Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Bir kiprasim hissetmek istiyom ya da bir ağrı sizi. Hiçbiri yok

Hicbir sey hissetmeye calisma arkadasim zaten oldugunu zannettigin belirtiler de yaniltir seni,simdi agrim yok diyorsun ama agrin oldugunda da acaba tutmadimi adet mi olcam diye endise etceksin,hicbir belirti ya da belirti sandigin bir hareket gercek degil o yuzden kendini dinleme ,sabret ve bekle rabbim ol dediuse o sana simsiki tutunur merak etme;)

Kızlar 30 temmuzda sonraki yazılarınızı görmedim. Müjdeli haber verecek onlar vardı, umarım herkes kucağına bebişlerini....alır..

Hicbir sey hissetmeye calisma arkadasim zaten oldugunu zannettigin belirtiler de yaniltir seni,simdi agrim yok diyorsun ama agrin oldugunda da acaba tutmadimi adet mi olcam diye endise etceksin,hicbir belirti ya da belirti sandigin bir hareket gercek degil o yuzden kendini dinleme ,sabret ve bekle rabbim ol dediuse o sana simsiki tutunur merak etme:KK66:
Hiçbir şey hissetmedim ama cok sukur ki hamileyim :)

Belirtileriniz neler kizlar paylasilim mi? Benim bel ağrim var ara ara da kasiklarim agriyor.bakalim gorecegiz benim 3 .denemem bu arada .

Kızlar merhaba benimde 5 agustos tranafer tarihim yarın kan vericem.ama dün idrar testi yaptım cıkmadı.çıkmaması normal aslında sanırım:-)ama moralim bozuldu.2 tane 5.gün embiriyosu dındurulmustu çözdürülüp embiriyo traşlama yapıldı.inşallah tutar hepimizin yüzü güler

Yok ondan değildir embriyo nun bölünmesi yle alakali.senin 3 gün değilmi embriyo. Birde belirtin felan varmı hangi ilaçlar kullanıyorsun

Kızlar merhaba benimde 5 agustos tranafer tarihim yarın kan vericem.ama dün idrar testi yaptım cıkmadı.çıkmaması normal aslında sanırım:-)ama moralim bozuldu.2 tane 5.gün embiriyosu dındurulmustu çözdürülüp embiriyo traşlama yapıldı.inşallah tutar hepimizin yüzü güler
Canım 7 gün olmuş senin erken değilmi. Üzülmé

Merhaba arkadaşlar benimde 8.günüm bir tane kızım var 2.denememiz yaşım 41 olduğu için çok umutlanmıyorum günler geçmek bilmiyor hepimiz güzel haberleri alırız inşallah

Beta test sonucum pozitif.(518) hatta dün bi test daha yapıldı (2gün sonra tekrar yaptırıyolar) o da 1413. Ama daha bu işin 12 gun sonra ultrasonu var. Riskli denilen ilk 12 haftası var.. Var da var arkadaşlar:) şöyle gönül rahatlığıyla bi ohhh diyemiyorum herkese hamileyim diye haykırmak istiyorum herkes gibi ama 2 düşükten sonra cesaret edemiyorum.. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Back
X