak da ediyor embriolarin cinsiyyetini))) o kadar para vermisken soyleyiversinler)

3 haftada geliyor galiba cevap dimi? Oyle dediler

3 haftada geliyor galiba cevap dimi? Oyle dediler
Bana 15 gün dediler ama her hastane bir olmayabilir

Merhaba, Bugün 17.gün 275 geldi. 15.gün 254tü. Düşük geldi yani. Doktorum cuma günü kontrole çağırdı. Umutsuz olmak istemiyorum ama olumsuz gibi duruyor..

sen sonuç pozitifmi çok sevindim kaçıncı gundesın , zaman hızlı grçdı

Ay ne güzel baya erken öyrenmişsin sen ben 8 de öyrenmışdım evet keseye gıtdım kalp da duydum ) şimdi cumartesı kontrola çağırdı testler falan ıstycek

Canım hiç hiç korkma panik olma, sabırla bekle ve dua et. Benimde böyleydi ama benim normal gebelik. Beta az artıyordu önce kimyasal dedi, sonra dış gebelik olabilir dedi sonra boş gebelik olabilir dedi ama Allah'ıma şükürler olsun güm güm kalbinin attığını duyduğum günden beri içim çok rahat, artık hiç kan vererek strese sokmuyorum kendimi. Sadece kese etrafında kanama alanı olduğu için progesteron iğne kullanıyorum. İçini ferah tut Allah'a güven

Kızlar benimde transferin 5. Günü değerim 22 idi daha sonra 43 oldu test günüm 36 ya düştü böyle bi durum yaşayıp da yükselen var mı doktor gebelik var ilaçlarını bırakma tekrar test ver dedi yarın test vereceğim

Transferin 11. Günü kan verdim. Değer 2.44 çıktı. Yani negatif. Ama hemşire bana tutunma gibi görünüyor. Yarın tekrardan kan verelim dedi. İğne ve ilaçlara devam edelim dedi. Yani 13. Gün tekrardan kan vereceğim. Transferin 10. Gününden beri de adet agrilarim çok oluyor. Bu deger yükselir mi ki? Ben pek zannetmiyorum.

InsAllah yukselir neler oluyor bu sayfalarda gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…