Tüp bebek sonrası gün gün🤩

2 olumsuz tüp bebeğim var ilkinde hiç bir belirtim yoktu ikincide gögüs bel ve kasık ağrım vardı ikiside olumsuz oldu onun dışında ilkinde hiç yatmadım ikincide yataktan kalkmadım resmen ama olmayınca olmadı nasip değilmiş

Bnim ilk denemem belirtim hiç yok baştan beri ağrım yok dediğiniz gbi olmadimi olmz rabbim yardimcimiz olsun

Bnim ilk denemem belirtim hiç yok baştan beri ağrım yok dediğiniz gbi olmadimi olmz rabbim yardimcimiz olsun
belirti aramayın lütfen belirtiler olsa bile kullanığımız ilaçlardan kaynaklı oluyor çoğunlukla rahat olun stres yapmayın düşünmemeye çalışın inşAllah tutunur.

Benim de 9.gün lekelenmem oldu tutan birçok arkadasın oldu yerleşme kanamasıymış
ya kızlar biliyorum belki imkansız ama benim dün yumurtlamadan sonra 6. günümdü tabi daha erkek yumurtlamadıysam ve dün gece pembemsi bir lekelenme yaşadım, bugünde kasık ağrım başladı adetime 10 gün var ihtimal vermiyorum ama acaba bir mucize olmuşmudur diye düşünmekten delircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…