- 6 Aralık 2017
- 6.451
- 6.574
- 198
- Konu Sahibi 4yaprakli yoncam
-
Amin inşAllah :)Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
ay pardon yanlış anladımDördünü aynı anda yapmadılar Çifter koydular ikinci transferim bu
3.gün embriyosu muydu?Bnim bu gün 3. Ve tek embriyo transferi oldu
Hayırlısı tabi ama ben ikiz istemiyorum ikizler çok zor bakması ama olursa da yapacak bir şey yokay pardon yanlış anladımikiside tutunur o zaman inşAllah
ay öyle demeyin bir şekilde büyürler ben hep ikiz istiyrdum hatta bekarken bile inşAllah ikizm olur derdim, ilk 2 transferde tek embriyo koydular ama bu sefer 2 tane koyacak doktorum ikiside tutunur mu acaba diye heycanlanıyorumHayırlısı tabi ama ben ikiz istemiyorum ikizler çok zor bakması ama olursa da yapacak bir şey yok
Hayr 5 inci gun3.gün embriyosu muydu?
3.gün embriyosu muydu?
ben kalçam mosmor oluyor iğneler yüzünden :)Siz iğne yaptırıyor musunuz ya benim ck agrio snra yerleri
İnşallah ikisi de tutunuray öyle demeyin bir şekilde büyürler ben hep ikiz istiyrdum hatta bekarken bile inşAllah ikizm olur derdim, ilk 2 transferde tek embriyo koydular ama bu sefer 2 tane koyacak doktorum ikiside tutunur mu acaba diye heycanlanıyorum
Benim de öyle valla çok ahrıyor göbeğim kalçam hep mosmorSiz iğne yaptırıyor musunuz ya benim ck agrio snra yerleri
Ya ck kötüyüm yuruyrum bazn mor diil de agrioben kalçam mosmor oluyor iğneler yüzünden :)
Tüh rabbim yüzümuzu güldürsun ins hepsini unutruzBenim de öyle valla çok ahrıyor göbeğim kalçam hep mosmor
Kırmızı kanama olmadığı sürece normal kabul ediliyor canım için rahat olsunAma benim üç gündür sabah çok az oluyor ya inşallah dediğiniz gibi olur
İkiz olma şansım yok keşke olsaydı bu şekildeay öyle demeyin bir şekilde büyürler ben hep ikiz istiyrdum hatta bekarken bile inşAllah ikizm olur derdim, ilk 2 transferde tek embriyo koydular ama bu sefer 2 tane koyacak doktorum ikiside tutunur mu acaba diye heycanlanıyorum
Çok teşekkür ederim doktorum da öyle diyor ama gene de korkuyorumKırmızı kanama olmadığı sürece normal kabul ediliyor canım için rahat olsun
sıcak su torbası koyun hafifletiyorYa ck kötüyüm yuruyrum bazn mor diil de agrio
belki tek yumurta ikizi olur neden öyle diyorsunuz :)İkiz olma şansım yok keşke olsaydı bu şekilde
4-5 gün sonra idrar testinde çıkar o zamanHayr 5 inci gun
Ya yapmaya korkarım gbi4-5 gün sonra idrar testinde çıkar o zaman
Birine denk geldim tek embriyo koymuşlar biri bölünmüş tek yumurta ikizi olmuşlardıİkiz olma şansım yok keşke olsaydı bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?