Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah canım ya güzel haber bekliyorum bugun 10. Gün mü 5. Gün embriyosumuydu senim"Gorelim mevlam neyler, neylerse guzel eyler" kizlar gunaydin kan verdim 10da cikicak
Canım o içerde birikmişlerdir korkma ben sürekli banyo yapmıyorum çok sıcak iyi değil diye ama 2 günde bir jelimi kullanmadan önce sabahları içerde kalmışları temizlemeye çalışıyorum pndan sonra jeli kullanıyorumGünaydın kızlar bugün 9.günüm az önce fitilimi atarken kahverengi minik bir leke geldi ve ben suan cok panik durumdayım bişey olmamısdır dimi cok korkuyorm yine aynı sonucu almakdan 2.denemem bu 5.gün embriyosu . Bu kknuda bilgisi olanlar yardm edin lütfen
Hadi inşallah canım ya güzel haber bekliyorum bugun 10. Gün mü 5. Gün embriyosumuydu senim[/QUOTE. Yok canim 12.gun oldu 3.gun embriyosu. Sabah uyuyamadim erkenden dustum hastane yoluna
Bende yazmistim ama cevap gelmedi gece uyuyamadi muhtemelen strestenNaz_musti canın nasılsın bi gelişme varmı
9.gun idrar testi yaptim 2 tane cikmamisti sonra korktum tekrar yapmaya bekledim mecburenTam günün ozaman canım ne güzel sabrettin inş karşılığını alıcaksın canım mutlaka haber ver az kaldı zaten
Evet olabilir inş bir sorun olmamıştır Allah yardımcımız olsun ya gerçekten zor süreçler bunlaBende yazmistim ama cevap gelmedi gece uyuyamadi muhtemelen stresten
Iyi yaptın canım zaten doğru olanda beklemek ben dün silik çizgi çıktı acaba dememek için digital olanlarından aldım onlarda baya hassasmış demek ki9.gun idrar testi yaptim 2 tane cikmamisti sonra korktum tekrar yapmaya bekledim mecburen
Evet dedimya 20degere kadar hassaslar. Allah yardimcimiz olsun insallah cok zor bi süreç sinavimiz buyuk nasipte varsa elbet olacakIyi yaptın canım zaten doğru olanda beklemek ben dün silik çizgi çıktı acaba dememek için digital olanlarından aldım onlarda baya hassasmış demek ki
hadi hayirlisi olsun insallah."Gorelim mevlam neyler, neylerse guzel eyler" kizlar gunaydin kan verdim 10da cikicak
Saat tam 10 oldu canım inş güzel bi haber vericeksin sabırsızlıkla bekliyorumEvet dedimya 20degere kadar hassaslar. Allah yardimcimiz olsun insallah cok zor bi süreç sinavimiz buyuk nasipte varsa elbet olacak
Olsun canım hiç üzme kendini zamanı gelince tedavisiz gelicek belkide hiç beklemediğin bir zaman daSonuc negatif kizlar 0.10 kismet degilmis insallah sizden guzel haberler gelir
umudunu yitirme canim.. yine. denersiniz..vardir ondada bi hayrSonuc negatif kizlar 0.10 kismet degilmis insallah sizden guzel haberler gelir
Evet canım üzme kendini Rabbim mutlaka vericektir bu Sabrının uğraşmalarının karşılığınıDondurulmusla birlikte 3.negatif sonuc. Digerlerinde hic sanci olmamisti o yuzden bunda cok umutlanmistim. Kismet degilmis.