Tüp bebek sonucu bekleyenler

Bende oyle birsey yapmadilar hic ilk denemem oldugundandi demekki ikinciden once histereskopi yapacaklar bakal im hayirlisi subatta transfer allahin iZniyle sizin sorun neydi canim
İnşallah sende hepimiz de mücadelemizin karşılığını alırız. Gebelik aşısını herkese yapmıyorlar canım başarısız tüp bebek tedavisi çok olanlara uyguluyorlar.

Bizim sorun sperm azligi canim ilkinde tutmadi malesef dondurulmuslarla denicez subatta insallah bu sefer nasip olur

anladım cnaım inşallah bu kez yüzün güler de meleğin tutunur. bizim hiç sorun yok spermler iyi, yumurtlama iyi tek sorun şu an benim kilom görünüyor, daha doğrusu tutmadığı için doktor kilodan diyor başka sorun yok çünkü dedi.
ama benm tanıdığım akrabam falan var 120 kilo ile tüp bebek hamile kaldı hatta kocaman oğlu var şu an bakalım hayırlısı ben de bir kaç ay daha kilo vereyim tekrar denicez:(:(

anladım cnaım inşallah bu kez yüzün güler de meleğin tutunur. bizim hiç sorun yok spermler iyi, yumurtlama iyi tek sorun şu an benim kilom görünüyor, daha doğrusu tutmadığı için doktor kilodan diyor başka sorun yok çünkü dedi.
ama benm tanıdığım akrabam falan var 120 kilo ile tüp bebek hamile kaldı hatta kocaman oğlu var şu an bakalım hayırlısı ben de bir kaç ay daha kilo vereyim tekrar denicez:(:(
Bende kilosu fazla olanlardanım

ama benm tanıdığım akrabam falan var 120 kilo ile tüp bebek hamile kaldı hatta kocaman oğlu var şu an bakalım hayırlısı ben de bir kaç ay daha kilo vereyim tekrar denicez:KK43::KK43:
Hersey kismet canim iste bizdede gorunen sorun yoktu ebriyomuz 1.kalite 5.gndu kilo sorunmda yok transferin 3.gnu kuzenimin nisanina gtmstm topuklularla gezdim acaba o zmanmi dustu dedik anlamadik yani nasip deglms iste insallah kilo verrsin ikimZnde ikincide tutar canm

Hersey kismet canim iste bizdede gorunen sorun yoktu ebriyomuz 1.kalite 5.gndu kilo sorunmda yok transferin 3.gnu kuzenimin nisanina gtmstm topuklularla gezdim acaba o zmanmi dustu dedik anlamadik yani nasip deglms iste insallah kilo verrsin ikimZnde ikincide tutar canm

evet cnamı her şey nasiple bakalım Rabbim ne zaman nasip edecek inşallah ikinci demelerimiz boş çıkmaz Rabbim kucağımızı boş koymasın inşallah

Merhaba Arkadaşalr,

15 Aralık 2015 tarihinde ilk transferim yapıldı, 2 adet embriyo transfer edildi.
bugün transferimin 6 .günü.....
doktor 28 Aralıkta kan testi yaptır demişti..bugün ya da yarın idrar testi yapsam çıakr mı sizce? Heyecanlı ve sabırsızım :)

5.gun embriyolarysa 7-8.gunler kan da çıkıyor benm çıktı ordan biliyorm

Sizce bu sonuca guvenmeli miyim

Eklentiler

• 20151221_145644-1.webp
    20151221_145644-1.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 90
Back
X