- 23 Aralık 2018
- 691
- 386
- 103
- Konu Sahibi 4yaprakli yoncam
-
Benim ilk denememde tuttu çok şükür. 3.gunden sonra kasık ağrısı ve gaz başladı. Hala da geçmedi. Inşallah pozitif alırsınızTüp bebek sonrası gün gün ne durumdaydı iz tutnlar tutmaynlar acaba?
2 olumsuz tüp bebeğim var ilkinde hiç bir belirtim yoktu ikincide gögüs bel ve kasık ağrım vardı ikiside olumsuz oldu onun dışında ilkinde hiç yatmadım ikincide yataktan kalkmadım resmen ama olmayınca olmadı nasip değilmiş
Demek ki belirti aramak da boşuna2 olumsuz tüp bebeğim var ilkinde hiç bir belirtim yoktu ikincide gögüs bel ve kasık ağrım vardı ikiside olumsuz oldu onun dışında ilkinde hiç yatmadım ikincide yataktan kalkmadım resmen ama olmayınca olmadı nasip değilmiş
belirti aramayın lütfen belirtiler olsa bile kullanığımız ilaçlardan kaynaklı oluyor çoğunlukla rahat olun stres yapmayın düşünmemeye çalışın inşAllah tutunur.Bnim ilk denemem belirtim hiç yok baştan beri ağrım yok dediğiniz gbi olmadimi olmz rabbim yardimcimiz olsun
Ya ins benimde tutar dün gce gaz skintisi bnde yaşadım Allahım insallg bnada nasip etsin çok sevindim sağlıcakla gelsin kuzunuzBenim ilk denememde tuttu çok şükür. 3.gunden sonra kasık ağrısı ve gaz başladı. Hala da geçmedi. Inşallah pozitif alırsınız
aynen öyle bilirtşi aramamak lazım belirtilerin çoğu kullandığımız ilaçlardan kaynaklanıyor.Demek ki belirti aramak da boşuna
Amin inşallah sizin kaçıncı gün bugün? Kaç embriyo koydular?Ya ins benimde tutar dün gce gaz skintisi bnde yaşadım Allahım insallg bnada nasip etsin çok sevindim sağlıcakla gelsin kuzunuz
Ben de zaten belirti yok ama lekelenmem oluyor ondan da korkuyorumaynen öyle bilirtşi aramamak lazım belirtilerin çoğu kullandığımız ilaçlardan kaynaklanıyor.
İnsallhbelirti aramayın lütfen belirtiler olsa bile kullanığımız ilaçlardan kaynaklı oluyor çoğunlukla rahat olun stres yapmayın düşünmemeye çalışın inşAllah tutunur.
Kesinlikle öyle yılanın başı progestan. Bütün belirtiler ondan oluyoraynen öyle bilirtşi aramamak lazım belirtilerin çoğu kullandığımız ilaçlardan kaynaklanıyor.
Benim de 9.gün lekelenmem oldu tutan birçok arkadasın oldu yerleşme kanamasıymışBen de zaten belirti yok ama lekelenmem oluyor ondan da korkuyorum
aynen öyle bakalım bu ay 3. için tedaviye başlayacağımKesinlikle öyle yılanın başı progestan. Bütün belirtiler ondan oluyor
Bnim bu gün 3. Ve tek embriyo transferi olduAmin inşallah sizin kaçıncı gün bugün? Kaç embriyo koydular?
ya kızlar biliyorum belki imkansız ama benim dün yumurtlamadan sonra 6. günümdü tabi daha erkek yumurtlamadıysam ve dün gece pembemsi bir lekelenme yaşadım, bugünde kasık ağrım başladı adetime 10 gün var ihtimal vermiyorum ama acaba bir mucize olmuşmudur diye düşünmekten delircemBenim de 9.gün lekelenmem oldu tutan birçok arkadasın oldu yerleşme kanamasıymış
amin inşAllah canım bugünün hürmetine evlat isteyen herkese nasip etsin birde çok hareketsiz kalmayın ve bol su tüketin:)İnsallhrabbim hpimizn yuxunu güldürsün
Ama benim üç gündür sabah çok az oluyor ya inşallah dediğiniz gibi olurBenim de 9.gün lekelenmem oldu tutan birçok arkadasın oldu yerleşme kanamasıymış
Yok duramm zatn ah suyuda icebilsem duzgunceneamin inşAllah canım bugünün hürmetine evlat isteyen herkese nasip etsin birde çok hareketsiz kalmayın ve bol su tüketin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?