Tüp bebek sonucu bekleyenler

4 gün var daha adet günüme canım :KK43:
Ozaman meraklanma canım adet Kanı değildir çünkü kullandığımız ilaçlardan dolayı erken olmayız tam gününde oluruz adet sıkma canını belki jelden dolayı tahriş olmuş olabilir yada içerde biriktiyse o yüzden de olabilir

Ozaman meraklanma canım adet Kanı değildir çünkü kullandığımız ilaçlardan dolayı erken olmayız tam gününde oluruz adet sıkma canını belki jelden dolayı tahriş olmuş olabilir yada içerde biriktiyse o yüzden de olabilir
İnşallah canım inşallah söylediğin sebeplerden dolayıdır :( ilk denemem bu benim ikinci bir deneme için gücümü tekrar ne zaman toplarım bilmiyorum :(

İnşallah canım inşallah söylediğin sebeplerden dolayıdır :KK43: ilk denemem bu benim ikinci bir deneme için gücümü tekrar ne zaman toplarım bilmiyorum :KK43:
Dualarım seninle canım üzme kendini lütfen strese sokma bişey yok merak etme benim dediğim nedenlerden dolayı

Selamlar herkese:) bende belirtilere takılmış durumdayım. Bugün 7.günümüz ve ben yanıyorum. İnce giyinsem serin geliyor, üzerimi giyinince yanıyorum. Cildim hassaslaşto

İnşallah canım inşallah söylediğin sebeplerden dolayıdır :KK43: ilk denemem bu benim ikinci bir deneme için gücümü tekrar ne zaman toplarım bilmiyorum :KK43:
Canin bana verilen bilgilendirme kagidinda pembe ve kahve akintiniz olabilir telaslanmayin normaldir yaziyo stres yapma canim direk çokça kan gelmedigi surece sorun yok insallah duzelmistir bu arada

Kızlar benim belirtilerim başlamadı hala bugün 4 gün erken mi sizce sürekli kendimi dinliyorum belirti arıyorum belim ağrıyor sadece oda yumurta toplandığı günden beri var ne akıntı ne kasık ağrısı var deli olacağım kaç gündür ya tutmadiysa diye düşünmekten formda okuyorum herkesin şu gibi akıntısı kasık ağrısı felan oluyormuş ve pozitif sonuç alanlar var evde durup bunları düşünmekten bunaldim ne olur yardımcı olun ilk.denemem bu tecrubesizim

Kızlar benim belirtilerim başlamadı hala bugün 4 gün erken mi sizce sürekli kendimi dinliyorum belirti arıyorum belim ağrıyor sadece oda yumurta toplandığı günden beri var ne akıntı ne kasık ağrısı var deli olacağım kaç gündür ya tutmadiysa diye düşünmekten formda okuyorum herkesin şu gibi akıntısı kasık ağrısı felan oluyormuş ve pozitif sonuç alanlar var evde durup bunları düşünmekten bunaldim ne olur yardımcı olun ilk.denemem bu tecrubesizim
hayirlisi olsun insallah hakkinda..
kendini dinleme canim. normal hayatindaki gibi devam et.. olumsuz deil olumlu dusun canim...

Canım hayırlı olsun inş ama belirtisi olmadan hamile olan çok arkadaş var sakin öyle düşünüp üzme kendini. Bizlerde hep belirti arıyoruz ama kişiden kişiye değişiyor işte belirtiler

Günaydın cnm illaki belirti olacak ve belirtisi olanlar hamile kalacak diye bir durum yokki kullanılan ilaçların yan etkileride var sen de eminim ilaç kullanıyorsundur her bünyede değişiebiliyor .ilk tecrübenmiş inşallah ilk ve son olur cnm 12 günün su gibi akıp gider ve hayırlı haberlerini alırız.

Günaydın kızlar bugün 9.günüm az önce fitilimi atarken kahverengi minik bir leke geldi ve ben suan cok panik durumdayım bişey olmamısdır dimi cok korkuyorm yine aynı sonucu almakdan 2.denemem bu 5.gün embriyosu . Bu kknuda bilgisi olanlar yardm edin lütfen

Back
X