Merhaba değerleriniz nasıldı? Benim 9.gün test sonucu 49.8 11.gün 112 13.gün 189 15.gün 255 şu an doktoru bekliyorum aramasını.Selam bende yavaş yükseldı ama bugun kalp atışı duyduk öğle şeylere takılıb stres yapmayın ben yapdım boşuna
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba değerleriniz nasıldı? Benim 9.gün test sonucu 49.8 11.gün 112 13.gün 189 15.gün 255 şu an doktoru bekliyorum aramasını.Selam bende yavaş yükseldı ama bugun kalp atışı duyduk öğle şeylere takılıb stres yapmayın ben yapdım boşuna
Şuan değeriniz nasıl? Hep yükselmiş aslında ama inşallah değildir dış gebelik. Belki geç implantasyon olmuştur. Olamaz mı? Başka belirtileriniz var mı? Dış gebelik çok ağrılı oluyormuş, benim de korkularım var ama ağrım kanamam yok. Sizde durum nedir? Rabbim büyüktür dolduracaktır kucağımızı inşallahBide ben bu hafta 3 tane 5aa kalite embriyo gönderdim genetiğe onlardan da sonuç bekliyorum ikinciye o şekilde transfer olcak eğer bu dış gebelik değilse tabi
Merhaba doktorunuzla görüştünüz mü? Birde hep aynı yerde mi verdiniz? Benim bitane farklı lab. Var orada düşük geldi korkuyorumMerhaba değerleriniz nasıldı? Benim 9.gün test sonucu 49.8 11.gün 112 13.gün 189 15.gün 255 şu an doktoru bekliyorum aramasını.
Merhaba çok sevindim sağlıcakla alın kucağınızaSelam bende yavaş yükseldı ama bugun kalp atışı duyduk öğle şeylere takılıb stres yapmayın ben yapdım boşuna
Merhaba canım evet görüştüm artıyor ama yavaş artıyor yarın tekrar kan testi istedi. Ondan sonra konuşalım tekrar dedi. Evet hepsi aynı yerdeydi. Bende tedirginim bilmiyorum hakkımızda hayırlısı artıkMerhaba doktorunuzla görüştünüz mü? Birde hep aynı yerde mi verdiniz? Benim bitane farklı lab. Var orada düşük geldi korkuyorum
*artıyor ama yavaş artıyor yarın tekrar kan testi dedi doktorumMerhaba canım evet görüştüm artıyor ama yavaş artıyor yarın tekrar kan testi istedi. Ondan sonra konuşalım tekrar dedi. Evet hepsi aynı yerdeydi. Bende tedirginim bilmiyorum hakkımızda hayırlısı artık
12 cı gun 202,14 gun 375, 16 cı gun 685, 18 cı gun 1490, 22 cı gun 5550 en son tetsde 4 gun sora kalp atışı duydum yanı 26 vı gunMerhaba değerleriniz nasıldı? Benim 9.gün test sonucu 49.8 11.gün 112 13.gün 189 15.gün 255 şu an doktoru bekliyorum aramasını.
Maşallah senin adına çok sevindim12 cı gun 202,14 gun 375, 16 cı gun 685, 18 cı gun 1490, 22 cı gun 5550 en son tetsde 4 gun sora kalp atışı duydum yanı 26 vı gun
İlk görüşmem Semra hoca ve lale hocayla olmuştu zaten canım ondan sonra lale hocayla devam ettik ya iki gün önce 97 olan sonucum bugün 238 çıktıŞuan değeriniz nasıl? Hep yükselmiş aslında ama inşallah değildir dış gebelik. Belki geç implantasyon olmuştur. Olamaz mı? Başka belirtileriniz var mı? Dış gebelik çok ağrılı oluyormuş, benim de korkularım var ama ağrım kanamam yok. Sizde durum nedir? Rabbim büyüktür dolduracaktır kucağımızı inşallahbirde Semra hoca ile hiç görüştün mü ? Görüşmeni öneririm
Saol canım hepımızı. Sağ salım kucağımıza alalımMaşallah senin adına çok sevindiminşallah her şey çok güzel ilerler sağlıkla kucağına alırsın
![]()
e çok güzel yükselmemiş mi ? benimde böyle oldu toparladı sonra değerler, çarşamba kese randevum var allahın izniyle görürüz inşallah.İlk görüşmem Semra hoca ve lale hocayla olmuştu zaten canım ondan sonra lale hocayla devam ettik ya iki gün önce 97 olan sonucum bugün 238 çıktı
Canım benimki çok karışık ama ya bugün bile gittim lale hocayla görüştüm dış gebelik olabilir diyo hala transferin 23. Günü bugün çok yavaş arttı sonradan yükseldi şimdi yarın tekrar test vercem sonuca göre ilerlicez senin ilk çıkan sonuç kaçtı bide transferin kaçıncı günü ilk test yaptırdıne çok güzel yükselmemiş mi ? benimde böyle oldu toparladı sonra değerler, çarşamba kese randevum var allahın izniyle görürüz inşallah.
48 saatte 2 katından fazla artmış senin de maşallah. ne dedi doktor ? transferin kaçıncı günü oldu bugün ? kese randevusu verdi mi ?
bugün transferin 18. günü benimde. transfer günü hariç 9. gün ilk beta 95 geldi iki gün sonra farklı yerde yaptırdım 131 geldi.Canım benimki çok karışık ama ya bugün bile gittim lale hocayla görüştüm dış gebelik olabilir diyo hala transferin 23. Günü bugün çok yavaş arttı sonradan yükseldi şimdi yarın tekrar test vercem sonuca göre ilerlicez senin ilk çıkan sonuç kaçtı bide transferin kaçıncı günü ilk test yaptırdın
İçinizi ferah tutun lütfen ne güzel değeriniz düzelmiş. Ben de farklı yerlerde kan verdim. Ama iki yerde de 2şer gün arayla verdim o yüzden kıyas yapabiliyorum. Gerçekten ölçüm hassasiyetleri farklı. İlk verdiğim merkezde 2 günlük artışım %82 iken diğer merkezde %113 çıktı. O yüzden böyle şeylere takılmayın. %60 üzeri artırmış mı artmış. Ağrı sızı düşük tansiyon semptomları yok ise ve betanın da oranlı arttıgını düşünürsek dış gebelik düşük ihtimal görünüyor. Bunu bana bugün doktor dedi. Haftaya çarşambaya keseye çağırdı beni de. Umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.bugün transferin 18. günü benimde. transfer günü hariç 9. gün ilk beta 95 geldi iki gün sonra farklı yerde yaptırdım 131 geldi.
2 gün sonra ilk verdiğim yerde yaptırdım 236
2 gün sonrada 579 geldi
benimde korkularım ama sonra iyi yükseldi sanki dış gebelik belirtilerini okudukça inan ki psikolojik olarak mı bilmiyorum ama omzum ağrıyo.
çok zor süreçler ve çok korkuyorum çarşamba günü kese randevum var bu şekilde artarsa keseyi görmen gerek dedi ipek hanım görünmezse malesef başka durumlardan şüphelenilecek. inşallah sağlıklıdır inşallah doğru yerde tutunmuştur bebişlerimiz allahın izniyle.
inşallah inşallah güzel haberler alırız, inşallah sağlıkla alırız kucağımıza. tek temennim tek duam. yani erken gebelik belirtileri ile de aynı mı bu dış gebelik belirtileri anlamıyorum ağrım sızım yok kanamam yok şükür. 2. verdiğim betanın düşük çıkması o günden beri mafetti beni ne zor süreçlermiş allahımİçinizi ferah tutun lütfen ne güzel değeriniz düzelmiş. Ben de farklı yerlerde kan verdim. Ama iki yerde de 2şer gün arayla verdim o yüzden kıyas yapabiliyorum. Gerçekten ölçüm hassasiyetleri farklı. İlk verdiğim merkezde 2 günlük artışım %82 iken diğer merkezde %113 çıktı. O yüzden böyle şeylere takılmayın. %60 üzeri artırmış mı artmış. Ağrı sızı düşük tansiyon semptomları yok ise ve betanın da oranlı arttıgını düşünürsek dış gebelik düşük ihtimal görünüyor. Bunu bana bugün doktor dedi. Haftaya çarşambaya keseye çağırdı beni de. Umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.
yok yok o sadece ölçümdeki farklılıktan dolayıdır farklı merkez diye. bence gerçekten hiiç endişelenecek bir durum yok stres yüklemeyin bebeğinizeinşallah inşallah güzel haberler alırız, inşallah sağlıkla alırız kucağımıza. tek temennim tek duam. yani erken gebelik belirtileri ile de aynı mı bu dış gebelik belirtileri anlamıyorum ağrım sızım yok kanamam yok şükür. 2. verdiğim betanın düşük çıkması o günden beri mafetti beni ne zor süreçlermiş allahım
Ayy inşallah canım ya benim ki zor biraz da umarım Allah’ın izniyle seninki tutunmuştur çünkü değerin ilk baştan beri yüksek çıkmış aslında benim 10. Gün 6.32 çıkmıştı 12. Gün 13 14. Gün 24 16. Gün 47 sonrasında 97 en son işte 238 çıktı ama gerçekten psikolojik benimde omuz ağrım oldu onun dışında hala bile hiç bir ağrım yokbugün transferin 18. günü benimde. transfer günü hariç 9. gün ilk beta 95 geldi iki gün sonra farklı yerde yaptırdım 131 geldi.
2 gün sonra ilk verdiğim yerde yaptırdım 236
2 gün sonrada 579 geldi
benimde korkularım ama sonra iyi yükseldi sanki dış gebelik belirtilerini okudukça inan ki psikolojik olarak mı bilmiyorum ama omzum ağrıyo.
çok zor süreçler ve çok korkuyorum çarşamba günü kese randevum var bu şekilde artarsa keseyi görmen gerek dedi ipek hanım görünmezse malesef başka durumlardan şüphelenilecek. inşallah sağlıklıdır inşallah doğru yerde tutunmuştur bebişlerimiz allahın izniyle.
Merhabalar,Ayy inşallah canım ya benim ki zor biraz da umarım Allah’ın izniyle seninki tutunmuştur çünkü değerin ilk baştan beri yüksek çıkmış aslında benim 10. Gün 6.32 çıkmıştı 12. Gün 13 14. Gün 24 16. Gün 47 sonrasında 97 en son işte 238 çıktı ama gerçekten psikolojik benimde omuz ağrım oldu onun dışında hala bile hiç bir ağrım yok
Merhaba benim ilk transferim oldu suan bekliyorum sonuçlardan dolayı buna pgt yaptırmamıştım bilmiyordum öyle birşey yapıldığını biZimde hiç bir sorunumuz yok ne ailede ne bizde ama pgt zaten embriyonun iyi olmasıyla alakalı birşey değil kromozom bozukluğu işte sma down sendromu daha bir çok hastalık bunlar için bakılıyo birde cinsiyet seçme olayı Türkiye de yok diye biliyorum ama emin de değilim ama pgt kesinlikle önemli ben 3 tane gönderdim 5aa kalite 3üde haber bekliyorum suan hatta daha yeni gittiMerhabalar,
InsAllah saglikli sekilde ilerler
Sadece sizden birsey sormak istiyorum. Keske pgt-a gondersek dediniz. Eger 5aa kaliteyse zaten kaliteli anlamina gelmiyor mu?
Ben tedavimi Bakude aliyorum. Bana dediler pgta yaparsak hem genetigi hem de cinsiyyetini sece bilirsiniz.
Ama bilmiyorum yasim 31 , pahali ve ailemizdr de sorun yok. Acaba diyorum yapmam gerek mi? Siz tavsiyye ediyor musunuz?