Tup bebek sonrasi beta hcg

Genczey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2016
161
126
103
merhaba kizlar yardiminiza ihtiycim var
Bugun transferimin 9. Gunu dayanamayip kanda baktirdim degerim beta hcg 20 cikti. Cok mu dusuk?
Transfer sonrasi erken test yapanlar degerlerini yazarsa cok sevinirim umutlanmali miyim

Bugun transferimin 9. Gunu dayanamayip kanda baktirdim degerim beta hcg 20 cikti. Cok mu dusuk?
Transfer sonrasi erken test yapanlar degerlerini yazarsa cok sevinirim umutlanmali miyim
tebrik ederim canımmm hamilesin ve çok normal 20 çıkması. Hadi gözün aydın olsun

Canim hamilesin bundan sonra iki gunde iki kat artmasi onmli bn 9.gunu 1.76 ydi doktor 12.gunu onemli dedi 11.gun kan verdik 9.76 cikti 13 gunu verdim 16 cikti 16.gunu verdim 20 cikti cuma gunu tekrar vercem bnm degerlerim cok dusuk ilerliyo doktir gebelik var ama sagliklimi degilmi belli degil dedi kimyasal gebelkten supheleniyolar sanirim cuma gunu belli olcak hersey

Canim hamilesin bundan sonra iki gunde iki kat artmasi onmli bn 9.gunu 1.76 ydi doktor 12.gunu onemli dedi 11.gun kan verdik 9.76 cikti 13 gunu verdim 16 cikti 16.gunu verdim 20 cikti cuma gunu tekrar vercem bnm degerlerim cok dusuk ilerliyo doktir gebelik var ama sagliklimi degilmi belli degil dedi kimyasal gebelkten supheleniyolar sanirim cuma gunu belli olcak hersey

Kızlar bende aynı dertten muzdaribim 10.gün 17 13.gün 27 16.gün 38 çıktı pazartesi bi kan daha vercem korkuyorum kötü bişey olcak diye doktorum gebelik var diyor ama sağlıklı mı acebaas

Canim Allah gonlune gore versin insallah. 12. Gun en dogru sonucu alacagin gun. Bir gun once bile yaniltici olabildigini soylemisti doktorumuz. 2 guncuk sik disini

Merhaba
Ben 8. Gün baktırmak zorunda kalmıştım Ohss olunca hastanede yatmıştım. 8. Gün 108 di 10. Gün 208 di. herkes hemen ikiz diye düşündü hatta doktorum bile. Ama tek bebeğe hamileyim Allah’a şükür. Yani önemli olan değerin ne kadar yüksek olduğu değil 2 günlük aralarla 2 kat artışı yakalaması. Tabiki artışı düzenli olmayan arkadaşlarda ümitsizliğe kesinlikle düşmesin.

Yaa insallah oyledir. Dusuk geldi bana sevinemedim. İnsallah guzel artıs olır
Sonucun kaç çıktıgı önemli degil canım ikiye katlanıyorsa sorun yoktur insallah katlanır

Arkadaşlar merhaba
9. Gün değerim 161
11. Gün 318
13. Gün 527
Çıktı değerler artışı bira düşük değil mi korkuyorum

Arkadaşlar merhaba
9. Gün değerim 161
11. Gün 318
13. Gün 527
Çıktı değerler artışı bira düşük değil mi korkuyorum

yok gayet güzel, her 2. gün asagi yukari 2 kati olmasi gerek, ama 13.gün icin 527 cok güzel, 400ün altinda olsaydi güzel olmayabilirdi :) Rahat ol... hayirli olsun

yok gayet güzel, her 2. gün asagi yukari 2 kati olmasi gerek, ama 13.gün icin 527 cok güzel, 400ün altinda olsaydi güzel olmayabilirdi :) Rahat ol... hayirli olsun
İnşallah canım dr gerek yok dedi ama ben yarın yine kan verecem çok endişeliyim

Ama son iki testteki artış %66 iki katına baya uzak artıs böyle azaldıgında sıkıntı olmuyormu
yok düzenli bi sekilde artis oldugu icin, benim doktorum öyle demisti, mesela 9.gün 200 olsa ve 11.gün yine 200 olsa ozaman sorun var, ama sende artis düzenli gidiyor...

yok düzenli bi sekilde artis oldugu icin, benim doktorum öyle demisti, mesela 9.gün 200 olsa ve 11.gün yine 200 olsa ozaman sorun var, ama sende artis düzenli gidiyor...
Sağol canım içimi rahatlattın cidden umarım iyi gider benimde peşpeşe alırıs bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…