Tüp bebek sonucu bekleyenler

Günaydın kızlar dün gece gittik 11.günümde dayanamdım test yaptrdım degerim 635,31 cıktı cok sükür bugünleri gösterdi Rabbim darısı bekleynlerin basına dualrımda sizlerde varsınız Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda inanılmaz bir duygu
Oyyy canim nasil sevindim nasil sevindimmmm Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin, bize de bu mutlulugu yasatsin ins.sevgiler...

Sizi tanimasam da derdimiz bir..rabbim hayirli ugurlu etsin.betahcg degeri cok yaniltici mesala benim 12.gun 1890 cikmisti df masallah 3uz mu ne dedi iki kese vardi ama birikucuk dedi derken tek kalp atisi duyduk yani hic belli olmaz...bakalim kismst..hayirli olsun tekrar..

Sizi tanimasam da derdimiz bir..rabbim hayirli ugurlu etsin.betahcg degeri cok yaniltici mesala benim 12.gun 1890 cikmisti df masallah 3uz mu ne dedi iki kese vardi ama birikucuk dedi derken tek kalp atisi duyduk yani hic belli olmaz...bakalim kismst..hayirli olsun tekrar..
Merhaba bebeklerinin den bir tanesinin kesesi küçükmus sonra kese buyumedi mi bende dün kesemi doktor küçük gördü pazartesi tekrar gidicem ama değerler iyi gibi dedi bakalım inşallah kesemiz buyumustur stresli bir bekleyisteyim.

Blastokist embriyodu ikisi de.ama dr tek oldugunu gorunce inan cok sevindim.benim rahmimdes ikinti var cunku ama sakin sakin sakin kesinlikle lutfennn kotu dusunme...bence buyuyecek...ben sunu anladim sen de biliyorsundur gerci..rabbimnasip edecekse inan oluyor...dualarimdasin..

Blastokist embriyodu ikisi de.ama dr tek oldugunu gorunce inan cok sevindim.benim rahmimdes ikinti var cunku ama sakin sakin sakin kesinlikle lutfennn kotu dusunme...bence buyuyecek...ben sunu anladim sen de biliyorsundur gerci..rabbimnasip edecekse inan oluyor...dualarimdasin..
Benimde blastotist 2 transferim gerçekleşti degerlerim tek bebeği gösteriyordu bende sevindim açıkçası bende daha önce 2 bebek kaybettim kan pihtilasmasindan ben elimden geleni maddi ve manevi yaptım gerisi tevekkül seninde dediğin gibi mevlam neylerse güzel eyler bekleyelim görelim bakalım sizde inşallah bebeginizi sağ salim kucağıniza alırsınız

Benimde blastotist 2 transferim gerçekleşti degerlerim tek bebeği gösteriyordu bende sevindim açıkçası bende daha önce 2 bebek kaybettim kan pihtilasmasindan ben elimden geleni maddi ve manevi yaptım gerisi tevekkül seninde dediğin gibi mevlam neylerse güzel eyler bekleyelim görelim bakalım sizde inşallah bebeginizi sağ salim kucağıniza alırsınız
Amiin...ne guzel bakalim kac tane olacak..cunku inan. Kan degerleriyle hicbelli olmuyor..kan pihtilasmasi icin igne vuruldum ben de sonra bi kan tahlili yaptirdi dr. Onun sonucuna gore ilaci biraktim..bakalim..beklemek cok heyecanli..kese kalp atisi 12.hafta vs..sanirim artik hep heyecanli olacak..

Rabbim isteyen herkeze hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin elimizden gelen yanlızca doktorların dediğini yapmak gerisi rabbime kalıyor ol derse olmayacak dediğimiz herşey olur.

Back
X