Tüp bebek sonucu bekleyenler

Kızlar Merhaba yardım edin korkmaya başladım bugün transferin 9.günü ve kahverengi kanamam başladı ara ara kaşık ağrısı oluyor tutmadı sanırım offffff

Moralini bozma yüksek tut. Çünkü bende hiç belirti yoktu ağrıyan başka ve negatif gördüm. Senin gbi kahvemsi akıntısı olanlar genelde pozitif görmüş burada okudukları gore

Kızlar Merhaba yardım edin korkmaya başladım bugün transferin 9.günü ve kahverengi kanamam başladı ara ara kaşık ağrısı oluyor tutmadı sanırım offffff
inşallah tutunma kanamasıdır. durumdan bizi de haberdar et. Güzel haberlerle gel inşallah

Fgunaydin kızlar.6. Günüm bugün tesd alsam çıkar mi bekliyemiyirumm.Allahım emeklerimiz boşa vermesin inşallah.hepimizin yüzünü güldürsun

Fgunaydin kızlar.6. Günüm bugün tesd alsam çıkar mi bekliyemiyirumm.Allahım emeklerimiz boşa vermesin inşallah.hepimizin yüzünü güldürsun
6.Gün test için çok erken. Ben de olsam dayanamazdım ama bence 3-4 gün de olsa sabredin. :)

Kaçıncı gün embriyosuydu onunda etkisi var

Merhaba kızlar ne yazikki meleğim tutunamamis :KK43:( betahcg 0.100 çıktı. Çok uzzgunum yeni öğrendim. işyerinde yim.moralim alt üst oldu
Canım cok üzüldüm benimde ilk bebeği gömeyibce dünyam başıma yıkılmıştı ama demekten vazgdçmicrz inşsllah nidahali sefere bebeğine kavuşursun cnm nedesem boş şuan senin için biliyorum

"veraerva, post: 43846229, member: 719240"]6.Gün test için çok erken. Ben de olsam dayanamazdım ama bence 3-4 gün de olsa sabredin. :)

Kaçıncı gün embriyosuydu onunda etkisi var[/QUOTE]
Besinci gün embriyosuydu .hucbisiy hissedmiyorum tutup tutmadığına dair.çok da merak ediyorum ya :)) çıkmaz mi

"veraerva, post: 43846229, member: 719240"]6.Gün test için çok erken. Ben de olsam dayanamazdım ama bence 3-4 gün de olsa sabredin. :)

Besinci gün embriyosuydu .hucbisiy hissedmiyorum tutup tutmadığına dair.çok da merak ediyorum ya :)) çıkmaz mi[/QUOTE]
İlk tüp bebek tedavimde 9.günümde kan testi yaptırmıştım 11 çıkmıştı. Ama 3. gün embriyosuydu. İki kere değer arttı sonra kimyasal gebelik olduğu ortaya çıktı. En azından 2 gün daha sabret. Varsa bile çıkmazsa boş yere üzme kendini

Canım cok üzüldüm benimde ilk bebeği gömeyibce dünyam başıma yıkılmıştı ama demekten vazgdçmicrz inşsllah nidahali sefere bebeğine kavuşursun cnm nedesem boş şuan senin için biliyorum

Canim cok tesekkur ederim kısmet. ... üzülmek de fayda etmiyor ama insan ister istemez umutlaniyo işte ; ( bakalım 3 ay snra falan tekrar deneyeceğim. Benm dondurulmuş da yok

Canim cok tesekkur ederim kısmet. ... üzülmek de fayda etmiyor ama insan ister istemez umutlaniyo işte ; ( bakalım 3 ay snra falan tekrar deneyeceğim. Benm dondurulmuş da yok
İnşallah 3 ay sonra uüzün güler canım benimde hiç yoktu hep bastan başladık bu sefer dpndurulmuş cıktı

Koz

Besinci gün embriyosuydu .hucbisiy hissedmiyorum tutup tutmadığına dair.çok da merak ediyorum ya :)) çıkmaz mi[/QUO
Kızlarrr benim 3gün emriyosu kötümü

Tutasde bnce o şansa kalmış bişiy.çünkü okuduklarima gore beşinci gün embriyosunun olup tutmaysnda ve 2. Gün embriyosunun olup tutanda.şansa ve Allaha güven.inşallah hayirlisiylan olur:)

Bu arada selam kızlar.bugün1.30 itibariye bbeş gün bitti 6. Günaydın başladık transfer olalı.ama bnm kaldıklarında 2.3 gundur çok ağrı var .sizce hayra alamet mıdır.korkuyorum sonuç kötü olcak diye

Kızlar merhaba, sabahın 5inde mide bulantısı ile uyanıp lavaboya gittim.kahverengi lekelenmeler gördüm. Transferimin 9. Günü ilk defa böyle lekeler ve kasık ağrısı oldu. Tutunamadılarmı acaba :(

Kızlar merhaba, sabahın 5inde mide bulantısı ile uyanıp lavaboya gittim.kahverengi lekelenmeler gördüm. Transferimin 9. Günü ilk defa böyle lekeler ve kasık ağrısı oldu. Tutunamadılarmı acaba :KK43:
Kahverengi akıntı tutunma diye geçiyo inşallah senin bebişlerdr tutunmuştur canım korkma güzel düşün güzel gelsin

Bu arada selam kızlar.bugün1.30 itibariye bbeş gün bitti 6. Günaydın başladık transfer olalı.ama bnm kaldıklarında 2.3 gundur çok ağrı var .sizce hayra alamet mıdır.korkuyorum sonuç kötü olcak diye
Merhaba benimde kasık agrılarım oluyo korkma mide bulantıların oluyomu bende iki gündür bulantı var . Yerleşiyodur senin yumoşlar bence tutunma günlerini yaşadık çünkü 5 . Gün sen nezaöan testi yapıcaksın

Merhaba benimde kasık agrılarım oluyo korkma mide bulantıların oluyomu bende iki gündür bulantı var . Yerleşiyodur senin yumoşlar bence tutunma günlerini yaşadık çünkü 5 . Gün sen nezaöan testi yapıcaksın
Tutasde inşallah öyledir ama.biraz önce JEL kullandım.cok afedersiniz cikardigimda kanlı olarak çıktı ilk defa böyle biseyle karşılaştım korktum vallaha kalbim GÜM GÜM atiyor .adet mi yoksa

Tutasde yok canım mide bulamadım yoktur.bugün bnm 7. Gün kan versem mi diye dusunuyodurrr bide bu kamuda görünce korktum doğrusu cesaretin de yoktur ama. Hayirlisu

Back
X