Tüp bebek sonucu bekleyenler

Transferim sabah oldu. 1.kalite tek embriyo transfer edildi 4 hucreli ikinci gun embriyo su. genetiği çok iyi dedi Embriyoloji uzmanı. Agrim falan yok yatıyorum Ama hakkımızda hayırlısı olsun.

Ay transfer cok heycan verıcı bebeklerın senınle olacak ınsallah. Hep guzel dusun ıcınden hep salavat cek ve ya vekıl de. Insallh hepımız ucın guzel seyler olur. Ozellıkle yarın ıkımmz ıcın unutulmZ bı gun olsun ınsallh

merhabalar arkadaslar benimde haziranda transferim olucak rahim duvarım ince oldugu için estrofem sabah aksam hap kullanıyorum bide pant göbüşüme saglı sollu takıyorum iki günde bi değişim sizin transferleri okuyorum yeminle ben bile heycanlanıyorum bu mubarek günde gönülden diliyorum herkes bebiş sahibi olsun yarabbim

Insallah sende guzel haberler alırsn canım tedavın guzelce baslar ve olmlu bıter ınsallah

İnşallah canım hepimiz için çok dua ediyorum. Rabbim kimseyi darda koymasın :)

Ay valla çok fena heyecan dorukta. Allah hepimize hayırlı şeyler nasip etsin tez zamanda. Mevlana derki "Mevlam görelim neyler,neylerse güzel eyler"

Bende artik yarinnkan testi yapacam 11 gunum ama transferum ikinci gun embriyosu erken degildir umarim. Gerci erken gebelik testi negatifti sanki olumsuz gibi ama emin olmak lazim.

Hadi insallah canım gözünaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…