- 15 Mayıs 2015
- 23
- 14
- 3
- 36
Yanlış yönlendirmiyim ben bu konuyu doktorumla konuşmadım ama internette okuduklarım kadarıyla yumurta iğnelerinin başladığı gün baz alınıyormuş, buda yine adet tarihine denk geliyor aslındaArkadaşlar bide eğer bebeşimiz tuttuysa ne kadarlık olduğınu nasıl hesaplıyoruz bilen var mı? Yani normalde son adet tarihi baz alınıyor ama tüp bebekte de öyle mi? Bi yerde transfer günü embriyonun eğer 5. Gün transferiyse 2 hafta 2 günlük, 3. Gün transferiyse 2 haftalık olduğu yazıyordu. Bilgisi olan var mı ???
ayy ne güzel allah tamamını erdırsın canım ınsallah8. Günü'nde test yaptın yani dimi ? Bence değer iyi canım bebişin annesini sevmiş ve tutunmuş anlaşılanBen dün idrar testi de Yaptım çift çizgiyi de gördüm içim rahatladı valla. İğne yapmaya Gittiğim doktor 9. Gün yaptığım test sonucu 88.49 dediğimde 12. Gün değerin muhtemelen yüksek çıkacak hatta bi ihtimal ikizlere bile hamile olabilirsin dedi Yarını sabırsızlıkla bekliyorum.
canım ya yenı hamıle olanlardan olduğun ıçın bsy soracaktım ya yarın test günüm allah nasıp ederse güzel haber alırım senın gıbı ınsallah....bugun karın ağrısı yasıyorum adetımede normalde hanı daha var hıç yasadın mı aarda karın ağrısı kramp gıbıArkadaşlar bide eğer bebeşimiz tuttuysa ne kadarlık olduğınu nasıl hesaplıyoruz bilen var mı? Yani normalde son adet tarihi baz alınıyor ama tüp bebekte de öyle mi? Bi yerde transfer günü embriyonun eğer 5. Gün transferiyse 2 hafta 2 günlük, 3. Gün transferiyse 2 haftalık olduğu yazıyordu. Bilgisi olan var mı ???
Evet canım dert etme adet Sancısı çekiyorsun bebek yerleşiyormuş ondan olurmuş. Sıkıntı yapma rahat olcanım ya yenı hamıle olanlardan olduğun ıçın bsy soracaktım ya yarın test günüm allah nasıp ederse güzel haber alırım senın gıbı ınsallah....bugun karın ağrısı yasıyorum adetımede normalde hanı daha var hıç yasadın mı aarda karın ağrısı kramp gıbı
ayyy bal dok yala :)ınsallah oyledır canım benım senın ılk kan testınde değerın kaç çıktı canım yarın yapılcak ya benım kaç olması lazım acabaEvet canım dert etme adet Sancısı çekiyorsun bebek yerleşiyormuş ondan olurmuş. Sıkıntı yapma rahat ol
canım tahlıl.com var ya orda gebematık dıye bsy var ısıne yarar mı bılımorm ole gezerken gördüm :)Arkadaşlar bide eğer bebeşimiz tuttuysa ne kadarlık olduğınu nasıl hesaplıyoruz bilen var mı? Yani normalde son adet tarihi baz alınıyor ama tüp bebekte de öyle mi? Bi yerde transfer günü embriyonun eğer 5. Gün transferiyse 2 hafta 2 günlük, 3. Gün transferiyse 2 haftalık olduğu yazıyordu. Bilgisi olan var mı ???
Ben çok sabırsızdım 5. Gün 1.20 çıktı çok üzüldüm, 9. Gün Yaptım 88.49 çıktı sonra da idrar testi Yaptım çift çizgiyi gördüm iyice rahatladım canım. Benimde yarın 12. Günüm yani test günüm bakalım inşallah sevincim yarım kalmaz Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallahayyy bal dok yala :)ınsallah oyledır canım benım senın ılk kan testınde değerın kaç çıktı canım yarın yapılcak ya benım kaç olması lazım acaba
ay allah korusun ınssallh hersey senın ıçın de güzel geçer hevesın kursağında kalmasın allahkorusun...hıç kotü düsünmeBen çok sabırsızdım 5. Gün 1.20 çıktı çok üzüldüm, 9. Gün Yaptım 88.49 çıktı sonra da idrar testi Yaptım çift çizgiyi gördüm iyice rahatladım canım. Benimde yarın 12. Günüm yani test günüm bakalım inşallah sevincim yarım kalmaz Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
Benden 23 tane toplandı 12 tane gelişti 4 tanesi iyi seviyedeydi. 1 tane transfer yapıldı 3 taneyi dondurduk tekrar.Canlar bişey sorucam size kaçar yumurtanız toplandı kaç tanesi gelişti?
Benimde canım sıkıldı çok kısa bir protokol uygulandı 14 taneden 7si gelişmişti bugün aradılar yarın transferim var 4ü çok iyi seviyede dediler moralim bozulduBenden 23 tane toplandı 12 tane gelişti 4 tanesi iyi seviyedeydi. 1 tane transfer yapıldı 3 taneyi dondurduk tekrar.
Hayır Sakın moralini bozma benim Şubat Ayında 11 tane toplandı 2 sini dondurdular ama orta seviyedeydi transfer günü dejenere oldular Bu ay yine toplattım çok şükür iyi derecede olduğu için sorun çıkmadı. Hepsi iyi olacak diye Düşünme 1 tane bile seviyesi iyi olsun yeter sana Sakın moralini bozma canım.Benimde canım sıkıldı çok kısa bir protokol uygulandı 14 taneden 7si gelişmişti bugün aradılar yarın transferim var 4ü çok iyi seviyede dediler moralim bozuldu
İnşallah canım yaaa valla iyi geldi söylemin. Benim moralimi bozan eşim ve annemin verdiği 4emi düştü tepkisiydi,o ana kadar benim olumsuz bir düşüncem yoktu. Enerjimi aldılar resmenHepimiz için tüm isteyenler için herşey çok güzel olsun inşallahHayır Sakın moralini bozma benim Şubat Ayında 11 tane toplandı 2 sini dondurdular ama orta seviyedeydi transfer günü dejenere oldular Bu ay yine toplattım çok şükür iyi derecede olduğu için sorun çıkmadı. Hepsi iyi olacak diye Düşünme 1 tane bile seviyesi iyi olsun yeter sana Sakın moralini bozma canım.
Âmin canım inşallah eşine ve annene de kızma bizim gibi onlarda Süreci bilmiyorlar bizde yaşayarak öğreniyoruz işteİnşallah canım yaaa valla iyi geldi söylemin. Benim moralimi bozan eşim ve annemin verdiği 4emi düştü tepkisiydi,o ana kadar benim olumsuz bir düşüncem yoktu. Enerjimi aldılar resmenHepimiz için tüm isteyenler için herşey çok güzel olsun inşallah
İnşallah sıkı takipçinizim önce sizin sonra benim güzel sevinçlerimizi yaşayalım inşallahÂmin canım inşallah eşine ve annene de kızma bizim gibi onlarda Süreci bilmiyorlar bizde yaşayarak öğreniyoruz işte4 tane iyi olması çok iyi bir rakam içini ferah tut 12 gün sonra da hayırlı haberlerini alırız inşallah
Âmin inşallah Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyuİnşallah sıkı takipçinizim önce sizin sonra benim güzel sevinçlerimizi yaşayalım inşallah
bende reverv azlığı var canım ..3 tane gelıstı 2 tane transfer oldu allah nasıp ederse yarın test günümCanlar bişey sorucam size kaçar yumurtanız toplandı kaç tanesi gelişti?
canım o değere neden moralını bozdunn.çok daha kotülerı var benım 3 taneden 2 sı oldu ama bu kadar olmayan da var.. hıç takılma boyle seylereBenimde canım sıkıldı çok kısa bir protokol uygulandı 14 taneden 7si gelişmişti bugün aradılar yarın transferim var 4ü çok iyi seviyede dediler moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?