Tüp bebek sonucu bekleyenler

kızlar ben 2. gün 4 hücreli transferi oldum hhoca iyi kalite dedi bugün ilk günüm test tarihim 2 si dayanamm erken yaparaım da var mı benim gibi olan?

slm kızlar, benimde dün sabah yumurta toplama işlemi yapıldı. hastaneyi aradım cuma sabah yani yarın transfer olacak döllenme oldu dedi. ama bana erken geldi nedense. şimdi bu 2. gün mü 3. gün mü olacak anlayamadım tam.

canım daha çok erken bence ama.. bıde neden 2. gün yapıldı transfer aacaba
canım drumun politikası bu yöndeymiş ana rahmi labaratuardan daha iyi bir yer diyor. ilk tedavimde 3. gün 2. kalite embriyo ile gebelik oluştu ama boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum.bu öncekinden daha iyiymiş öyle dedi embriyolog.

opu yapılan gün 0. gün canım yanı ona gore hesapla

allah allah hıç duymamıstım benım 4. gün yapıldı da transfer memorıalde.. orda hep 4/5 günler yapılıoda transfer ondan dedım

allah allah hıç duymamıstım benım 4. gün yapıldı da transfer memorıalde.. orda hep 4/5 günler yapılıoda transfer ondan dedım
doktor ya da embriyolog değilsen duymamış olabilirsin. ikinci gün transferi ve tutanı çok gördüm bu forumda ben. ne gün ne kalite Rabbimin ol demesi önemli...... yüksek moral verici yazın için teşekkürler...

kızlar ben 2. gün 4 hücreli transferi oldum hhoca iyi kalite dedi bugün ilk günüm test tarihim 2 si dayanamm erken yaparaım da var mı benim gibi olan?
benim de ikici gün transferi olacak hangi hastanede yaptırdın birde birgün kalmak gerekiyor dedi dr bana zekai tahir burak a gidiyorum ben. allah gönlüne göre verir inşallah.

Arkadaslar bende 2. Gun transferi oldum 5hucreli iyi kalite... az embriyom oldugu icin anne rahmi disardan herzmn daha iyidir diye transferim yapildi. Bugun 9. Gunum idrar negatif.... kanda positif cikarmi artik bilmem erken gebelik testiydi cunku?

benim de ikici gün transferi olacak hangi hastanede yaptırdın birde birgün kalmak gerekiyor dedi dr bana zekai tahir burak a gidiyorum ben. allah gönlüne göre verir inşallah.
canım her ne kadar 4. gün transferi olmasa da 2. gün de iyidir. :)))) ben ankarada novaartta oldum tedavimi çok memnunum rezerv azlığım var hamdolsun. şehir dışından geliyorsan birgün kalman iyi olur ama şehir içindeysen 1 saat dinlenme yeterli.

Arkadaslar bende 2. Gun transferi oldum 5hucreli iyi kalite... az embriyom oldugu icin anne rahmi disardan herzmn daha iyidir diye transferim yapildi. Bugun 9. Gunum idrar negatif.... kanda positif cikarmi artik bilmem erken gebelik testiydi cunku?
erken yapmışssın testi. idrar için hele çok erken...

Ben sana kötü bşy söylemedım ama neyse allah hayırlısını nasıp etsın hepımız ıcın. Gunler onemlı degıl

hepimiz aynı istek doğrultusunda yürüyoruz hepimizin hayali arzusu ortak.. Daha öncede yazmıştım Allah ol dediği zaman, alnımıza kaderimize yazdıysa olacak tıp buna vesile oluyor hepsi bu. Benim transferimde ctesi olacak ptesi toplandı yumurtalarım, doktorla görüşmelerimizde ve internette okuduklarımdan 5. Gün transferinin en yüksek oranlı olduğunu biliyorum. Ama hepimizin durumuda birbirinden farklı.Şu güzel perşembe gecesinin hayrına Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin.

Amin amin hepımız ıcın dua edıyorum cok zor bı sureç ama allaha şükür umudumuz var ya oda olmasaydı aynen dedıgın gıbı bunlar vesıle allah yeter kı ol desın ...

Amin.Allah herşeyin iyisini hayırlısını nasip etsin.Bu yolda olan herkese kolaylıklar versin insallah

Amin amin hepımız ıcın dua edıyorum cok zor bı sureç ama allaha şükür umudumuz var ya oda olmasaydı aynen dedıgın gıbı bunlar vesıle allah yeter kı ol desın ...
Bugündü canım sanırım test günün iyi haberlerini bekliyorum inşallah. Okadar başarı mucize öyküleri varki inanalım. Biz ilk doktora gittiğimizde, doktor bize bir hasta dosyası göstermişti bayanda en fazla 2 yumurta oluyormuş, eşininde sperm sayısı 1 miş sadece 1...2.denemelerinde tutmuş şuan muhtemeln doğum yapmıştır. Okadar zordu demişti doktor ama oldu. İnşallah bizlerinde olacak ve bugünleri hatırlamayacağız bile

INSALLAH OYLE OLUR CANIM INSALALH GÜLEREK HATIRLARIZ BUGUNLERI NEDEN STRES YAPMISIZ DERIZ INSALLAH BEBEKLERIMIZE ANLATIRIZ... TEST GÜNM YARIN CANIM HEYCANLA BEKLIORM :s:s::s

Bende biyerden okudum 9. Gün diye senin dediğinde olabilir tabi.

Dayanamadım yanlızda olsa gidip test uaptım çarsamba gunu oglen transfer oldu sonucum 56.8 cok mu az ne dersiniz
8. Günü'nde test yaptın yani dimi ? Bence değer iyi canım bebişin annesini sevmiş ve tutunmuş anlaşılan Ben dün idrar testi de Yaptım çift çizgiyi de gördüm içim rahatladı valla. İğne yapmaya Gittiğim doktor 9. Gün yaptığım test sonucu 88.49 dediğimde 12. Gün değerin muhtemelen yüksek çıkacak hatta bi ihtimal ikizlere bile hamile olabilirsin dedi Yarını sabırsızlıkla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…