tüp bebek sonrasi namaz kildinizmi ?

cigdemkelebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
40
15
3
33
Selam arkadasla tedaviye yeni basliycam bu 2nci tup bebek tedavim ilki olumsuz oldu bn simdi namazlarimida kilmaj istiyorum ama abdest alirken flan egilme olcak siz nasil aldiniz abdestinizi ve nezaman namaz kilmaya basladiniz

Merhaba canım
Tedavin hayırlı olsun güzel haberlerle sonuçlansın inşallah..
Ben 3 gün dikkat ettim.. bol bol uzandım
3 günden sonra da namaza devam ettim..
Nasibinde varsa zaten olur öyle düşün..
Benim 1. Tüp bebek tedavim negatif ile sonuçlandı..
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Vallaha ben banyo yapmadigim için kılmadım 3 günden sonra banyo yaptım ve kıldım ve meryem süresini okudum Rabbim nasip etti inşallah

Merhaba canım
Tedavin hayırlı olsun güzel haberlerle sonuçlansın inşallah..
Ben 3 gün dikkat ettim.. bol bol uzandım
3 günden sonra da namaza devam ettim..
Nasibinde varsa zaten olur öyle düşün..
Benim 1. Tüp bebek tedavim negatif ile sonuçlandı..
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Dediginiz gibi herseyin hayirlisi Allah ins kucagimizi doldursun hayirli saglikli evlatlar nasip etsin herkeze peki tutdumu diger denemenizde tupunz hamile kaldnzmi

Hayirli olsun bnde oturarak kilmayi dusunuyorum ins gunah olmaz kararsz kldm siz normlmi kildnz acaba
Evet ayakta kıldım vallaha doktor bana dedi çok çok ağır bişey kaldirmalisin ki düşsün yani aslında korkulacak bişey yok ama için rahat etmiyorsa oturarak kıl 😊

Selam arkadasla tedaviye yeni basliycam bu 2nci tup bebek tedavim ilki olumsuz oldu bn simdi namazlarimida kilmaj istiyorum ama abdest alirken flan egilme olcak siz nasil aldiniz abdestinizi ve nezaman namaz kilmaya basladiniz
Cok sagol ya valla icimi ferahlattn Allah ragzi olsun evladini hayrli evlat eylesin 🤗🤗🤗

Selamün aleyküm kardeşim.Ben transferden önce de sonra da Allah kabul etsin abdest alıp hiç aksatmadan farzlarını kıldım bol bol dua etttim.zaten nasibinde varsa tutunur bebeğin sana.Hatta namaz kıldığında için daha huzurlu oluyor.Bence evladımız olsun birşey olur korkusuyla namazlarımı kılmamazlık etmiyelim sonuçta bu da bir imtihan.Allahım ol dedimi olur .Şu an 15 haftalık çok şükür hamileyim.Allahım hayırlısıyla sizlerede nasip etsin:)Selam ve dua ile

Selamün aleyküm kardeşim.Ben transferden önce de sonra da Allah kabul etsin abdest alıp hiç aksatmadan farzlarını kıldım bol bol dua etttim.zaten nasibinde varsa tutunur bebeğin sana.Hatta namaz kıldığında için daha huzurlu oluyor.Bence evladımız olsun birşey olur korkusuyla namazlarımı kılmamazlık etmiyelim sonuçta bu da bir imtihan.Allahım ol dedimi olur .Şu an 15 haftalık çok şükür hamileyim.Allahım hayırlısıyla sizlerede nasip etsin:)Selam ve dua ile
Canm ck sagol Allah bebegni sag saglim kucagna almayi nasip etsin peki transferden snra nezman banyo yptin kacgn snra yaptn cnm gusl abdesti icn soryorm

Dediginiz gibi herseyin hayirlisi Allah ins kucagimizi doldursun hayirli saglikli evlatlar nasip etsin herkeze peki tutdumu diger denemenizde tupunz hamile kaldnzmi

2. Ci tüp bebek icin haziran da dondurulmuş embriyolarım var onlarla tekrardan tedaviye başlayacağız nasipse ..
Herşey nasip kismet.. allah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah

Back
X