Ay transfer cok heycan verıcı bebeklerın senınle olacak ınsallah. Hep guzel dusun ıcınden hep salavat cek ve ya vekıl de. Insallh hepımız ucın guzel seyler olur. Ozellıkle yarın ıkımmz ıcın unutulmZ bı gun olsun ınsallhYa ben çok aldırmadım çünkü embriyolog gayet iyi gidiyoruz dedi ama eşim ve annemin ses tonundaki düşüklük benim tüm enerjimi aldı. Evet ben bunun farkındayım zaten Allah hepimize hayırlı yazılar hayırlı evlatlar yazmış olsun. siz yarın teste bende yarın evlatlarımı almaya gidicem
Insallah sende guzel haberler alırsn canım tedavın guzelce baslar ve olmlu bıter ınsallahmerhabalar arkadaslar benimde haziranda transferim olucak rahim duvarım ince oldugu için estrofem sabah aksam hap kullanıyorum bide pant göbüşüme saglı sollu takıyorum iki günde bi değişim sizin transferleri okuyorum yeminle ben bile heycanlanıyorumbu mubarek günde gönülden diliyorum herkes bebiş sahibi olsun yarabbim
İnşallah canım hepimiz için çok dua ediyorum. Rabbim kimseyi darda koymasın :)Ay transfer cok heycan verıcı bebeklerın senınle olacak ınsallah. Hep guzel dusun ıcınden hep salavat cek ve ya vekıl de. Insallh hepımız ucın guzel seyler olur. Ozellıkle yarın ıkımmz ıcın unutulmZ bı gun olsun ınsallh
Ay valla çok fena heyecan dorukta. Allah hepimize hayırlı şeyler nasip etsin tez zamanda. Mevlana derki "Mevlam görelim neyler,neylerse güzel eyler"merhabalar arkadaslar benimde haziranda transferim olucak rahim duvarım ince oldugu için estrofem sabah aksam hap kullanıyorum bide pant göbüşüme saglı sollu takıyorum iki günde bi değişim sizin transferleri okuyorum yeminle ben bile heycanlanıyorumbu mubarek günde gönülden diliyorum herkes bebiş sahibi olsun yarabbim
Hadi insallah canım gözünaydın8. Günü'nde test yaptın yani dimi ? Bence değer iyi canım bebişin annesini sevmiş ve tutunmuş anlaşılanBen dün idrar testi de Yaptım çift çizgiyi de gördüm içim rahatladı valla. İğne yapmaya Gittiğim doktor 9. Gün yaptığım test sonucu 88.49 dediğimde 12. Gün değerin muhtemelen yüksek çıkacak hatta bi ihtimal ikizlere bile hamile olabilirsin dedi Yarını sabırsızlıkla bekliyorum.
Ayy hayırlısı olsun canım yaaa güzel haberlerini bekliyoruz...Arkadaslarım kanını verdım heycanla sonucumu beklıyormmmmmm::/
Insallah canım ınsallah hala beklıyorummmmmmAyy hayırlısı olsun canım yaaa güzel haberlerini bekliyoruz...
Ne zAman belli olacak. Bukadar uzun sürüyormu yaaInsallah canım ınsallah hala beklıyorummmmmm
Ayyy cok sevindim canım çok çok gözünüz aydınCanlarım dostlarım hamıleyım
Allah cok büyük onanın dua edın allh hepımıze nasıp etsınAyyy cok sevindim canım çok çok gözünüz aydın
hayırlı olsun tebrikler.. darısı başımıza:)Canlarım dostlarım hamıleyım
ooo çok iyi bi sonuçç hayırlısı olsunnn405.59 çıktı sonucum kesin hamileyim canlar
Hadi gözümüz aydın canım çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallahCanlarım dostlarım hamıleyım
Canlarım dostlarım hamıleyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?