merhaba kizlar yardiminiza ihtiycim var
Bugun transferimin 9. Gunu dayanamayip kanda baktirdim degerim beta hcg 20 cikti. Cok mu dusuk?
Transfer sonrasi erken test yapanlar degerlerini yazarsa cok sevinirimumutlanmali miyim
Yaa insallah oyledir. Dusuk geldi bana sevinemedim. İnsallah guzel artıs olırtebrik ederim canımmm hamilesin ve çok normal 20 çıkması. Hadi gözün aydın olsun
Bugun transferimin 9. Gunu dayanamayip kanda baktirdim degerim beta hcg 20 cikti. Cok mu dusuk?
Transfer sonrasi erken test yapanlar degerlerini yazarsa cok sevinirimumutlanmali miyim
Merhabamerhaba kizlar yardiminiza ihtiycim var
Sonucun kaç çıktıgı önemli degil canım ikiye katlanıyorsa sorun yoktur insallah katlanırYaa insallah oyledir. Dusuk geldi bana sevinemedim. İnsallah guzel artıs olır
Canım ne dedi doktor ne yapcaksin yani ne demekmis kimyasal ne önerdiKizlar benim sonuclar kimyasal gebelik cikti
Canım noldu sonucunYaa insallah oyledir. Dusuk geldi bana sevinemedim. İnsallah guzel artıs olır
Malesef negatifCanım noldu sonucun
Arkadaşlar merhaba
9. Gün değerim 161
11. Gün 318
13. Gün 527
Çıktı değerler artışı bira düşük değil mi korkuyorum
İnşallah canım dr gerek yok dedi ama ben yarın yine kan verecem çok endişeliyimyok gayet güzel, her 2. gün asagi yukari 2 kati olmasi gerek, ama 13.gün icin 527 cok güzel, 400ün altinda olsaydi güzel olmayabilirdi :) Rahat ol... hayirli olsun
İnşallah canım dr gerek yok dedi ama ben yarın yine kan verecem çok endişeliyim
Ama son iki testteki artış %66 iki katına baya uzak artıs böyle azaldıgında sıkıntı olmuyormubencede gerek yok ama kendin nasil rahat olacaksan öyle yap derim :)
yok düzenli bi sekilde artis oldugu icin, benim doktorum öyle demisti, mesela 9.gün 200 olsa ve 11.gün yine 200 olsa ozaman sorun var, ama sende artis düzenli gidiyor...Ama son iki testteki artış %66 iki katına baya uzak artıs böyle azaldıgında sıkıntı olmuyormu
Sağol canım içimi rahatlattın cidden umarım iyi gider benimde peşpeşe alırıs bebeklerimiziyok düzenli bi sekilde artis oldugu icin, benim doktorum öyle demisti, mesela 9.gün 200 olsa ve 11.gün yine 200 olsa ozaman sorun var, ama sende artis düzenli gidiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?