Kendi doktorum ultrasonla bakmadığı için kafadan diş gebelik dedi.. Dün gittiğin dr bakti rahimde sağlıksız gebelik dedi bebek gelisememis dedi. Neden gelişemedi bilmiyorumSen düşük mü yapıyorsun o zaman canım. Rahim de dış gebelik oluyor mubende yarın gidicem kan vermeye
Hayırlısı olsun canım takdiri ilahi. İnşallah kendiliğinden düşer gider. Rabbim bizlere sağlık sıhhat versin inşallahKendi doktorum ultrasonla bakmadığı için kafadan diş gebelik dedi.. Dün gittiğin dr bakti rahimde sağlıksız gebelik dedi bebek gelisememis dedi. Neden gelişemedi bilmiyorum
Saol cnn Tskler inş seninde kendiliğinden düşer. Iğne oldun ya sen sonraki transfer zamanini erteliyormuHayırlısı olsun canım takdiri ilahi. İnşallah kendiliğinden düşer gider. Rabbim bizlere sağlık sıhhat versin inşallahdış gebelik olmadığı için senin adına sevindim canım
Erteliyor canım en az 3 ay. İnşallah düşerse tekrar iğne olmak zorunda kalmam inşallahSaol cnn Tskler inş seninde kendiliğinden düşer. Iğne oldun ya sen sonraki transfer zamanini erteliyormu
Ertelemesi kötü yaErteliyor canım en az 3 ay. İnşallah düşerse tekrar iğne olmak zorunda kalmam inşallah
O süre gelene kadar vücut kendini toparlasin hem canım fena yoruldum resmen. Düşmesi daha zor baksana bı türlü düşüşe geçmedi değer. Tutunsun diye dua ederken düşsün diye ediyoruz şimdide. Hayırlısı diyorum Allah büyükErtelemesi kötü yadinlenmiş olursun sende napcan... düşer inşallah tek ıgneyle... nekdr zor ya koydurmak için nekdr uğraşıyoruz.. şimdide düşürmek için
Canim sen başka doktora gitmiştin ya hangi doktora gittinErtelemesi kötü yadinlenmiş olursun sende napcan... düşer inşallah tek ıgneyle... nekdr zor ya koydurmak için nekdr uğraşıyoruz.. şimdide düşürmek için
Dr ali osman koyuncuoğlu bahcelievlerde... Kan verdin mi naptinCanim sen başka doktora gitmiştin ya hangi doktora gittin
Ben dün adet oldum bugün dr kan ver dedi 692 di değerim 192 ye düşmüşDr ali osman koyuncuoğlu bahcelievlerde... Kan verdin mi naptin
Verdim canım yükselmiş nolcak bende bilmiyorumDr ali osman koyuncuoğlu bahcelievlerde... Kan verdin mi naptin
Kendiliğinden düşüyor ne güzel canımBen dün adet oldum bugün dr kan ver dedi 692 di değerim 192 ye düşmüş
Tuh ya iğne de oldun neden yukseliyorkiVerdim canım yükselmiş nolcak bende bilmiyorum
Doz yeterli gelmedi galiba yatisim yapıldı dua etTuh ya iğne de oldun neden yukseliyorki
Iğne mi vuracaklar yineDoz yeterli gelmedi galiba yatisim yapıldı dua et
Zeynep Kamil hastanesindeyim. Ne yapacaklar bende bilmiyorum inan kiIğne mi vuracaklar yine
Doktorun kim merak ettim
Aklımda duam da seninle sıkıntısız düşer inşallah rabbim kolaylık verir inşallah
Iğne vururlar cnm 2. Doz..Zeynep Kamil hastanesindeyim. Ne yapacaklar bende bilmiyorum inan ki
Bana haber ver mutlakaZeynep Kamil hastanesindeyim. Ne yapacaklar bende bilmiyorum inan ki
Hâlâ bı bilgi yok ne yapılacağına dairIğne vururlar cnm 2. Doz..
Yaptırmaya uğraş düşürmeye uğraş rabbim yanında olsun
Alla alla akşam oldu sormuyormusunz ne yapicaksiniz diye olurmu bilmeden bekletmekHâlâ bı bilgi yok ne yapılacağına dair
Kimse bilmiyor bakalım doktor ne diyecekAlla alla akşam oldu sormuyormusunz ne yapicaksiniz diye olurmu bilmeden bekletmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?