Tüp bebek sonrası gebelik

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.867
1.489
63
Merhaba arkadaşlar, ben geçen ay tüp bebek yaptırdım tutmadı maalesef 😢 daha öncede yaptırmıştım o da tutmamıştı ama zaman geçti unuttum süreci.
Tup bebek işlemi sonrası ilaçları kesince regl oldum şimdi 2-3 gündür adet olmam lazım ama olamadım adet belirtim var.
Ya umut fakirin ekmeği hiç yaşayan oldu mu acaba? Adet gecikmesi oluyor mu yoksa böyle olup hamile olan var mı 🙏🏻

Merhaba canım tüp bebekten sonra adet düzeni bozuluyor bir kaç ay bunu da kadın doğum unuz ilac vererek düzene sokar yani düzensizlikler normal doktorunuzla görüşün..

7. Gun idrar silik. 9.gun kan 0 cıktı
Genelde idrar testi pozitifse pozitiftir. Yanlış çıkması durumu söyle oluyor test negatif çıkıyor ama kan pozitif oluyor.
Acaba kimyasal gebelik mi oldu sizinki hiç daha önce duymadım çok araştırdım malum 4.5 senedir hiç durmadan bir çok yola başvurdum çocuk icin

5. Gun embryo 7. Gun kan testim 4,59 cikti kasik agrilarimdan dolayi kan verdim 13 u normal test günümdu boyle yasayan varmi

Genelde idrar testi pozitifse pozitiftir. Yanlış çıkması durumu söyle oluyor test negatif çıkıyor ama kan pozitif oluyor.
Acaba kimyasal gebelik mi oldu sizinki hiç daha önce duymadım çok araştırdım malum 4.5 senedir hiç durmadan bir çok yola başvurdum çocuk icin
Demekki kimyasal oldu. 7. Gun 20 30 falan ise değer 9. Gun 0landı.zaten eskiden de 2 kimyasalım var

Arkadaşlar merhaba transfer sonrası 12. Günüm bugün kan tahlili yaptırdım negatif hem üzgün hem şaşkınım dondurulmuş bir tane embriyom kaldı ancak şu an ne olacak ne yapmam gerekiyor bilmiyorum bu şekilde olanlarınız var mı ne durumdasınız

Back
X