Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah emin olki bende aynı senin gibi her belirtiyi adete yoruyorum artıkBende ayni sekildeyim belirtilerle yatip kalkiyorum düşünmeden 1saniyem gecmiyo her belirtime bir sebep buldum mesela sancilara adet oncesi rahim kalinlasti ondan diyorum, gogus agrisina oncekindede olmustu ilac etkisidir, bas agrisi oluyo arada ona da adet oncesi benim hep oluyodu zaten. bu tur seyler hep kafami kurcaliyo:) şu mubarek günlerin hürmetine rabbim yüzümüzü guldursun isteyen herkeze nasip etsin insallah
CAnim 8 gun cikar diye bilyorum. Umarim guzel haberlerini alirizkızlar dayanamadım erken gebelik testi aldım şu elektronik olandan yes no diye yazıyor onda adetten 5 gün öncesi yazıyor benimde bugünden itibaren 5 6 gün var ve yes yazdı yani pozitif çıktı bugun transferimin 8. günü gittim hemen kan testi verdim tabi 1.5 saat sonra çıkıcak inş hüsrana uğramam şimdiden çıkması mümkün mü acaba idrarda çoğul gebelikte olamaz tek embriyo transferi yapıldı
İnşallah canım ya idrarda bu kadar erken çıkarmıCAnim 8 gun cikar diye bilyorum. Umarim guzel haberlerini aliriz
Erken gebelik testinde olabilir canim ben de ondan yapucaktim sonra cok hassas oldugu icin ilaclarin etkisiylede belki yanlis sonuc verir diye yapmadim. Kanda gercegi cikmistir canim. Hadi hayirlisi.İnşallah canım ya idrarda bu kadar erken çıkarmı
Öyle yanılma oluyor mu canım inş hevesim kursağımda kalmaz yaErken gebelik testinde olabilir canim ben de ondan yapucaktim sonra cok hassas oldugu icin ilaclarin etkisiylede belki yanlis sonuc verir diye yapmadim. Kanda gercegi cikmistir canim. Hadi hayirlisi.
Canim su 11gun nasil gecti gel bana sor simdide bir türlü yarin olmuyoBeklemek çok zor geliyor kızlar hemen herşey olsun istiyorum meleklerim duruyor mu onu bile bilmiyorum ya düştülerse diye çok korkuyorum ve hiç belirtim yok bu daha çok korkutuyor beni allahım yardımcımız olsun şu mübarek gün duaları mızı kabul etsin böyle benim gibi hiç belirtisi olmayıp hamile.kalan var mi
Bilmiyorumki ben oyle dusunup yapmamistim normal testlerde sonuc kesin oluyo da erkeninde nasildir bilmem ama kan vermen iyi olmus orda net cikar insallah pozitiftir canimÜ
Öyle yanılma oluyor mu canım inş hevesim kursağımda kalmaz ya
Ama soyle bisey var o testler 20degere kadar bazen de 10 degere kadar hassasmis demek seninde 20nin ustunde degerin ki ciktiÜ
Ayyy cok heyecanlandimÜ
Canımmm çok sevindim rabbim gönlüne göre versin güzel haberini bekliyorumkızlar dayanamadım erken gebelik testi aldım şu elektronik olandan yes no diye yazıyor onda adetten 5 gün öncesi yazıyor benimde bugünden itibaren 5 6 gün var ve yes yazdı yani pozitif çıktı bugun transferimin 8. günü gittim hemen kan testi verdim tabi 1.5 saat sonra çıkıcak inş hüsrana uğramam şimdiden çıkması mümkün mü acaba idrarda çoğul gebelikte olamaz tek embriyo transferi yapıldı
İnşallah canım içini ferah tut... En azından bi aşama var. Duaya devam.kızlar sonucum 35.41 çıktı doktor varda diyemem yokta diyemem başlangıcı gibi dedi gebeliğin 2 gün sonra tekrarla dedi dua edin ne olur yükselsin
Evet canım bu 2 gün geçmez şimdiİnşallah canım içini ferah tut... En azından bi aşama var. Duaya devam.
Insallah yukselir canim bu gunlerde dusuk cikmasi normaldir oyuzden 12.gunu bekletiyo dr lar. 2gun sonra 70 ondan 2gun sonra yani 12.gun 140 mi olmasi gerekiyo 2gunde mi 2kati olacak yoksa 1gunde mikızlar sonucum 35.41 çıktı doktor varda diyemem yokta diyemem başlangıcı gibi dedi gebeliğin 2 gün sonra tekrarla dedi dua edin ne olur yükselsin
2 günde 2 katı olması lazım canımInsallah yukselir canim bu gunlerde dusuk cikmasi normaldir oyuzden 12.gunu bekletiyo dr lar. 2gun sonra 70 ondan 2gun sonra yani 12.gun 140 mi olmasi gerekiyo 2gunde mi 2kati olacak yoksa 1gunde mi
Herşey çok güzel olacak Allahın izniyle. Sabır ve dua. Şimdi bende heyecanlandım hala test yapmadım bakalım bekliyorum pazarı. Rahatlayım diye dışarı yürüyüşe çıktım çok yavaş yürüdüm iyi geldi epey rahatladım tavsiye ederim sizedeEvet canım bu 2 gün geçmez şimdi