- 23 Aralık 2018
- 691
- 386
- 103
- Konu Sahibi 4yaprakli yoncam
-
Allahalla bn ilk gbeligimde yaşadım leke bir kez gldi o kadr doktorunuza danıştinz miAma benim üç gündür sabah çok az oluyor ya inşallah dediğiniz gibi olur
mutlaka için yanınıza 1,5 luk su alın en azından onu bitirin gün içinde bol su önemli ve sebze ağırlıklı besleninYok duramm zatn ah suyuda icebilsem duzguncene
İçmeye calisiorum allhtn ilaç iciosda onunla içmiş oluyorummutlaka için yanınıza 1,5 luk su alın en azından onu bitirin gün içinde bol su önemli ve sebze ağırlıklı beslenin
aynen öyle herşey gönlünüzce olsun güzel haberinizi alalım inşAllah :)İçmeye calisiorum allhtn ilaç iciosda onunla içmiş oluyorum
İnşallah rabbim su güzel gün hürmetine yüzümüzü güldürsunaynen öyle herşey gönlünüzce olsun güzel haberinizi alalım inşAllah :)
Merhaba kaç tane yumurta toplanmıştı sizdeBnim bu gün 3. Ve tek embriyo transferi oldu
amin canım inşAllahİnşallah rabbim su güzel gün hürmetine yüzümüzü güldürsun
Merhaba kaç tane yumurta toplantı sendeBnim bu gün 3. Ve tek embriyo transferi oldu
Sorun neydi nerde yaptırdınızaynen öyle bakalım bu ay 3. için tedaviye başlayacağım
erkek kaynaklı bizde sorun 2 kez devlette yaptırdım bu kez özel bir doktorda başlıcamSorun neydi nerde yaptırdınız
Evet söyledim 2 tane iğnem vardı göbekten kalçadan ekstra bir progesteron iğne daha verdi. Bugün tekrar görüştüm lekelenmeden bir şey olmaz aktif kanamanız olmadığı müddetçe dediAllahalla bn ilk gbeligimde yaşadım leke bir kez gldi o kadr doktorunuza danıştinz mi
İyi o zamn sorun olmaz dedilerse olmaz Allah'ın izniyle insallhEvet söyledim 2 tane iğnem vardı göbekten kalçadan ekstra bir progesteron iğne daha verdi. Bugün tekrar görüştüm lekelenmeden bir şey olmaz aktif kanamanız olmadığı müddetçe dedi
5 di biri kldi sizinMerhaba kaç tane yumurta toplantı sende
Bende de beş taneydi bir tane kaldı. Çift yaptırdım hep bu defa olmazsa ki inşallah olur o tek yumurtayla şansımı deneyeceğim. Size tek mi çift mi transfer yapıyorlar. Çift yapıyorlarsa o tek yumurtayı transfer olacak mısınız aksi bir durumda ki inşallah gerek kalmaz ya da kardeş için gerekli olur5 di biri kldi sizin
Bir tane embriom döllenmiş zatn onu yptik başka yok bnim sizin nasıl oluyor öyle anlmdimBende de beş taneydi bir tane kaldı. Çift yaptırdım hep bu defa olmazsa ki inşallah olur o tek yumurtayla şansımı deneyeceğim. Size tek mi çift mi transfer yapıyorlar. Çift yapıyorlarsa o tek yumurtayı transfer olacak mısınız aksi bir durumda ki inşallah gerek kalmaz ya da kardeş için gerekli olur
Benim 5 tane yumurtam döllenmişti dört tanesi transfer oldum bu ikinci denemem çift çift koydular. Bir tanesi kaldıBir tane embriom döllenmiş zatn onu yptik başka yok bnim sizin nasıl oluyor öyle anlmdim
Ben sizi yanlış anlamışımBir tane embriom döllenmiş zatn onu yptik başka yok bnim sizin nasıl oluyor öyle anlmdim
4 EMBRİYO TRANSFERİ YASAL DEĞİL DİYE BİLİYORUM AMA NASIL YAPTILAR MAŞALALHBenim 5 tane yumurtam döllenmişti dört tanesi transfer oldum bu ikinci denemem çift çift koydular. Bir tanesi kaldı
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahaynen öyle bakalım bu ay 3. için tedaviye başlayacağım
Dördünü aynı anda yapmadılar Çifter koydular ikinci transferim bu4 EMBRİYO TRANSFERİ YASAL DEĞİL DİYE BİLİYORUM AMA NASIL YAPTILAR MAŞALALH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?