tüp bebek sonrası normal yolla gebe kalan varmı?

gha230982

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2011
22
0
36
Gaziantep
ilk tüp bebek deneyimimdi malesef negatif sonuçlandı sebepsiz infertilite.bende de eşimde de problem yok.umudumu kaybetmek istemiyorum acaba bundan son ra normal yolla gebe kalabilirmiyim tüp bebek yaptırmış olmam bu şansımı düşürür mü bana bu konuda yardım cı olabilen ler yazabilir mi?

yok canim niye dusursun aksine bircok hormon aldigin icin artar sansin. yumurtalarin uyarildigi icin. bizde sebepsiz inferteliyiz bir kere normal yolla hamile kaldim (22 ay denedikten sonra) ama 12 hafta da kaybettim yavrumu sonra hamile kalmam uzun suruyor die tup bebege gectik, cok sukur hamileyim.
sebepsiz infertelite genelde gec de olsa hamile kaliyor ama sabir lazim. Allah buyuk gonlundekini versin Insallah.

öncelikle şunu söyliyim tüp bebek yaptırmış olman şansını düşürmez hiççç alakası yok.
buradaki arkadaşlardan duydukkki tüp deneiyor deniyor olmuyor ve büyük piyango vuruyor normal yolla gebe kalıyor... bunu yazup anlatanlar hep oldu... yalnız bana böyle bir piyango uğramadı...
tabii kendiliğinden gelsin diye beklemek yerine sorunun ne olduğu tam tespit edilmeli. gelmiyorsa vardır bir sebep. bu sebebi bulmak içinde doğru doktoru bulman lazım derim.

kaçıncı denemenizde hamile kaldın merkez veya doktor önerebilirmisin bana?

sen buldun mu doğru doktoru yani anne oldun mu bana doktor veya merkez önerebilir misin?

doktorumun söylediğine göre her ay birbirinden bağımsızdır bir önceki ayın tüp bebek denemesi bir sonraki aya etki etmez bende iki negatif tüp bebek sonrası geçtiğimiz yıl mart ayında histeroskopi yaptırmıştım haziranda kendiliğimden hamile kalmıştım ama 7. haftada kaybettim
burada herşeyi gördüm yüksek doza rağmen yumurtası gelişmeyim embriyosu döllenmeyen ama 3 ay sonra kendiliğinden hamile kalandan tut neler neler yukarıdaki ol dedikten sonra herşey hikaye kalıyor

meraba benim dört tüp bebek denemem var İkisi tuttu. Kan pıhtılaşmasından yaşamadı. Son denememde emriyolar dönlenmedi bile doktor hatasıydı Olgunlaşmadan topladı diye düşünüyorum Her tüp bebek denemesinden sonra yumurtlama gününü takip ettim Ve iki seferde kendiliğinden hamile kaldım Şuan altı aylık hamileyim son tüp bebek denememde emriyolar dölenmeyince bana yumurta kaliteniz düşük yumurta donasyonu demişlerdi Bir ay sonra kendiliğinden hamile kaldım Tüp bebek tedaviyeleri paraya dayandığı için merkezlerin çoğu dürüst degil Sebepsiz infertifiiysen kendiliğinden hamile kalabilirsin hatta bu tedavilerden sonra bir çok insan benim gibi oluyor 9 defa tüp bebek deneyip kendiliğinden hamile kalan bile biliyorum

oror

çok tekkür ederim bilgilendirmeniz için inanın böyle şeyler bana umut oluyor.benim yumurtalarım düşük doza rağmen çok çabuk uyarılıyor bir sürü yumurta oluşuyor bu yüzden çok rahatsızlanıyorum yani tekrar aynı şeyleri yaşamak beni korkutuyor inşallah normal yolla gebe kalabilirim.bal çörekotu tarçın kürüne başladım inşallah birşeyler sebep olur

neler yaşadıgını çok iyi anlıyorum .Preseed de kullanabilirsen çok iyi olur Ben e baydan almıştım Türkiye ye göre çok uygun fiyata gelmişti Umudunu yitirme sen çalışmalara devam et Allah gönlüne göre versin

5 aşılama ve 1 tüp bebek denemesi negatif sonuçlandıktan sonra kendiliğinden hamile kaldım fakat 6. haftada düştü. 2. Tüp bebek denememi Memorial'de yaptırdım. Şu anda Hamileyim..

preseed ne ilk defa duyuyorum ilaç mı bitkisel birşey mi?

preseed kayganlaştırıcı jel spermi öldürmüyor Bende başarılı olmuştu. Umarım sanada faydası olur

5 aşılama ve 1 tüp bebek denemesi negatif sonuçlandıktan sonra kendiliğinden hamile kaldım fakat 6. haftada düştü. 2. Tüp bebek denememi Memorial'de yaptırdım. Şu anda Hamileyim..

canim siz tam olarak kac sene beklemistiniz bebek icin yani toplamda ne kadar zaman sonra kendiliginden hamile kaldin????sorun ne demislerdi???

Kuzenim de 9 senede sayısız başarısız tüp bebek denemesinden sonra, başarılı bir tüp bebek tedavisiyle yavrusunu kucağına aldı. Nasılsa doğal yollardan bebeği olmuyor diye korunmadı ve 1,5 sene sonra ikinci kızına kendiliğinden hamile kaldı. Onu da gayet sağlıklı bir şekilde doğurdu şükürler olsun.

Öyle mucizeler bizi bulmaz

Öyle mucizeler bizi bulmaz

Canım seni öyle iyi anlıyorumki çevremdekiler bana teselii vermek için olumlu şeyler söylese bile kırılır üzülürdüm. Ama bu mucizeyi ben bizzat yaşadım yaşadıklarımı anlatsam ağlarsın.ama şimdi şükürler olsun 4,5 aylık oğluşum var inşallah sizlerinde olacak umudunuzu yitirmeyin sakın . Ben 6 yumurta takibi 6 aşılama 3tüp bebek denedim olmdı hepsi hem maddi hemmanevi yıkımdı eşim ve benim için dünya başımıza yıkılır birbirimize sarılıp ağlardık her yenilgiden sonra .sonra birgün kader benide güldürdü doğal yolla gebe kaldım bu inanılırgibi değildi hep duyduğum ama inanmadığım mucize benim başıma gelmişti. Lütfen üzülme mevlam dermansız dert vermez canım benim

Son düzenleme:
ben de 2 negatif tüp bebek denemesinden sonra histereskopi oldum.histereskopiden 2 ay sonra doğal yoldan hamile kaldım.böyle şeyleri çok duymuştum.bizdee sebep eşimde morfoloji bozukluğuydu.evliliğimin 5. senesiydi hamile kaldığımda.

[
QUOTE=burp;17853859]doktorumun söylediğine göre her ay birbirinden bağımsızdır bir önceki ayın tüp bebek denemesi bir sonraki aya etki etmez bende iki negatif tüp bebek sonrası geçtiğimiz yıl mart ayında histeroskopi yaptırmıştım haziranda kendiliğimden hamile kalmıştım ama 7. haftada kaybettim
burada herşeyi gördüm yüksek doza rağmen yumurtası gelişmeyim embriyosu döllenmeyen ama 3 ay sonra kendiliğinden hamile kalandan tut neler neler yukarıdaki ol dedikten sonra herşey hikaye kalıyor[/QUOTE]

Ayy beni de bulsa ya böle mucizeler. iki tüp denedik tutunma bile olmadı hep 0 beta hcg.Hiç çitf çizği göremedim daha 7 yıldır.

Bende de sbebsiz infertilite var 3 aşılama yaptım bir tanesinde kimyasal gebelik yaşadım 1 tüp bebek yaptırdım emriyolar çok kaliteliydi ama tutunmadı dondurulmuşlarım var.sonra hocaya gittim artık yapacak birşeyim kalmadı çünkü tıp neden olamadığını bulamıyor sizde tıbıka var dedi dua etti falan bakalım ne olacak bir denemediğim o kalmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…