Tüp bebek sonucu bekleyenler

Ayyyy inş canım ya geçen sene ateş ölçerek hamile oldugumu anlamıştım bi kaç gündür çok yüksekti biraz düşünce bi anda moralim bozuldu,canım seninde az kalmış sonucu ögrenmeye inş pozitiftir iyi haberlerini alırız agrısı olmayıp hamile olan arkadaşlarda var moralini bozma sende
Bende cok kullandim o yontemi hep atesim yuksekten gitti adet olacağım gün cat diye dustu. Insab onceden duser de bosuna hamilelik tribine sokmaz bizi de:)) ama dedigim gibi tup bebekte bu durum kesinlikle farkliymis doktor ustune basa basa bize soyledi internetten bile arastirdim hakikaten doktorumun soyledigi sekilde yazilar okudum.

Canim cok uzuldum insallah bi daha ki sefer guzel haberlerimizi veririz birbirimize bende olmazsa hemen bi daha denemeyi düşünüyorum rabbim bizi evlat ozlemiyle sinamasin insallah. Dogru zaman degil belki de oyle dusunmek sukretmek en güzeli hem rabbim demiski; benden istedigini size verdigim zaman bir kere sevinin vermedigim de on kere sevinin. Vardir bunun da bi hayri uzulmemek elde degil ama umudumuzu yitirmemek lazim.
Benimde 5. Günüm ve hiç belirti yok

Bende cok kullandim o yontemi hep atesim yuksekten gitti adet olacağım gün cat diye dustu. Insab onceden duser de bosuna hamilelik tribine sokmaz bizi de:)) ama dedigim gibi tup bebekte bu durum kesinlikle farkliymis doktor ustune basa basa bize soyledi internetten bile arastirdim hakikaten doktorumun soyledigi sekilde yazilar okudum.
İnş canım ya Allah yardımcımız olsun.

Canım benimde 6. Günüm bugün kaç gündür ateş basıyordu vucudum yanıyordu sanki dudaklarım kuru belim agrıyor karın agrısı geçtiydi bugün çok agrıyor yine ateşimi ölçüyordum ateşim çok yüksekti biraz düşmüş aglamamak için kendimi zor tutuyorum. Allahım inş emeklerimizi boşa çıkarmaz.
Aynen bende senin gbym.cumartesiye çagirdi doktorum.cok heyecanlym. Korkuyorumda.ins guzel haber alir herkes.

bende oyleydim karnim çok agriyordu kesin adet olacam yok diye gittim ama rabbime şükürler olsun varmış hala inanamıyorum insallah sende guzel haberler alirsin canim

Canim cok uzuldum insallah bi daha ki sefer guzel haberlerimizi veririz birbirimize bende olmazsa hemen bi daha denemeyi düşünüyorum rabbim bizi evlat ozlemiyle sinamasin insallah. Dogru zaman degil belki de oyle dusunmek sukretmek en güzeli hem rabbim demiski; benden istedigini size verdigim zaman bir kere sevinin vermedigim de on kere sevinin. Vardir bunun da bi hayri uzulmemek elde degil ama umudumuzu yitirmemek lazim.
ınsallah guzel sonuclar alırsın canım benım tabıkı umudumuzu kaybetmek yok nasıp

İNŞALLAH CANIM; DR. TEKRARDAN KAN TESTİ İSTEMEDİ , PERŞEMBE GUNU KONTROLE ÇAĞIRDI, AMA BEN YİNEDE DÜŞÜNMEDEN EDEMİYORUM, DEĞERİM UMARIM KATLANIYODUR...
Katlaniyordur canm katlaniyordur Insallah iyi düsün biz bugün kesecigimizi gördük sükürler olsun... Inanilmaz bir duygu insallah sende persembe günü bu duyguyu yasiyacaksindir!!!

Back
X