Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

[QUOTE="elifdemirelif, post: 41871484, member: 661kavusursun.if malesef olmadi:KK43:[/QUOTE]
İnsallah tez zamanda Rabbim ol der ummadigin anda kavusursun.

Isallah yukselir degerin arkadasim benimde 9 gun 3,39 cikmisti yavas yukselme oldu 12 gun 29,80 cikti. gebelik olustu ve kese gozukdu ama sonucum husran oldu kalp atisi gorulemediginden kurtaj oldum ama bu sonucda gebe kaldim umut var ardasim sabirla bekle isallah sonucun guzel cikar
Inşallah cnm allahim sesimizi duyar bebegimiz tutunur hayırlı sonuç alırım inşallah allahim sanada versin kucagimizi boş birakmasin

Son düzenleme:
Kizlar transferimin 10.gunu ilk idrarda hafif silik gibi yoksa psikolojikmj resmi ekledim.yorumlarinizi bekliyorm

Eklentiler

• 20150729_085034.webp
    20150729_085034.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 174
Sagol canim sende uzulme.olurmu rabbini vekil kil ona birak o herseyin hayirlisini bilendir.sen hayirsiz sonuc aldim sanirsin bilemessin alemlerin rabbi herseyi goren duyan bilendir.eminim ki yuce rabbim sana daha guzel bir zamanda suprizini hazirlamistir..

Sana bir kissa anlatayim bir cift Hz.Musanin yanina gelir derler ki ya Musa bizim cocugumuz olmuyor rabbinle bir konussan da ogrensen bizim.ne zman cocugumuz olacak..Musa aleyyusselam rabbine sorar ve Allah (c.c) der ki ya Musa onlarin cocugu olmayacak.. Cift boynu bukuk geri doner 2 sene sonra kucaklarinda.bir bebek ile Musa peygamberin yanina gelirler Musa peygamber bu kimin evladidir diye sorunca bizimdir derler.Musa peygamber rabbine doner ya rabbim hikmetinden sual olunmaz ama sen bu ciftin cocugu olmucak demistin..Allah (c.c) der ki Ey Musa evet onlara cocuk yazmamistim bunu bildikleri halde benden umutlarini kesmediler ve samimileyle dualarina devam.ettiler bende onlara bir evlat nasip ettim..

Sana bir kissa anlatayim bir cift Hz.Musanin yanina gelir derler ki ya Musa bizim cocugumuz olmuyor rabbinle bir konussan da ogrensen bizim.ne zman cocugumuz olacak..Musa aleyyusselam rabbine sorar ve Allah (c.c) der ki ya Musa onlarin cocugu olmayacak.. Cift boynu bukuk geri doner 2 sene sonra kucaklarinda.bir bebek ile Musa peygamberin yanina gelirler Musa peygamber bu kimin evladidir diye sorunca bizimdir derler.Musa peygamber rabbine doner ya rabbim hikmetinden sual olunmaz ama sen bu ciftin cocugu olmucak demistin..Allah (c.c) der ki Ey Musa evet onlara cocuk yazmamistim bunu bildikleri halde benden umutlarini kesmediler ve samimileyle dualarina devam.ettiler bende onlara bir evlat nasip ettim..

Insallah arkadaşim dileyen herkese versin rabbim bekletmeden,diyecek başka soź yok...

Back
X