Kiprasim imkansiz. Agri slzl da kisiye gore degisir ve 3. Gun cooook erkenBir kiprasim hissetmek istiyom ya da bir ağrı sizi. Hiçbiri yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiprasim imkansiz. Agri slzl da kisiye gore degisir ve 3. Gun cooook erkenBir kiprasim hissetmek istiyom ya da bir ağrı sizi. Hiçbiri yok
Bir kiprasim hissetmek istiyom ya da bir ağrı sizi. Hiçbiri yok
Hiçbir şey hissetmedim ama cok sukur ki hamileyim :)Hicbir sey hissetmeye calisma arkadasim zaten oldugunu zannettigin belirtiler de yaniltir seni,simdi agrim yok diyorsun ama agrin oldugunda da acaba tutmadimi adet mi olcam diye endise etceksin,hicbir belirti ya da belirti sandigin bir hareket gercek degil o yuzden kendini dinleme ,sabret ve bekle rabbim ol dediuse o sana simsiki tutunur merak etme![]()
Hiçbir şey hissetmedim ama cok sukur ki hamileyim :)
Gults senle aynı gun transfer olmuşuz.test tarihin 18 demi7 ağustosta transfer oldu bekliyorum, bir yandan da gün gelmesin istiyorum Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et
benim doktor 19 agustos verdi canım ya test tarihimi, transfer olduğum günü saymıyor demek ki,Gults senle aynı gun transfer olmuşuz.test tarihin 18 demi
Canım 7 gün olmuş senin erken değilmi. ÜzülméKızlar merhaba benimde 5 agustos tranafer tarihim yarın kan vericem.ama dün idrar testi yaptım cıkmadı.çıkmaması normal aslında sanırımama moralim bozuldu.2 tane 5.gün embiriyosu dındurulmustu çözdürülüp embiriyo traşlama yapıldı.inşallah tutar hepimizin yüzü güler
Yarın 8.günüm doktorum hep 9.gün yaptırırı en erken 8.hün çıkarmıs zatenCanım 7 gün olmuş senin erken değilmi. Üzülmé
Merhaba arkadaşlar benimde 8.günüm bir tane kızım var 2.denememiz yaşım 41 olduğu için çok umutlanmıyorum günler geçmek bilmiyor hepimiz güzel haberleri alırız inşallah