- 15 Mart 2015
- 616
- 366
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım güzel haber ver bize bize de umut olsunArkadaşlar günaydın. İki gündür çok ıZdırabım vardı sırtıma kadar vurdu ağrısı, en son bu sabah sırtıma ve mideme giren kramptan sonra doktora gelmeye karar verdim. Doktor kan testi istedi gebelik var gibi duruyor dedi, sonuçları alınca tekrar yazacağım. İnşallah güzel haberler veririm sizlere
Ayyy çok sevindim Allah Sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah ne güzel bir mutluluktur bu tebrik ederim tatlım darısı tüm bekleyenlerin başına inşallahArkadaşlarım sonuçlarımı aldım. Normal tahlil günüm salı günüydü ama çok sancım olunca gittim. Kan tahlilimi aldı doktor sonuç 103,37 cıktı. Gebelik var hatta ikiz bile olma olasılığı üzerinde dıruyorlar. Herşey salı netleşecek. Rabbim herkese mutluluğu yaşatsın arkadaşlarım
canim cok sevindim. Allah kucagina almayi nasip etsin. Galiba seninde cok akintin vardi jel sivi olarak geri geliyodu insallah benim sonucumda sana benzer. Beklemek cok zor Allah isteyen herkeze nasip etsin insallah.Arkadaşlarım sonuçlarımı aldım. Normal tahlil günüm salı günüydü ama çok sancım olunca gittim. Kan tahlilimi aldı doktor sonuç 103,37 cıktı. Gebelik var hatta ikiz bile olma olasılığı üzerinde dıruyorlar. Herşey salı netleşecek. Rabbim herkese mutluluğu yaşatsın arkadaşlarım
Amin arkadaşım gerçekten iki gündür epey ızdırap çekiyorum ama değiyor. İnşallah 9 ayı sağlıkla götürmeyi nasip eder Allahım. Her duam sadece kendim için değil, tüm isteyenler için. Çünkü gerek psikolojik gerekse fiziksel cok yorucu ve yıpratıcı bir süreç. Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun. Sizlerinde güzel haberlerini bekliyorumAyyy çok sevindim Allah Sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah ne güzel bir mutluluktur bu tebrik ederim tatlım darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah![]()
Hadi bakalm hayrlı haberlerini bekliyoruz insallahArkadaşlar günaydın. İki gündür çok ıZdırabım vardı sırtıma kadar vurdu ağrısı, en son bu sabah sırtıma ve mideme giren kramptan sonra doktora gelmeye karar verdim. Doktor kan testi istedi gebelik var gibi duruyor dedi, sonuçları alınca tekrar yazacağım. İnşallah güzel haberler veririm sizlere
Evet canım cok akıntım vardı su gibi, birde benim sırt ve mide kramplarım var 2 gündür şiddetli. İnşallah seninde güzel haberini alırız. Ne zaman tahlil gününcanim cok sevindim. Allah kucagina almayi nasip etsin. Galiba seninde cok akintin vardi jel sivi olarak geri geliyodu insallah benim sonucumda sana benzer. Beklemek cok zor Allah isteyen herkeze nasip etsin insallah.
Amin canım inşallah güzel haberler gelir herkezden. Ne gibi belirtilerin oldu herkezde farklıdır biliyorum ama insan yinede bir umut arıyor ilk denememiydi pekiAmin arkadaşım gerçekten iki gündür epey ızdırap çekiyorum ama değiyor. İnşallah 9 ayı sağlıkla götürmeyi nasip eder Allahım. Her duam sadece kendim için değil, tüm isteyenler için. Çünkü gerek psikolojik gerekse fiziksel cok yorucu ve yıpratıcı bir süreç. Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun. Sizlerinde güzel haberlerini bekliyorum![]()
9haziran kısmetse cnm günler gecmek bilmiyor belirti bilemiyorumki daha ikinci gün cokda belirti aramak istemiyorum ama kasık agrım var transferden öncede vardı o yüzden belirti mi bilemiyorumHayirli olsun canim. Test gunun ne zaman belirtin var mi. insallah pozitif sonuclar aliriz.
Pazartesi transfer yapldi 12 gun sonra teste gel dediler o gunu saymazsak cumartesi oluyo galiba ama ben persembe ya da cuma yapicam tahliliEvet canım cok akıntım vardı su gibi, birde benim sırt ve mide kramplarım var 2 gündür şiddetli. İnşallah seninde güzel haberini alırız. Ne zaman tahlil günün
Dogru daha belirti vermez canim insallah guzel sonuclar aliriz beklemek inan cok zor9haziran kısmetse cnm günler gecmek bilmiyor belirti bilemiyorumki daha ikinci gün cokda belirti aramak istemiyorum ama kasık agrım var transferden öncede vardı o yüzden belirti mi bilemiyorum
Benimde hiç bir belirtim olmadı aslında dün sabah çok cidsi bir kramp girdi mideme arkasından sırtıma vurdu ne oturabilsşm ne yatabildim,midemde şişlik oldu nefes almakta güçlül çekiyordum. Sabahta aynı şiddetli kramp girince doktora gittim apar topar. Oda kan tahlilini görelim muhtemelen gebelik var annelik hormonu yapıyor krampları dediAmin canım inşallah güzel haberler gelir herkezden. Ne gibi belirtilerin oldu herkezde farklıdır biliyorum ama insan yinede bir umut arıyor ilk denememiydi peki
İnsallah cnm senn test günün ne zamanDogru daha belirti vermez canim insallah guzel sonuclar aliriz beklemek inan cok zor
Aynı gün test günümüz beraber gün sayıcaz desene insallah hayrlı sonuclar alırzMerhaba arkadaşlar bende transferimin 2. Günündeyim 9 Haziran test günüm inşallah Güzel haberler alırız. Bende ilk günden beri sancı var ama Kabızlıkta yaşıyorum ondan kaynaklıda olabilir diye düşünüyorum. Bu beklemeler çok zor
Hayrlı ugurlu olsun cnn insallah saglıklı ve rahat bir gebelik gecirirsin darısı basımızaArkadaşlarım sonuçlarımı aldım. Normal tahlil günüm salı günüydü ama çok sancım olunca gittim. Kan tahlilimi aldı doktor sonuç 103,37 cıktı. Gebelik var hatta ikiz bile olma olasılığı üzerinde dıruyorlar. Herşey salı netleşecek. Rabbim herkese mutluluğu yaşatsın arkadaşlarım
6si canim cok var daha nasil gecer bilmiyorum benim pazartesi 3.gun embriyosu koydular 5.gun koyanlarin daha erken cikar sonuclariİnsallah cnm senn test günün ne zaman
5.gun embryosu ise 10.gun cikar kanda cunku bana 12.gun test dendi benimc3.gun embriyosuAynı gün test günümüz beraber gün sayıcaz desene insallah hayrlı sonuclar alırz
Ay ne güzel duygular bunlar ya çok sevindim canımBenimde hiç bir belirtim olmadı aslında dün sabah çok cidsi bir kramp girdi mideme arkasından sırtıma vurdu ne oturabilsşm ne yatabildim,midemde şişlik oldu nefes almakta güçlül çekiyordum. Sabahta aynı şiddetli kramp girince doktora gittim apar topar. Oda kan tahlilini görelim muhtemelen gebelik var annelik hormonu yapıyor krampları dedi