• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek sonrası dış gebelik yaşayanlar

Sen düşük mü yapıyorsun o zaman canım. Rahim de dış gebelik oluyor mu 🤷 bende yarın gidicem kan vermeye
Kendi doktorum ultrasonla bakmadığı için kafadan diş gebelik dedi.. Dün gittiğin dr bakti rahimde sağlıksız gebelik dedi bebek gelisememis dedi. Neden gelişemedi bilmiyorum 😭

Kendi doktorum ultrasonla bakmadığı için kafadan diş gebelik dedi.. Dün gittiğin dr bakti rahimde sağlıksız gebelik dedi bebek gelisememis dedi. Neden gelişemedi bilmiyorum 😭
Hayırlısı olsun canım takdiri ilahi. İnşallah kendiliğinden düşer gider. Rabbim bizlere sağlık sıhhat versin inşallah 🤲 dış gebelik olmadığı için senin adına sevindim canım

Hayırlısı olsun canım takdiri ilahi. İnşallah kendiliğinden düşer gider. Rabbim bizlere sağlık sıhhat versin inşallah 🤲 dış gebelik olmadığı için senin adına sevindim canım
Saol cnn Tskler inş seninde kendiliğinden düşer. Iğne oldun ya sen sonraki transfer zamanini erteliyormu

Erteliyor canım en az 3 ay. İnşallah düşerse tekrar iğne olmak zorunda kalmam inşallah 🤲
Ertelemesi kötü ya 😔 dinlenmiş olursun sende napcan... düşer inşallah tek ıgneyle... nekdr zor ya koydurmak için nekdr uğraşıyoruz.. şimdide düşürmek için 😭

Ertelemesi kötü ya 😔 dinlenmiş olursun sende napcan... düşer inşallah tek ıgneyle... nekdr zor ya koydurmak için nekdr uğraşıyoruz.. şimdide düşürmek için 😭
O süre gelene kadar vücut kendini toparlasin hem canım fena yoruldum resmen. Düşmesi daha zor baksana bı türlü düşüşe geçmedi değer. Tutunsun diye dua ederken düşsün diye ediyoruz şimdide. Hayırlısı diyorum Allah büyük 🤲🙏

Back
X