- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
canım daha çok erken bence ama.. bıde neden 2. gün yapıldı transfer aacabakızlar ben 2. gün 4 hücreli transferi oldum hhoca iyi kalite dedi bugün ilk günüm test tarihim 2 si dayanamm erken yaparaım da var mı benim gibi olan?
canım drumun politikası bu yöndeymiş ana rahmi labaratuardan daha iyi bir yer diyor. ilk tedavimde 3. gün 2. kalite embriyo ile gebelik oluştu ama boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum.bu öncekinden daha iyiymiş öyle dedi embriyolog.canım daha çok erken bence ama.. bıde neden 2. gün yapıldı transfer aacaba
opu yapılan gün 0. gün canım yanı ona gore hesaplaslm kızlar, benimde dün sabah yumurta toplama işlemi yapıldı. hastaneyi aradım cuma sabah yani yarın transfer olacak döllenme oldu dedi. ama bana erken geldi nedense. şimdi bu 2. gün mü 3. gün mü olacak anlayamadım tam.
allah allah hıç duymamıstım benım 4. gün yapıldı da transfer memorıalde.. orda hep 4/5 günler yapılıoda transfer ondan dedımcanım drumun politikası bu yöndeymiş ana rahmi labaratuardan daha iyi bir yer diyor. ilk tedavimde 3. gün 2. kalite embriyo ile gebelik oluştu ama boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum.bu öncekinden daha iyiymiş öyle dedi embriyolog.
doktor ya da embriyolog değilsen duymamış olabilirsin. ikinci gün transferi ve tutanı çok gördüm bu forumda ben. ne gün ne kalite Rabbimin ol demesi önemli...... yüksek moral verici yazın için teşekkürler...allah allah hıç duymamıstım benım 4. gün yapıldı da transfer memorıalde.. orda hep 4/5 günler yapılıoda transfer ondan dedım
banada erken geldi ama kişiden kişiye değişiyor demekki rabbim hayırlısını versin herkese.opu yapılan gün 0. gün canım yanı ona gore hesapla
benim de ikici gün transferi olacak hangi hastanede yaptırdın birde birgün kalmak gerekiyor dedi dr bana zekai tahir burak a gidiyorum ben. allah gönlüne göre verir inşallah.kızlar ben 2. gün 4 hücreli transferi oldum hhoca iyi kalite dedi bugün ilk günüm test tarihim 2 si dayanamm erken yaparaım da var mı benim gibi olan?
canım her ne kadar 4. gün transferi olmasa dabenim de ikici gün transferi olacak hangi hastanede yaptırdın birde birgün kalmak gerekiyor dedi dr bana zekai tahir burak a gidiyorum ben. allah gönlüne göre verir inşallah.
erken yapmışssın testi. idrar için hele çok erken...Arkadaslar bende 2. Gun transferi oldum 5hucreli iyi kalite... az embriyom oldugu icin anne rahmi disardan herzmn daha iyidir diye transferim yapildi. Bugun 9. Gunum idrar negatif.... kanda positif cikarmi artik bilmem erken gebelik testiydi cunku?
Ben sana kötü bşy söylemedım ama neyse allah hayırlısını nasıp etsın hepımız ıcın. Gunler onemlı degıldoktor ya da embriyolog değilsen duymamış olabilirsin. ikinci gün transferi ve tutanı çok gördüm bu forumda ben. ne gün ne kalite Rabbimin ol demesi önemli...... yüksek moral verici yazın için teşekkürler...
Amin amin hepımız ıcın dua edıyorum cok zor bı sureç ama allaha şükür umudumuz var ya oda olmasaydıhepimiz aynı istek doğrultusunda yürüyoruz hepimizin hayali arzusu ortak.. Daha öncede yazmıştım Allah ol dediği zaman, alnımıza kaderimize yazdıysa olacak tıp buna vesile oluyor hepsi bu. Benim transferimde ctesi olacak ptesi toplandı yumurtalarım, doktorla görüşmelerimizde ve internette okuduklarımdan 5. Gün transferinin en yüksek oranlı olduğunu biliyorum. Ama hepimizin durumuda birbirinden farklı.Şu güzel perşembe gecesinin hayrına Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin.
Amin.Allah herşeyin iyisini hayırlısını nasip etsin.Bu yolda olan herkese kolaylıklar versin insallahhepimiz aynı istek doğrultusunda yürüyoruz hepimizin hayali arzusu ortak.. Daha öncede yazmıştım Allah ol dediği zaman, alnımıza kaderimize yazdıysa olacak tıp buna vesile oluyor hepsi bu. Benim transferimde ctesi olacak ptesi toplandı yumurtalarım, doktorla görüşmelerimizde ve internette okuduklarımdan 5. Gün transferinin en yüksek oranlı olduğunu biliyorum. Ama hepimizin durumuda birbirinden farklı.Şu güzel perşembe gecesinin hayrına Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin.
Bugündü canım sanırım test günün iyi haberlerini bekliyorum inşallah. Okadar başarı mucize öyküleri varki inanalım. Biz ilk doktora gittiğimizde, doktor bize bir hasta dosyası göstermişti bayanda en fazla 2 yumurta oluyormuş, eşininde sperm sayısı 1 miş sadece 1...2.denemelerinde tutmuş şuan muhtemeln doğum yapmıştır. Okadar zordu demişti doktor ama oldu. İnşallah bizlerinde olacak ve bugünleri hatırlamayacağız bileAmin amin hepımız ıcın dua edıyorum cok zor bı sureç ama allaha şükür umudumuz var ya oda olmasaydıaynen dedıgın gıbı bunlar vesıle allah yeter kı ol desın ...
INSALLAH OYLE OLUR CANIM INSALALH GÜLEREK HATIRLARIZ BUGUNLERI NEDEN STRES YAPMISIZ DERIZ INSALLAH BEBEKLERIMIZE ANLATIRIZ... TEST GÜNM YARIN CANIM HEYCANLA BEKLIORM :s:s::s
Bugündü canım sanırım test günün iyi haberlerini bekliyorum inşallah. Okadar başarı mucize öyküleri varki inanalım. Biz ilk doktora gittiğimizde, doktor bize bir hasta dosyası göstermişti bayanda en fazla 2 yumurta oluyormuş, eşininde sperm sayısı 1 miş sadece 1...2.denemelerinde tutmuş şuan muhtemeln doğum yapmıştır. Okadar zordu demişti doktor ama oldu. İnşallah bizlerinde olacak ve bugünleri hatırlamayacağız bile
Bende biyerden okudum 9. Gün diye senin dediğinde olabilir tabi.canım 9. gün tutunmasından emınmısın benım 8. günüm de. burda baktığımda 6/7 günler falan yazıyodu.bende artık kendımı daha rahat hıssedıyordum her manada tutunduysa sımdıye kadar tutunmustur dıye
8. Günü'nde test yaptın yani dimi ? Bence değer iyi canım bebişin annesini sevmiş ve tutunmuş anlaşılanDayanamadım yanlızda olsa gidip test uaptım çarsamba gunu oglen transfer oldu sonucum 56.8 cok mu az ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?