Tüp bebek sonucu bekleyenler

Herşey gönlünüzce olsun
Ben yazmistim benim de cok akintim var diye sonucu cumartesi alicam ben. Bahsettigim kisi de meraklanma benimde cok akintim var sonuc pozitif demisti.

Son düzenleme:
Arkadaslar akintisi gelipte pozitifi gören yok mu hic kimseden ses cikmadi :KK43: :KK43: :KK43:
benim transferden sonra sürekli su gibi akıntım vardı ve hala daha devam ediyoo ve sonucum çok şükür pozitif şuanda 5 haftalık hamileyşm ve ikizler yarın inşallah kalp atışlarını alıcaz hayırlısıyla.hiç moralini bozma bol bol dua et olumlu düşün ki olsun hayırlısıyla

Aminnnnnnn inşallah sen ne durumdasın
Cumartesi test gunum bekliyorum. bugun cok cok az kasik agrisi gibi biseyler var belkide kistden kaynaklidir gogus hassasiyeti ilk gunlerde daha coktu simdi azaldi sanki. Karin sisligide indi gibi ilk gunlere gore. Bir de akintim var ilk gunden beri. merakla bekliyorum gunler gecmiyo sabah idrar testi yaptim tek cizgi cikti.

Herkese selam 12.günü kan testinde 78 14. Kan testinde 124 çıktı benim 3. Gün transferi oldu su an herşey normal dedi doktorum ilk tüp bebek denenem şimdi burayı takip ediyorum bazı arkadaslarin kan değerleri yüksek acaba bu neye göre embriyo transferinin kaç günlük olduguyla alakalimi acaba

Herkese selam 12.günü kan testinde 78 14. Kan testinde 124 çıktı benim 3. Gün transferi oldu su an herşey normal dedi doktorum ilk tüp bebek denenem şimdi burayı takip ediyorum bazı arkadaslarin kan değerleri yüksek acaba bu neye göre embriyo transferinin kaç günlük olduguyla alakalimi acaba
A.slm canim. Muhtemelen oyledir onlarin 12.gunu senin 14.gune denk gelir. Zaten test sonuclarin gayet iyi. Allah kucagina almayi nasip etsin insallah.

Selam kızlar öncelikle herkese Sabırlı bekleyişler diliyorum.
Umarım hepimizin yüzü Güler...
Tüm sayfaları okumadım ,benim merak ettiğim kan Değeri 6.1 olupta iki gün sonra Değeri yükselen varmı yada düşermi?
Ben 10. Ve 11.gün idrar testi yaptım tabi negatif çıktı çok üzüldüm Sak'ın yapmayın sadece üzüntü veriyor merak işte ağır bastı sonra 12.gün kan testi yaptırdım 6.1çıktı çok düşük bir değer umarım çok çok yükselirde bende sevinirim.yarın tekrar kan testi yaptıracağım.bunabenzer durumu olanlar yazarsanız sevinirim
Sevgiyle kalın
merhaba canım benim de 11. gün 13 çıktı salı yaptırmıştım cuma tekrar yaptıracağım inşallah yükselir benim 2. gün embriyosuydu.

kızlar birde benim kasıklarıma ara ara sancılar giriyor şiddetli ama çok sürmüyor 3 4 sn kadar idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirmiyim kan testim düşüktü geç döllenme mi oldu ondan mı kaynaklı karar veremedim

Mrb kızlar benimde transferim dün oldu transferden hemen sonra 15 dk sonra lavaboya gitmek zorunda kaldım inşallah birşey olmamıştır 2 tane transfer ettiler biri 4 AA diğeri 5AA kalitedeydi ikinci lavaboya gidisimde afedersiniz ama vajendenlhava çıktı gibi oldu birşey olmamıştır embriyolara değil mi şimdilik belirtim yok şu an için herşeyin hayırlısı 14 haziran test günüm dua edelim birbirimize

Kızlar birde benim hiç akıntım yok yumurta toplandığı günden beri kuruluk var sadece buda bir sıkıntı yaratır mı meleklerim bana sımsıkı tutunurlar inşallah

iyi akşamlar kızlar benim hep adetimden 1 hafta önce adet sancılarım başlar bugunde her zaman olduğu gibi başladı korkuyorum tutmadılar diye acaba transferin 8 yada 9. günü kan testi yaptırsam çıkarmı daha fazla dayanamam giibi

Cumartesi test gunum bekliyorum. bugun cok cok az kasik agrisi gibi biseyler var belkide kistden kaynaklidir gogus hassasiyeti ilk gunlerde daha coktu simdi azaldi sanki. Karin sisligide indi gibi ilk gunlere gore. Bir de akintim var ilk gunden beri. merakla bekliyorum gunler gecmiyo sabah idrar testi yaptim tek cizgi cikti.
Çok zor bir süreç sıkıcıda ama sayılı gün çabuk geçiyor.herkezde farklı belirtiler var benimde karnım Şiş gibi ,sabahlarıda hiç gerilme huyum yoktur ama geriliyorum yataktayken çok lazımmış gibi ,akıntı bende de var ayaklarımı hep sıcak tutmaya çalışıyorum.cumartesi günü inşallah güzel haber alırsın önceden idrar testi yapmasaydın keşke sadece moral bozuyor, zaten çok erken gerçi Anlıyorum seni merak işte bende yapmıştım eşimden gizli ,çok üzülmüştüm yetmedi ertesi gün yine yapıp üzmüştüm kendimi.allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah hepimize SABIRLAR diliyorum bende bugece yine heyecandan uyuyamam kesin.yarın inşallah sevinirim bende
Şimdilik bayyyy

merhaba canım benim de 11. gün 13 çıktı salı yaptırmıştım cuma tekrar yaptıracağım inşallah yükselir benim 2. gün embriyosuydu.
Değerin bence güzel inşallah yükselecek de ben ne diyim benim çok düşük ya 6.1
Yarını bekliyorum işte.umarım hepimizin yüzü Güler cnm.

kızlar birde benim kasıklarıma ara ara sancılar giriyor şiddetli ama çok sürmüyor 3 4 sn kadar idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirmiyim kan testim düşüktü geç döllenme mi oldu ondan mı kaynaklı karar veremedim
Kan testin kaçtı

Çok zor bir süreç sıkıcıda ama sayılı gün çabuk geçiyor.herkezde farklı belirtiler var benimde karnım Şiş gibi ,sabahlarıda hiç gerilme huyum yoktur ama geriliyorum yataktayken çok lazımmış gibi ,akıntı bende de var ayaklarımı hep sıcak tutmaya çalışıyorum.cumartesi günü inşallah güzel haber alırsın önceden idrar testi yapmasaydın keşke sadece moral bozuyor, zaten çok erken gerçi Anlıyorum seni merak işte bende yapmıştım eşimden gizli ,çok üzülmüştüm yetmedi ertesi gün yine yapıp üzmüştüm kendimi.allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah hepimize SABIRLAR diliyorum bende bugece yine heyecandan uyuyamam kesin.yarın inşallah sevinirim bende
Şimdilik bayyyy
Insallah guzel sonuc alirsin canim. Bugun bende tek tarafli kasik agrisi basladi ozellikle lavaboda cok agrim oldu nedense. Idrar yolu problemi degildir insallah. usutmus de olabilirim hava soguktu baya.

Can
iyi akşamlar kızlar benim hep adetimden 1 hafta önce adet sancılarım başlar bugunde her zaman olduğu gibi başladı korkuyorum tutmadılar diye acaba transferin 8 yada 9. günü kan testi yaptırsam çıkarmı daha fazla dayanamam giibi
Canim pek belli olmuyo kiminin yuksek oluyo degeri kiminin düşük o yuzden cikmama ihtimali var uzme kendini bos yere bence.

Back
X