Herkese selamlar.Tup bebek le 2 embriyo verildi.Bu pazari iple cekiyirum acaba cumartesi mi yaptirsam bu kan testini birsey farkedermi acaba?
Canim ayni gün transfer olmusuz demekki benimde pazar gunu 2 embriyo benimkide sanki ben heran adet olabilirim sanki
Hadi bakalim nasip hersey bahane aslinda kaderde varsa olur nerede tedavi oldun
Hadi bakalim nasip hersey bahane aslinda kaderde varsa olur nerede tedavi oldun
Acibadem maslak tup bebek de oldum..5.gun embriyosu verildi.Sen nerde tedavi oldun canim,ilk tup denemem mi?
Bende gebze anadolu saglik merkezinde benimki 3.gun ebriyosu 8 ve 6hucreli ebriyomus benim bir asilama 1 tup bebek ama transfet iptal oldu embriyo olusmadigi icin bu 2 iste
Maslak acibadem de oldum.5.gun embriyosu verildi carsamba gunu.Sen nerde yaptirdin,ilk denemen mi
merhaba canım bende maslak acıbademde tedavi görüyorumm
yarın yumurtalarım toplancak
hamilesin sanırım tebrik ederimm
sizde sorun neydi acaba
merhaba canım bende maslak acıbademde tedavi görüyorumm
yarın yumurtalarım toplancak
hamilesin sanırım tebrik ederimm
sizde sorun neydi acaba
Oncelikle hayirli olsun insallah,Allah utandirmasin.Evet hamileyimAllahima cok sukur,yeni yeni kese normal haliyle gorundu.Insallah rabbim izin verirse kalp atislarini dinlemek icin haftaya tekrar doktor yolundayim.
inşallah keseyide görürsün canımmm
rabbim bebeğini sağlıkla sıhhatla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bizde eşimin morfolojisi 0 canım o yüzden çok korkuyorum olumsuz sonuç almaktann
canım benimde bu 3. tüp bebek tedavimCanim kafam o kadar karisikki sorunu yanitlamayi unuttum bir an gondere bastimSorun bende olup,kromozonlarimda sikinti vardi,yani hem saglikli hemde sagliksiz kromozon tasidigim icin ilk normal gebeligim 13.hatasinda sonlandirilmisti.Doktorum genetik testi yaptirmasa bilmeyecektik.Birde kan pihtilasma sorunu var.Hergun kan sulandirici igne vuruluyorum.Birde progeston igne ile kevgire donmus durumdayim
canım eşimin kromozom testlerinde ve hormonlarında bir problem çıkmadı şükür.Aminnn canim, kalp atislarinda sira.Onu da duyarsam icim birazcik daha ferahlayacak
Iyice arastirdinmi canim bu arada yapilmadi gereken butun testler yapildi mi canim.Hic korkma,Allaha dua et.Eger olmadini rabbim isterse olur hic merak etme.
canım eşimin kromozom testlerinde ve hormonlarında bir problem çıkmadı şükür.
yani birtek bunları yaptırdık.
Canim genetik test senin icinde yapilsin ki,yumurtalar toplandikran sonra eger benim ki gibi bir sorun varsa pgt denilen iyileri secme islemi yapiliyor.Biz esimle birlikte yaptirmistik.Bu arada transferden sonra gebelige kadar progeston igne.kan sulandirici igne,estofem,corasprin ve folik asit verdiler.
canım bana gerek görmemişlerdi ama keşke daha önce yaptırsaydımm
şimdi yapılsa zaten yetişmez yarın yumurtalar toplanıcak çünküüü
çok soru sordum hakkını helal et canımm
yumurta toplamalarda stresli oluyorum hep
orda nasıl oldu toplama
Ne demek canim tabiki soracaksin,bende olsan yasayana sorarim.Yumurta toplama aneztesi altinda gerceklestigi icin birsey duymuyorsun.Ayildiginda karnin agriyor adet sancisi gibi belki sende olmayabilir.Benim sonrasinda karnim sismis ve gerilmisti.Ben bayagi endiselenmistim ama doktorum cok siddetli septomlar olursa gelin dedi,cok sukur bir kac gun sonra gecti.Hadi hayirlisi olsun insallah.Saglikla sihhatle atlatirsin insallah.
canım benimde yumurta toplama işlemi bitti şükür 19 yumurtam toplandı ve 6 olgun çıkıp döllenmiş.benimde karın ağrım var baya inşallah kötü bişey olmaz.birde canım sana kan sulandırıcı olarak ne verdiler ve ne zaman başladın kullanmaya bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?