Benim muayne fln yok beta degerim 2 kez 2 kat artti sonra 70 75 artmayadevam etti dr direk dış gebelik dedi ilaçları birak dedi. 2 gün sonra tekrar beta testi ver bana at dedi bukdrOlur mu canım öyle şey aklına takılan her şeyi sorabilirsin. Hepimiz sora sora bilincleniyoruz. Transferin 17.gunu leke şeklinde kanamam oldu acile gittim yatış yapıldı değer 1242. Ertesi gün değer 712 düşük yapıyorsun dediler beta takibi yapılacak dediler. Beta takibi yapılırken 618 e düşen değer tekrar 900 lere yükseldi kanama da devam ediyor. Doktor ultrasonla baktı sol tupte odak ve kanama alanları gördü. Zaten betanin dalgalı olması sağlıklı gebelik olmuyormuş. O şekilde iğne yapıldı tekrar beta takibi devam ediyor. Senin nasıl anlasildi
Bende hiç kanama fln yok değerlerimOlur mu canım öyle şey aklına takılan her şeyi sorabilirsin. Hepimiz sora sora bilincleniyoruz. Transferin 17.gunu leke şeklinde kanamam oldu acile gittim yatış yapıldı değer 1242. Ertesi gün değer 712 düşük yapıyorsun dediler beta takibi yapılacak dediler. Beta takibi yapılırken 618 e düşen değer tekrar 900 lere yükseldi kanama da devam ediyor. Doktor ultrasonla baktı sol tupte odak ve kanama alanları gördü. Zaten betanin dalgalı olması sağlıklı gebelik olmuyormuş. O şekilde iğne yapıldı tekrar beta takibi devam ediyor. Senin nasıl anlasildi
Hee bunu bilemiyorum canım benim değerin düşüp yükselmesinden dolayı şüphelenildi muayene falan oldum. Senin durum farklı bilemedim kiBende hiç kanama fln yok değerlerim
12.gün 154
15. Gün 290
17.gün 360
18.gün 436 böyle devam etti yrn da bakılacak
İnsanı gerçekten çıkmaza sokuyor bu durumBenim muayne fln yok beta degerim 2 kez 2 kat artti sonra 70 75 artmayadevam etti dr direk dış gebelik dedi ilaçları birak dedi. 2 gün sonra tekrar beta testi ver bana at dedi bukdr
Rabbim tez zamanda şifamizi versin inşallahİnsanı gerçekten çıkmaza sokuyor bu durum
Bugün beta verdim yine 2 gün önce 435 olan değer ilaçları bırakmama rağmen 593 cıktı 160 artmış. Dr iki gün sonra tekrarla eğer kendi düşmezse iğne yapıcaz dediRabbim tez zamanda şifamizi versin inşallah
Ultrasonla baktı mi odak falan yok mu canımBugün beta verdim yine 2 gün önce 435 olan değer ilaçları bırakmama rağmen 593 cıktı 160 artmış. Dr iki gün sonra tekrarla eğer kendi düşmezse iğne yapıcaz dedibebek nerde o bile belli değil
Kendi doktorum la msjlastik gel fln da demedi. 2 gün sonra dusurelim dedi.Ultrasonla baktı mi odak falan yok mu canım
Dış gebelik tüpte oluyor diye biliyorum ama hadi hayırlısıKendi doktorum la msjlastik gel fln da demedi. 2 gün sonra dusurelim dedi.
Ben başka doktordan randevu aldım bugün saat 4 e baksın nerdeymis. Tüp dede olsa rahimdede olsa düşürürler ama rahimdeyse isim kolaylaşır
Bende düşmüyor diye biliyorum. Iğne yaparlar bugün o iğneden de korkuyorum ama yapacak bisey yokDış gebelik tüpte oluyor diye biliyorum ama hadi hayırlısıkendiliğinden düşmüyor galiba dış gebelik
O an yanıyor canım da yapacak bişey yok inşallah tez zamanda değerimiz düşer. Bende çok tedirginimBende düşmüyor diye biliyorum. Iğne yaparlar bugün o iğneden de korkuyorum ama yapacak bisey yok
Senin değerin ne durumda kan verdinmiO an yanıyor canım da yapacak bişey yok inşallah tez zamanda değerimiz düşer. Bende çok tedirginim
Cuma günü 851 di değer iğne oldum. İgneden sonra 4.gun beta 1058. İgneden sonra ki ilk beta da değerin yüksek çıkması normal. Cuma günü tekrar kan vericem değerin düşmüş olması lazım inşallah düşer. Yoksa bı doz daha iğne olmam lazımSenin değerin ne durumda kan verdinmi
Ins duser canim... Beklemek çok yordu beni resmen psikolojim bozuldu...Cuma günü 851 di değer iğne oldum. İgneden sonra 4.gun beta 1058. İgneden sonra ki ilk beta da değerin yüksek çıkması normal. Cuma günü tekrar kan vericem değerin düşmüş olması lazım inşallah düşer. Yoksa bı doz daha iğne olmam lazım
Benimde öyle. İnan ki hiç bişey yapasim gelmiyor. Artık değerin düşmeye başladığını görüp rahatlamak istiyorum. Beklemek bitiriyor resmen..Ins duser canim... Beklemek çok yordu beni resmen psikolojim bozuldu...
Kesinlikle haklısın canım. İğne yapıldıktan sonra bile sürekli uyariyorlar kendini rahatsız hissedersen acile gel diyemerhabalar dış gebelık genelde dr kontrolünden iğne ile sonlandırılır .kendiliğinden düşmesini beklemek anne için cok tehlıkelı sonuclar dogurabılır sahsı görüşüm mutlaka dr kontrolünde sonlandırılmasıdır
çok gecmıs olsun
Canım nasıl oldun. Gittin mi başka doktoraKendi doktorum la msjlastik gel fln da demedi. 2 gün sonra dusurelim dedi.
Ben başka doktordan randevu aldım bugün saat 4 e baksın nerdeymis. Tüp dede olsa rahimdede olsa düşürürler ama rahimdeyse isim kolaylaşır
Gittim cnn çok şükür iyi bir doktorla karşılaştım. Dr bakti rahimde dedi iğneye fln gerek yok dedi bikac güne kendi düşer dedi... sen naptınCanım nasıl oldun. Gittin mi başka doktora
Sen düşük mü yapıyorsun o zaman canım. Rahim de dış gebelik oluyor muGittim cnn çok şükür iyi bir doktorla karşılaştım. Dr bakti rahimde dedi iğneye fln gerek yok dedi bikac güne kendi düşer dedi... sen naptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?