Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

merhaba..
Bu benim 5. Transferim. Cumartesi test zamani... tedavi suresince agrilar sizilar aglamak sinir bozukluklari umutlanma umutlanmama.......her turlu duygu his oluyor. Ama tedavi bittigi an hersey bitiyor. Ben her seferinde regl oldugum andan itibaren hic bir agri sizi kalmadi. Kalp kirikligi haric. Ama alisiyor insan.
eurofertilde denememden hic memnun kalmadim, hatalar yapildigi inancindayim.
Simdi amerikanda tedavi oluyorum.. nedense daha umutluyum.
Bir suru sey okuyir insan, aman takmayin deyip duruyorlar ve bu mumkun mu:)
Insallah allah nasip eder.
Bu psikolojik acidan zorlu bir surec... sabir...

merhaba..
Bu benim 5. Transferim. Cumartesi test zamani... tedavi suresince agrilar sizilar aglamak sinir bozukluklari umutlanma umutlanmama.......her turlu duygu his oluyor. Ama tedavi bittigi an hersey bitiyor. Ben her seferinde regl oldugum andan itibaren hic bir agri sizi kalmadi. Kalp kirikligi haric. Ama alisiyor insan.
eurofertilde denememden hic memnun kalmadim, hatalar yapildigi inancindayim.
Simdi amerikanda tedavi oluyorum.. nedense daha umutluyum.
Bir suru sey okuyir insan, aman takmayin deyip duruyorlar ve bu mumkun mu:)
Insallah allah nasip eder.
Bu psikolojik acidan zorlu bir surec... sabir...
Merhaba canım..bloklar arası gezerken gördüm. deneme sonucun inşallah pozitiftir. rabbim isteyen herkese nasip etsin.çok zor bir süreç moral çok önemli.dediğine katılıyorum..alışıyor insan..ben de 2 kez denemedim olmadı.tekrar baştan başlayacağım..bu sefer devlette deneyeceğim.prosedürler var.hazırlıyorum.8 yıllık evliyim hiç bir doktor buna medicana da dahil rahim filmi istemedi.bugün film çektireceğim.belki de tüplerim tıkalı..bakalım ne olacak..yani diyeceğim devlet yine devlettir en azından senin paranın peşinde değil..inşallah bebişin tutunmuştur canım

Merhaba canım..bloklar arası gezerken gördüm. deneme sonucun inşallah pozitiftir. rabbim isteyen herkese nasip etsin.çok zor bir süreç moral çok önemli.dediğine katılıyorum..alışıyor insan..ben de 2 kez denemedim olmadı.tekrar baştan başlayacağım..bu sefer devlette deneyeceğim.prosedürler var.hazırlıyorum.8 yıllık evliyim hiç bir doktor buna medicana da dahil rahim filmi istemedi.bugün film çektireceğim.belki de tüplerim tıkalı..bakalım ne olacak..yani diyeceğim devlet yine devlettir en azından senin paranın peşinde değil..inşallah bebişin tutunmuştur canım

Merhaba, hepimize allah yardim etsin insallah. Benim bebegim tutundu allaha sukur ama simdi 3 ay riskli. ama ben butun bu zorlu sureci eger daha once doktorum BIRGUL SARIKAMIS ile tanissaydim hic cekmezdim. BIRGUL SARIKAMIS Herkese tavsiye ederim, bosuna baska yerlerde caninizi sikmayin derim. TUP BEBEGIN KRALICESI BIRGUL SARIKAMIS:) kendisine hergun binlerce kez dua ediyorum inan. Seninde allah yardimcin olsun cnm.

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.Almanya'da yaşıyorum.Bu 3. Tüp bebek denememiz inşaAllah bu sefer tutunmuştur bebişlerim.Rabbim isteyen bütün kullarına ve hepimize hayırlı evlat sahibi olabilmeyi nasib etsin. (Amin)

dr um Gamze hoca :) daha önce ankalife, turgut özala falan gittik ama sevmedim bi ark tasiyesiyle tanştım gamze hocayla ve karar verdk. dr um ufuk ta genellikle ama kolu her yerde bi hoca. muayenelerim hep ufukta yaptı
tedavi sürecindeki bazı tahillerimz hrs, medicana, centrum tüp bebek merkzin de oldu ama hiç zor olmadı . 5.500 tl kadar sanırım ortalama . inş hakkında hayırlı ve güzel olanı verir Rabbim :nazar::KK46:
Merhababizde gamze hocaya gidiyoruz ufukta.yarin tup bebek icin igneye baslayacagiz gideceğiz yanina.tuttumu sizin ki memnun kaldnzmi

Back
X