Peki haber bekliyorumKimse bilmiyor bakalım doktor ne diyecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki haber bekliyorumKimse bilmiyor bakalım doktor ne diyecek
İğne yapılacak canım inşallah bu defa biterPeki haber bekliyorum
Laparoskobi dicek diye korktum. Araştırdım da Çoğunun 2. Ignede düşmüş inşallah seninde öyle olucakİğne yapılacak canım inşallah bu defa biter
İnşallah canım inşallah. Bı de hemen çıkış vermeyecekler ne zaman cikcam belli değilLaparoskobi dicek diye korktum. Araştırdım da Çoğunun 2. Ignede düşmüş inşallah seninde öyle olucak![]()
Bebek tüpte büyüyor allah korusun sana zararı var kanama riski var sende çıkmak isteme zaten. Benim kuzenimde diş gebelik olmuştu ilk iğnede düşmemişti 2. De düşmüştü darısı sana inşallah. Allahım bu zorluğun arkasından sana kolaylıkla evlat nasip etsinİnşallah canım inşallah. Bı de hemen çıkış vermeyecekler ne zaman cikcam belli değil
Güzel dualarin için çok teşekkür ederim. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahBebek tüpte büyüyor allah korusun sana zararı var kanama riski var sende çıkmak isteme zaten. Benim kuzenimde diş gebelik olmuştu ilk iğnede düşmemişti 2. De düşmüştü darısı sana inşallah. Allahım bu zorluğun arkasından sana kolaylıkla evlat nasip etsin![]()
Tabi önemli. Dışgebelik çok önemli biseymiş bende yeni öğrendim öğrenmek istemezdim ama insanın başına gelince mecbur öğreniyor.Güzel dualarin için çok teşekkür ederim. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahultrason da belli belirsiz biseyler görüyorlar. Anladım ki erken teşhis çok önemli dış gebelikte
Tamam canım gelişme oldukça yazarım. Allah kimseye yaşatmasın oldu ki yaşayan birileri bilgi arar falan diye de her gelişmeyi buradan yazıyorumTabi önemli. Dışgebelik çok önemli biseymiş bende yeni öğrendim öğrenmek istemezdim ama insanın başına gelince mecbur öğreniyor.
Haber ver bana durumunu merak ederim
Evt biz gibi her sayfayı didik didik etmiştim nasıl olduğunu öğrenmek için..Tamam canım gelişme oldukça yazarım. Allah kimseye yaşatmasın oldu ki yaşayan birileri bilgi arar falan diye de her gelişmeyi buradan yazıyorum
Hâlâ ediyorum hâlâ.. Rabbim yardımcımız olsun inşallah tez zamanda atlatalimEvt biz gibi her sayfayı didik didik etmiştim nasıl olduğunu öğrenmek için..
Ameliyat ihtimalim var artık eliffEvt biz gibi her sayfayı didik didik etmiştim nasıl olduğunu öğrenmek için..
Tam aklımdan geçiyordun. Tuh ya hiç düşüş olmadimi 2. Ignede bir günmu bekletiyorlarAmeliyat ihtimalim var artık eliff![]()
2.igneyi henüz yapmadılar. Sürekli normal kan değeri kontrolü yapiliyor. Orada bı değer düşmeye başlamış. Kanım azalıyor o yüzden ameliyat ihtimali ortaya çıktı. Ama kanamam falan da yok.Artık tedirginim ve korkuyorumTam aklımdan geçiyordun. Tuh ya hiç düşüş olmadimi 2. Ignede bir günmu bekletiyorlar
Insan korkar mutlaka da gerekiyorsa olucan ameliyat allah korusun iç kanama yapar.. ameliyatın adı laparoskobi karından 3 ufak delik açıp giriyolar. Olanlar ameliyat sonrasi agrisinin olmadigini yazmis.Bazıları bikac gün hastanede kalıyor.. tek kötü yanı 2. Bebegi erteliyor olması ama şuanda bebeği deil kendi sağlığını düşünmelisin2.igneyi henüz yapmadılar. Sürekli normal kan değeri kontrolü yapiliyor. Orada bı değer düşmeye başlamış. Kanım azalıyor o yüzden ameliyat ihtimali ortaya çıktı. Ama kanamam falan da yok.Artık tedirginim ve korkuyorumnasıl oluyor bu ameliyat acaba
Devlet hastanesi de laparoskobi mi yapıyor acaba. Hiç uzulmedigim kadar çok üzülüyorum şu anda Allah'ım beterinden korusun inşallahInsan korkar mutlaka da gerekiyorsa olucan ameliyat allah korusun iç kanama yapar.. ameliyatın adı laparoskobi karından 3 ufak delik açıp giriyolar. Olanlar ameliyat sonrasi agrisinin olmadigini yazmis.Bazıları bikac gün hastanede kalıyor.. tek kötü yanı 2. Bebegi erteliyor olması ama şuanda bebeği deil kendi sağlığını düşünmelisin
Canım senin doktorun yokmu orda ayrıntılı sorsan ne yapcaksiniz diye ihtimalleri söyleseler böyle beklemek zor oluyorDevlet hastanesi de laparoskobi mi yapıyor acaba. Hiç uzulmedigim kadar çok üzülüyorum şu anda Allah'ım beterinden korusun inşallah![]()
Canım devlette sürekli doktor değiştiği için sabit doktor yok doğal olarak. Sürekli vücut kanını kontrol ediyorlarCanım senin doktorun yokmu orda ayrıntılı sorsan ne yapcaksiniz diye ihtimalleri söyleseler böyle beklemek zor oluyor
Sen tüp bebeği bu hastanrdemi yaptırdın? Kanı da sürekli aliyorlar bakıyorlar içten kanama varmı diye... 2. Igneyi neden vurmadılar acaba belki düşecektiCanım devlette sürekli doktor değiştiği için sabit doktor yok doğal olarak. Sürekli vücut kanını kontrol ediyorlar
Evet Canım tüp bebeği de burada yaptırdık. Bazı kan değerlerini takip ediyorlar ona göre karar vereceklerSen tüp bebeği bu hastanrdemi yaptırdın? Kanı da sürekli aliyorlar bakıyorlar içten kanama varmı diye... 2. Igneyi neden vurmadılar acaba belki düşecekti
Peki haber verirsinEvet Canım tüp bebeği de burada yaptırdık. Bazı kan değerlerini takip ediyorlar ona göre karar verecekler