• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek sonrası doğal gebelik

Themiscan

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
2.661
4.911
333
inanılır gibi değil.
2016 Ocakta oğlum olduktan sonra yıllarca hamile kalmadım. Yıllarca koştuk doktor doktor. Eşim bir rahatsızlık geçirmişti ve ikinci bebeği istiyorduk. 2024 mayısta yani bir sene önce tüp bebek yoluyla ki ikinci deneme sonrası oldu kızımı kucağıma aldım. Bugün 2 aylık hamile olduğumu öğrendim.
Kızım abisinden 8,5 yaş küçük. 8,5 sene korunmadım. Hiç hamile kalmadım. Kızım tüp bebek yoluyla oldu. Doktor doğal gebelik için milyonda bir ihtimal bile demişti.
Ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemiyorum
Yıllarca bu uğurda vakit para emek harcamış biri olarak yakınmaktan da korkuyorum da.
Yaratıcı beni neden böyle imtihan etti ki acaba diye düşünmeden edemiyorum

Bir şeyi çoookk istediğinizde olmaz, istemeyi bıraktığınızda kendiliğinden olur. Bu evlilik, çocuk, iş her konuda geçerli. Milyonda bir de olsa ihtimal var demiş sonuçta hala aktif yumurtalıklarınız varsa ve menepozda değilseniz elbette ihtimaller var yok değil.

Bir şeyi çoookk istediğinizde olmaz, istemeyi bıraktığınızda kendiliğinden olur. Bu evlilik, çocuk, iş her konuda geçerli. Milyonda bir de olsa ihtimal var demiş sonuçta hala aktif yumurtalıklarınız varsa ve menepozda değilseniz elbette ihtimaller var yok değil.
Eşimden kaynaklıydı. Bir rahatsızlık geçirdi tedavi gördü. Doğal gebelik olmadı bir daha. Rahat bir 4 sene doktora gittim geldim kaç farklı yere gittim testler yaptırdım tedaviler çatlama iğnesi sonrasında tüp bebek süreci ilki kimyasal gebelik ve düşük ikincisinde kızım oldu. Hani bu şekilde nasıl oldu inanılır gibi değil

Demek ki yaşayacak ömrü varmış, yiyecek ekmeği varmış. 🥹
Naçizane düşüncem yaşadığımız imtihanları sorgulamak bizlerin haddine değil emin olun ilerleyen günlerde insanoğlu anlıyor nedenlerini şu an bilemiyoruz neden neden diyoruz gerçi inanç durumlarınızı bilemem fakat ne olursa olsun bir mucize deyip durumu kabullenmek gerekiyor, hayırlı olsun bebişiniz 💐🙏🏻

Back
X