Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek sonrası nelere dikkat ettiniz kızlarrrrr?
Transferden snra icmedim. İlk bir kac gun genelde uzandim sonrasinda gunluk rutinime dondum sadece kendimi zorlayacak seyler yapmadim yuksege uzanmak agir kaldirmak gibi. Beslenmeyede ekstra dikkat edemedim normaldede duzensiz beslenirim saati belli olmaz yemegimin tedavi sonrasida saglayamadim bu duzeni. Vitaminlerimi ve diger ilaclarimi asla aksatmadim
Transferden snra icmedim. İlk bir kac gun genelde uzandim sonrasinda gunluk rutinime dondum sadece kendimi zorlayacak seyler yapmadim yuksege uzanmak agir kaldirmak gibi. Beslenmeyede ekstra dikkat edemedim normaldede duzensiz beslenirim saati belli olmaz yemegimin tedavi sonrasida saglayamadim bu duzeni. Vitaminlerimi ve diger ilaclarimi asla aksatmadim
ilk 2-3 gün dinlenin sonra kendinizi yormayacak şekilde günlük hayatınıza dönün, doktorun verdiği ilaçları aksatmadan kullanın, sigara, çay, kahve, asitli içeceklerden uzak durun en önemlisi oldumu almadımı diye sürekli aklınıza getirip araştırma yapıp strese girmeyin.A llah ol derse olacak böyle düşünün.