Doktr ne fıyo.. Belkı oda normaldır 0 degıl sonuctaaabaktırdım 8.15 olmuş pek yükselme yok yani hayırlısı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktr ne fıyo.. Belkı oda normaldır 0 degıl sonuctaaabaktırdım 8.15 olmuş pek yükselme yok yani hayırlısı.
Arkadaşlarım siz kendi isteğiniz doğrultusundamı arada kan tahlili yaptırıyorsunuz. Benim transferim dün yapıldı doktor 2 haziranda tahlile gel dedi başka bişey demedi bana.
ECtesi oldu transferim daha bugün 4
Transfer gunu sayılmıyodu bızde ama belkı senın doktor farklıdır o ayrı. Insallah tutunmultur bebegın sanaaa
amin arkadaşım. İnşallah güzel hayırlı haberler alır, sağlıklı bebişlerimiz olur. Günler geçmiyor sanki çok heyecanlıyımE
merhaba arkadaşim ayni hun yapmisiz transferi insallah sonucumuz pozitif olur hepimizin
İnşallah güzel sağlıklı haberler alırsın, bizede iyi haberlerini verirsin.. Gerçekten buradan arkadaşların paylaştığı her güzel haber benim içimdeki umutları dahada arttırıyor.Selam kizlr...size kısaca hikayemi anlatayim once..4 sene once tup bebek le 1 oglum oldu..dondurulmuslarim vardi..dun transferim oldu.5 gun embriyosu ama sansimizin az oldugunu soyledi dr.um..2 tane yerlestirelim 2 tutarsa birinini aliriz diger dogumda rahimde anamoli olustu ikiz gebelik zor olur dedi..bendebtek embriyo koydurdum..digerine kiymaktansa diye dusundum
.simdi 9 gun tahlili m var..rabbim hepimize hayırlısı ni versin inşallah
hemşireyle konuştum yarın tekrar kan vereceğim. kimyasal gebelik sanırım.Doktr ne fıyo.. Belkı oda normaldır 0 degıl sonuctaaa
Nasıl gercekten ı...hemşireyle konuştum yarın tekrar kan vereceğim. kimyasal gebelik sanırım.
Amin sağol canım zamanı var demek ki hayırlısı.Nasıl gercekten ı...nasıl anlıyokı izüldüm canım cıdden
ama allah buyuk her şerde bı hayır vardır belkı zamanı degıldı. Rabbım en kısa zamanda sevındırsın ınsallh
Cok üzüldüm canım. Allah hayırlısını versin inşallah,vakit saat gelince herşey vesile olacak.. İnşallah yinede güzel haberler alırsın hiç belli olmazhemşireyle konuştum yarın tekrar kan vereceğim. kimyasal gebelik sanırım.
Bende cok heyecanliyim canim durum nasil agrin falan var miamin arkadaşım. İnşallah güzel hayırlı haberler alır, sağlıklı bebişlerimiz olur. Günler geçmiyor sanki çok heyecanlıyım
Aslında çok sancılı bir durumum yok,sadece arada karın ağrım ve rahmime iğne batıyormuş gibi oluyor. Ama bunlar psikolojikte olabilir yada ilaçlardan. Sende durum ne canım.Bende cok heyecanliyim canim durum nasil agrin falan var mi
Beni esim zorla yatiroyor:-D bendede kasik agrisi var bide siskinlik cok sıkıldım yaAslında çok sancılı bir durumum yok,sadece arada karın ağrım ve rahmime iğne batıyormuş gibi oluyor. Ama bunlar psikolojikte olabilir yada ilaçlardan. Sende durum ne canım.
Şişkinlik bendede çok fena gerçekten zaman zaman nefes almakta güçlük çekiyorum. Sonuçlarımız iyi olsunda bunlarda geçer elbetBeni esim zorla yatiroyor:-D bendede kasik agrisi var bide siskinlik cok sıkıldım ya
Arkadaşlar aynî belirtiler bende de var hatta geceleri kasık ağrısından yan yatamiyorumBeni esim zorla yatiroyor:-D bendede kasik agrisi var bide siskinlik cok sıkıldım ya
Arkadaşlar aynî belirtiler bende de var hatta geceleri kasık ağrısından yan yatamiyorum
Bende sivi birikmesi olmustu porotein serumlari ve surekli puroteinli seyler yiyerek buyuk kismini atlattim insallhh. Bu arada senin transferin ne zamann yaapildi canimArkadaşlar aynî belirtiler bende de var hatta geceleri kasık ağrısından yan yatamiyorum
ilk transferimde yaşamıştım ben onu ama ben polikistik over olduğum için 24 yum toplandı transfer öncesi şişmeye başlamıştım yani belki bi faydası olur diye yazmak istedim durumunu da bilmiyorum tabiki ama serum taktırıp biraz rahatlıyordum ben doktorunla bir görüş istersen en doğru yolu o söyler sanırımArkadaşlar bu şişliklerimiz ne zaman inecek yaa davul gibi oldu göbeğim rahatsız etmeye başladı, yada yaptığınız özel bişey varmı