2.igneye karar verildi. Dua ette işe yarasın canım. Yoksa ameliyat kaçınılmaz olacakPeki haber verirsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.igneye karar verildi. Dua ette işe yarasın canım. Yoksa ameliyat kaçınılmaz olacakPeki haber verirsin![]()
Ay hadi inşallah dualarım seninle2.igneye karar verildi. Dua ette işe yarasın canım. Yoksa ameliyat kaçınılmaz olacak
Canım nasıl oldun varmı gelişme? Özel mesaj atiyim dedim de yapamadim2.igneye karar verildi. Dua ette işe yarasın canım. Yoksa ameliyat kaçınılmaz olacak
Geçmiş olsun bende dış gebelik yaşıyorum muhtemelen doktor tam anlamadı kahverengi şekilde kanamam var sizin tüpe nasıl baktılar benimkine bakmadılar BİLeDeğerim düşüşe geçti düşük yapıyorsun dediler beta kontrolü yapiliyordu. Değer tekrar yükselişe geçti kanamam da vardı. Suphelendiler baktılar sol tüpte odak gördüler. O şekilde öğrendik
Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun. Ultrasonla çok baktılar hâlâ da bakıyorlarGeçmiş olsun bende dış gebelik yaşıyorum muhtemelen doktor tam anlamadı kahverengi şekilde kanamam var sizin tüpe nasıl baktılar benimkine bakmadılar BİLe
Selam canım, dış gebelik olduğunu transfer sonrası kaçıncı gün, ne zaman nasıl fark ettin?Tüp bebek tedavisiyle gebe kaldım. Maleseff dış gebelik olduğunu öğrendim. Arkadaşlar var mı böyle olan. Doktorlar da diyor tüp bebekte dış gebelik ihtimali çok düşük o ihtimal de beni buluyorhayırlısı diyelim. Bunun sebebi falan ne ki acaba
Doktorunuz kim acaba?Doktorun ağzından cımbızla bile laf alamiyorsun. Hocam.degerim düşük malesef dedim ...hii evt diş gebelik dünyanın sonu değil bir daha deneriz dedi çıktı odadan... ne mümkün ki bisey sormak... ben daha diş gebelik nedir onu bile yeni öğrendim tüp bebekte dış gebelik olan bir durummus zaten biliyordum. Ayrıca tehlikeli bir durum insan der tehlikeli agrin olursa hemen hastaneye git hiçbişey demedi. Bu arada ıstanbulda bahceci fulya tüp bebek merkezine gidiyorum. Doktorumda baya tanınmış dr mehmet reşit asoglu
Yazmışım ama mehmet reşit asoglu ( dr mra ) diye geciyor instagram daDoktorunuz kim acaba?
11 sayfa var hepsini okuyamamıştım, teşekkürler.Yazmışım ama mehmet reşit asoglu ( dr mra ) diye geciyor instagram da
Aleyküm selam Canım. Gebeliği kahverengi lekelenme ile öğrendim. Sonra kanamam oldu doktora gittim değerim düştü düşük yapıyorsun dediler beta kontrolü yapiliyordu. Transferin 22.gunu değerim yükseldi tekrar doktor şüphelendi o şekilde öğrendik dış gebeligi canım. Allah'ım kimseye yaşatmasın hâlâ uğraşıyorumSelam canım, dış gebelik olduğunu transfer sonrası kaçıncı gün, ne zaman nasıl fark ettin?
Amiin, Rabbim sana kolaylık versin. Bende bir sene önce bir dış gebelik geçirdim, normale yolla. Yaklaşık 10. Haftada ancak teşhis konulup müdahale edildi ama o sırada sol tüpüm mahvolmuştu. Ameliyata alındım acil, tüp alınmadı temizlenip bırakıldı. Şimdi ise tüp bebek ile yine gebeyim. Ama sol tarafımda düzenli bir şekilde çok hafif şidddette sızılar oluyor. İki gün önce doktoruma sordum, psikolojiktir dedi. Ama iki gündür devam ediyor. Yarın 14. Gün olacak transfer sonrası. Betalarım iyi gözüküyor iyi de arttı. 10. Gün 210, 12. Gün 429 çıktı. Yarın 900 lere çıkması bekleniyor. Ama işte ben hep endişe içindeyim. Çünkü bende o zamanlar gerçekten çok zor dönemler geçirdim.Aleyküm selam Canım. Gebeliği kahverengi lekelenme ile öğrendim. Sonra kanamam oldu doktora gittim değerim düştü düşük yapıyorsun dediler beta kontrolü yapiliyordu. Transferin 22.gunu değerim yükseldi tekrar doktor şüphelendi o şekilde öğrendik dış gebeligi canım. Allah'ım kimseye yaşatmasın hâlâ uğraşıyorum
Ah ahh. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun zor bi durum. Kaygılarını o kadar iyi anlıyorum ki kötü düşünme inşallah hayırla sağlıkla yavrunu kucağına alırsınAmiin, Rabbim sana kolaylık versin. Bende bir sene önce bir dış gebelik geçirdim, normale yolla. Yaklaşık 10. Haftada ancak teşhis konulup müdahale edildi ama o sırada sol tüpüm mahvolmuştu. Ameliyata alındım acil, tüp alınmadı temizlenip bırakıldı. Şimdi ise tüp bebek ile yine gebeyim. Ama sol tarafımda düzenli bir şekilde çok hafif şidddette sızılar oluyor. İki gün önce doktoruma sordum, psikolojiktir dedi. Ama iki gündür devam ediyor. Yarın 14. Gün olacak transfer sonrası. Betalarım iyi gözüküyor iyi de arttı. 10. Gün 210, 12. Gün 429 çıktı. Yarın 900 lere çıkması bekleniyor. Ama işte ben hep endişe içindeyim. Çünkü bende o zamanlar gerçekten çok zor dönemler geçirdim.
Aminn Rabbim herkese bu yolda yardımcı olsun. Benim teşhisim çok zor oldu çünkü heteretopik gebelikti. Yani aynı anda hem normal gebelik hem dış gebelik vardı. Sonrasında lekelenmeyle birlikte kese kayboldu peşinden de kanama olunca tamam düşük yapıyorsun dediler. Ama kanamalarım ve sol kasığımdaki ağırlarım hiç bitmedi. Kanamalarım adet kanaması gibi değil sanki bir yerim kesilmiştir oluk oluk kan akıyormuş gibiydi. Defalarca farklı hastaneler ve farklı doktorlara gittim, kese göründü sonra da kayboldu düşük oldu işte boşa telaş yapıyorsun ağrı kesici al bekle dediler. Bu şekilde 1 buçuk ay geçti, dış gebelik 10 haftaya ulaştı yaklaşık. En sonunda 40 derece ateşle acile kaldırıldım. Allah yüzüme baktı ki orada bir doktor anladı durumu hemen ameliyata aldı. Tabi o zamana kadar gebelik kanıma aşırı enfeksiyon yaymış, septik şoka girmek üzereymişim. 15 gün boyunca günde 3 defa 3 farklı antibiyotiği damardan aldım ona rağmen kanımdaki enfeksiyon çok zor temizlendi. Çok çok zor bir süreçti. Şimdi de yine aynı şeyleri yaşamaktan ve en önemlisi tamam oldu deyip sevinip yine kursağımda kalmasından korkuyorum.Ah ahh. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun zor bi durum. Kaygılarını o kadar iyi anlıyorum ki kötü düşünme inşallah hayırla sağlıkla yavrunu kucağına alırsınsiz nasıl anladınız dış gebeliği?
Dış gebelik çok fena gerçekten yaşamayan anlayamıyorumAminn Rabbim herkese bu yolda yardımcı olsun. Benim teşhisim çok zor oldu çünkü heteretopik gebelikti. Yani aynı anda hem normal gebelik hem dış gebelik vardı. Sonrasında lekelenmeyle birlikte kese kayboldu peşinden de kanama olunca tamam düşük yapıyorsun dediler. Ama kanamalarım ve sol kasığımdaki ağırlarım hiç bitmedi. Kanamalarım adet kanaması gibi değil sanki bir yerim kesilmiştir oluk oluk kan akıyormuş gibiydi. Defalarca farklı hastaneler ve farklı doktorlara gittim, kese göründü sonra da kayboldu düşük oldu işte boşa telaş yapıyorsun ağrı kesici al bekle dediler. Bu şekilde 1 buçuk ay geçti, dış gebelik 10 haftaya ulaştı yaklaşık. En sonunda 40 derece ateşle acile kaldırıldım. Allah yüzüme baktı ki orada bir doktor anladı durumu hemen ameliyata aldı. Tabi o zamana kadar gebelik kanıma aşırı enfeksiyon yaymış, septik şoka girmek üzereymişim. 15 gün boyunca günde 3 defa 3 farklı antibiyotiği damardan aldım ona rağmen kanımdaki enfeksiyon çok zor temizlendi. Çok çok zor bir süreçti. Şimdi de yine aynı şeyleri yaşamaktan ve en önemlisi tamam oldu deyip sevinip yine kursağımda kalmasından korkuyorum.
Çok şükür canım sevindim adına. Benimde bugün ki değerim 770 geldi. 2 gün önce 429 du. Tam 2 katı artış olmamış normalde 860 larda olması gerekiyordu. Biraz endişelendim o yüzden. Bakalım hayırlısı.Dış gebelik çok fena gerçekten yaşamayan anlayamıyorumAllah'ım beterinden korusun çok şükür geçmiş gitmiş o günler. İnşallah sağlıklı bı gebelik süreci geçiriyorsundur bozma moralini. Benim değerde 1328 den 1151 e düşmüş
çok şükür bin şükür
Pazartesi tekrar kan vericem inşallah daha da düşmüş olur
Hadi ya doktor ne dedi peki. Dur bakalım normaldir belkiÇok şükür canım sevindim adına. Benimde bugün ki değerim 770 geldi. 2 gün önce 429 du. Tam 2 katı artış olmamış normalde 860 larda olması gerekiyordu. Biraz endişelendim o yüzden. Bakalım hayırlısı.
Doktor değer güzel, ufak laboratuvar hatası olabilir dedi, pazartesi belli olacak herşey bakalım.Hadi ya doktor ne dedi peki. Dur bakalım normaldir belki
İnşallah değerin güzel güzel artacak canım inanıyorum sende İnan dua edelimDoktor değer güzel, ufak laboratuvar hatası olabilir dedi, pazartesi belli olacak herşey bakalım.
Teşekkür ederim canım, eksik etme dualarındaİnşallah değerin güzel güzel artacak canım inanıyorum sende İnan dua edelim![]()
Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun inşallahTeşekkür ederim canım, eksik etme dualarında![]()