Waawwww harikaaaa gözünüz aydın darısı başımıza405.59 çıktı sonucum kesin hamileyim canlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Waawwww harikaaaa gözünüz aydın darısı başımıza405.59 çıktı sonucum kesin hamileyim canlar
Tesekkür ederim arkadasım insallahh bu yaz bizim yazımız olsun artıkInsallah sende guzel haberler alırsn canım tedavın guzelce baslar ve olmlu bıter ınsallah
Aynen arkadasım al benden de okadar yani bu site iyiki var kafayı yerdim bütün heycanımı normal gebelik deneyimimi ve daha sonra tüp bebek deneyimimi:) burda paylasıyorum annemle bile konusmadıgım herseyı:)) oyuzden adım adım yazıyorum :) ilac belirtilerime kadar :)))) ayın S0Nun da son kontrolum var rahim duvarına bakılıcak ona göre gün verilicekAy valla çok fena heyecan dorukta. Allah hepimize hayırlı şeyler nasip etsin tez zamanda. Mevlana derki "Mevlam görelim neyler,neylerse güzel eyler"
Amin canım allab hepimize inşallah en guzelini nasıp etsın.Cooookk tebrik ediyorum. Darısı bize diliyorum arkadasımmm![]()
Cok saol canım allah sanada an takın zamanda nasıp etsınAyyy cok sevindim canım çok çok gözünüz aydın
Cok saol canım benım dedıgın doru cıktı kasık karın agrısı benegımdenmış:) cok sukur allaha. Degerım 210.9 cıktı pazartesı gene bakılcak. Senın kacıncı gun bugun canım kac cıktıHadi gözümüz aydın canım çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah![]()
12.gün canım benim. 405.59 çıktı bende pazartesi tekrar yaptırcam. Ikiz olabilirmiş benimCok saol canım benım dedıgın doru cıktı kasık karın agrısı benegımdenmış:) cok sukur allaha. Degerım 210.9 cıktı pazartesı gene bakılcak. Senın kacıncı gun bugun canım kac cıktı
-10. Gun yaptınmı pekı benım de ıkı transfer yapıldıda. Tabı pazartesı gene yapılcak test degerde sıkıntı olmazsa artarsa ınsallahh12.gün canım benim. 405.59 çıktı bende pazartesi tekrar yaptırcam. Ikiz olabilirmiş benim![]()
-10. Gun yaptınmı pekı benım de ıkı transfer yapıldıda. Tabı pazartesı gene yapılcak test degerde sıkıntı olmazsa artarsa ınsallahh[/QUOTE
Ben 9. Gün yapmıştım bi de bugün yaptırdım. Hangi merkezde yaptırıyosun tüp bebeği?
Hayırlı olsun canımCanlarım dostlarım hamıleyım
Ayyyyy canım ya bugun beguzel haberler hayırlı olsun canımSonucum 200 hamileyim arkadaşlar.Darısı tüm isteyenlerin basına
Hadi arkadaşım seninde gözün aydınSonucum 200 hamileyim arkadaşlar.Darısı tüm isteyenlerin basına
Kacıncı gındu bugunnAyyyyy canım ya bugun beguzel haberler hayırlı olsun canım
Oooo cok guzel hayırlı olsun canım405.59 çıktı sonucum kesin hamileyim canlar![]()
Saol canımHadi arkadaşım seninde gözün aydın![]()