ilk tüp bebek deneyimimdi malesef negatif sonuçlandı sebepsiz infertilite.bende de eşimde de problem yok.umudumu kaybetmek istemiyorum acaba bundan son ra normal yolla gebe kalabilirmiyim tüp bebek yaptırmış olmam bu şansımı düşürür mü bana bu konuda yardım cı olabilen ler yazabilir mi?
yok canim niye dusursun aksine bircok hormon aldigin icin artar sansin. yumurtalarin uyarildigi icin. bizde sebepsiz inferteliyiz bir kere normal yolla hamile kaldim (22 ay denedikten sonra) ama 12 hafta da kaybettim yavrumusonra hamile kalmam uzun suruyor die tup bebege gectik, cok sukur hamileyim.
sebepsiz infertelite genelde gec de olsa hamile kaliyor ama sabir lazim. Allah buyuk gonlundekini versin Insallah.
öncelikle şunu söyliyim tüp bebek yaptırmış olman şansını düşürmez hiççç alakası yok.
buradaki arkadaşlardan duydukkki tüp deneiyor deniyor olmuyor ve büyük piyango vuruyor normal yolla gebe kalıyor... bunu yazup anlatanlar hep oldu... yalnız bana böyle bir piyango uğramadı...
tabii kendiliğinden gelsin diye beklemek yerine sorunun ne olduğu tam tespit edilmeli. gelmiyorsa vardır bir sebep. bu sebebi bulmak içinde doğru doktoru bulman lazım derim.
orormeraba benim dört tüp bebek denemem var İkisi tuttu. Kan pıhtılaşmasından yaşamadı. Son denememde emriyolar dönlenmedi bile doktor hatasıydı Olgunlaşmadan topladı diye düşünüyorum Her tüp bebek denemesinden sonra yumurtlama gününü takip ettim Ve iki seferde kendiliğinden hamile kaldım Şuan altı aylık hamileyim son tüp bebek denememde emriyolar dölenmeyince bana yumurta kaliteniz düşük yumurta donasyonu demişlerdi Bir ay sonra kendiliğinden hamile kaldım Tüp bebek tedaviyeleri paraya dayandığı için merkezlerin çoğu dürüst degil Sebepsiz infertifiiysen kendiliğinden hamile kalabilirsin hatta bu tedavilerden sonra bir çok insan benim gibi oluyor 9 defa tüp bebek deneyip kendiliğinden hamile kalan bile biliyorum
neler yaşadıgını çok iyi anlıyorum .Preseed de kullanabilirsen çok iyi olur Ben e baydan almıştım Türkiye ye göre çok uygun fiyata gelmişti Umudunu yitirme sen çalışmalara devam et Allah gönlüne göre versin
5 aşılama ve 1 tüp bebek denemesi negatif sonuçlandıktan sonra kendiliğinden hamile kaldım fakat 6. haftada düştü. 2. Tüp bebek denememi Memorial'de yaptırdım. Şu anda Hamileyim..
Kuzenim de 9 senede sayısız başarısız tüp bebek denemesinden sonra, başarılı bir tüp bebek tedavisiyle yavrusunu kucağına aldı. Nasılsa doğal yollardan bebeği olmuyor diye korunmadı ve 1,5 sene sonra ikinci kızına kendiliğinden hamile kaldı. Onu da gayet sağlıklı bir şekilde doğurdu şükürler olsun.
Öyle mucizeler bizi bulmaz
ilk tüp bebek deneyimimdi malesef negatif sonuçlandı sebepsiz infertilite.bende de eşimde de problem yok.umudumu kaybetmek istemiyorum acaba bundan son ra normal yolla gebe kalabilirmiyim tüp bebek yaptırmış olmam bu şansımı düşürür mü bana bu konuda yardım cı olabilen ler yazabilir mi?[/QUO
benimki de sebebi açıklanamayan infertilite, üç aşılama 1 tüp bebek negatif, 2. tüp bebek düşükle sonuçlandı. tüm ümitlerim tükendiği bir anda 2,5 yıl sonra doğal yolla hamile kaldım. (hemde bir tüpüm kapalı olmasına ragmen) hamile kaldığım ay yaptıklarım:
Eşim çerez niyetine keçi boynuzu yedi ve kürünü uyguladı (muhakkak eşlerinize yedirin bir mucize)
tatile gittik
çocuk istegimi unutup kendim için yaşadım.
saraçoğlunun bitkisel kürlerini muhakkak deneyin bence ne varsa doğada var. (Sogan kürü maydonoz kürü) hem vücuda zararı da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?