• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek sonrası dış gebelik yaşayanlar

Hiç mi bu şekilde olan olmadı. Ne güzel Rabbim kimseye yaşatmasın 🤲

Tüp bebek tedavisiyle gebe kaldım. Maleseff dış gebelik olduğunu öğrendim. Arkadaşlar var mı böyle olan. Doktorlar da diyor tüp bebekte dış gebelik ihtimali çok düşük o ihtimal de beni buluyor 🤦 hayırlısı diyelim. Bunun sebebi falan ne ki acaba
Var canım ben 4 yıllık evliyim tüp bebek le bı dış gebelik yaşadım baştan anlatım transfer oldum 11 gün sonra test tutuk testim 80 çıktı sonra doktor 14gun sonra tekrarla dedi yine tutuk 244 çıktı yani iki günde iki katına yükseliyordu bana 10 gün sonra ultrasonda bakalım dedi gittim kese gözükmedi doktor yuvarlak kese olması lazım di dedi iki gün arayla bana beta HCG tut bakalım dedi tekrarlatim hep iki gün arayla en son 3805 çıktı ultrasonla baktı yüzde yüz var olması lazım kesenin dedi ve yine yoktu bana ilaçları kes dedi dış gebelik olabilir dedi eve geldim ilaçları almadım ve akşam sancı oldum sağ trafimda mesaj attım doktora sancım var ve aşırı derecede dedi yakındaki bı kadın doğuma git acile gittim ultrasonla baktı keseyi sağ tüpümde gördü kalp atışı vardı bana. acilen ameliyatta almaliyim seni dedi yoksa patlarsa hayatı tehliken var dedi ameliyat oldum sağ tüpümude aldılar maalesef çok hasar görmüş dedi çok zor bişey yani Allah sabır versin bizlere 😔😭

Var canım ben 4 yıllık evliyim tüp bebek le bı dış gebelik yaşadım baştan anlatım transfer oldum 11 gün sonra test tutuk testim 80 çıktı sonra doktor 14gun sonra tekrarla dedi yine tutuk 244 çıktı yani iki günde iki katına yükseliyordu bana 10 gün sonra ultrasonda bakalım dedi gittim kese gözükmedi doktor yuvarlak kese olması lazım di dedi iki gün arayla bana beta HCG tut bakalım dedi tekrarlatim hep iki gün arayla en son 3805 çıktı ultrasonla baktı yüzde yüz var olması lazım kesenin dedi ve yine yoktu bana ilaçları kes dedi dış gebelik olabilir dedi eve geldim ilaçları almadım ve akşam sancı oldum sağ trafimda mesaj attım doktora sancım var ve aşırı derecede dedi yakındaki bı kadın doğuma git acile gittim ultrasonla baktı keseyi sağ tüpümde gördü kalp atışı vardı bana. acilen ameliyatta almaliyim seni dedi yoksa patlarsa hayatı tehliken var dedi ameliyat oldum sağ tüpümude aldılar maalesef çok hasar görmüş dedi çok zor bişey yani Allah sabır versin bizlere 😔😭 tüp bebektede dış gebelik oluyor. Doktor bana tüpün eskidende hasarlı olabilirmiş dedi embriyo da hareketli olduğu için kendine çekmiş ve orda yer edinmiş maalesef

merhaba 5. gün embriyosu transferi ardından betahcg değerlerim.
9 gün 12
12 gün 25
14 gün 63
19 gün 380
doktorum dış gebelik yada kimyasal olabilir dedi. 2 gün sonra tekrar değere bakalım, 2 kat artış olmamışsa sıkıntılı dedi.
bu şekilde bi deneyim yaşayan oldu mu acaba

Back
X