Tüp bebek sonucu bekleyenler

ılk tüp bebek denemenizmi ben de calısıyorum dr. Bana günlük hayatına devem et dedi sadece ağır kaldırma .hoplama zıplama kendini yorma dedi ama ben ne olur ne olmaZ diye gitmiyorum .bu gun haftalık iyne yaptırmak icin aie hekimine gittim kendimi zor tuttum kan tahlili vermek icin .ama eşimdeen gizli her gün idrar tahlili yapıyorum ama hep tek çizgi .son üç gün hani bir söz varya allahım hakkımda hayırlısını eyle hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle.Insallah hayirlısı neyse o olur sizinle konuşunca. Rahatliyorum
kacıncı gününüz bugün bende yaptırdım test yapmamak icin kendimi zor tutuyorum

Aslında 3. Denemem de negatif olursa, aret beye gitsem mi diye düşünuyorum ama Çok yoğunluğu oluyo, senin tedavinde merkezde ki süreç nasıl ilerliyo...
ben aret beyi cok fazla araştırdım gercekten işinde mükemmel ilgili bir doktor yogun olsada ilgili tavsiye ederim benim ilki tutu düştü birde birşey sorucam senin suan sonucun nezaman beli olucak birde kalcadan igne ve karnından igne varmı

ben aret beyi cok fazla araştırdım gercekten işinde mükemmel ilgili bir doktor yogun olsada ilgili tavsiye ederim benim ilki tutu düştü birde birşey sorucam senin suan sonucun nezaman beli olucak birde kalcadan igne ve karnından igne varmı
Benim transferim 16 sinda oldu, test gunum 28 denildi bugun transfer sonrası 7. Günüm , 2 tane 3. Gun 8 hucreli 1. Kalite embriyo transfer edildi, göbekten olan igne kan sulandırıcı gunde 1 tane, kalçadan aksamlari gunde 1 tane progestan igne yaptiriyorum, estrofem sabah aksam 2 tane aliyorum, gunde 1 tane folibol iciyorum ve sabah aksam birde crinone jel kullaniyorum...benim 1.tup bebek negatif
2. Tup bebek kimyasal gebelik
3. Icin sonuç bekliyorum. ..
Aslında doktoruma güveniyorum merkezdeki embriyologlarin iyi olmasida cok onemli, merkezinde iyi olduğunu düşünüyorum, olmamasi icin bir neden bulamuyorum. Canimi sıkan bu zaten..

Son düzenleme:
Benim transferim 16 sinda oldu, test gunum 28 denildi bugun transfer sonrası 7. Günüm , 2 tane 3. Gun 8 hucreli 1. Kalite embriyo transfer edildi, göbekten olan igne kan sulandırıcı gunde 1 tane, kalçadan aksamlari gunde 1 tane progestan igne yaptiriyorum, estrofem sabah aksam 2 tane aliyorum, gunde 1 tane folibol iciyorum ve sabah aksam birde crinone jel kullaniyorum...benim 1.tup bebek negatif
2. Tup bebek kimyasal gebelik
3. Icin sonuç bekliyorum. ..
aynı ilaclar

Sengul canim Sorun neydi senin peki? yoksa benim gibi sebebi yok mu...
Senin transfer ne zaman oldu ve test gunun ne zaman

Son düzenleme:
Sengul canim Sorun neydi senin peki? yoksa benim gibi sebebi yok mu...
benimde sebep yok 4 yıl önce normal yoldan bir ikiz iki aylik düşük hemen ardından hic adet görmeden yine ikiz gebeliyim oldu melekleriminde 7 aylıkken karnımda ikisininde kalbi durdu ondan sonra birdaha olmadı hic birşey yok diyorlar sitrestenmiş

benimde sebep yok 4 yıl önce normal yoldan bir ikiz iki aylik düşük hemen ardından hic adet görmeden yine ikiz gebeliyim ositres melekleriminde 7 aylıkken karnımda ikisininde kalbi durdu ondan sonra birdaha olmadı hic birşey yok diyorlar sitrestenmiş
En azindan sen hamile kalabilmissin, bence hamilelik olursa iyi bir takiple en yakin zamanda insallah bebegini kucagina almak nasip olur. Zor bir süreçten geçiyoruz herbirimiz, bu yolda yürüyen herkeze ALLAH'IM yardim etsin....

En azindan sen hamile kalabilmissin, bence hamilelik olursa iyi bir takiple en yakin zamanda insallah bebegini kucagina almak nasip olur. Zor bir süreçten geçiyoruz herbirimiz, bu yolda yürüyen herkeze ALLAH'IM yardim etsin....
inşalla bütün cocugu olmayanları bizleride beraberinde kucagımızı boş birakmasın rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah güzel ALLAHIM

Kızlar bu sabah erken gebelik testi yaptim ilk 3 dk da silik olarak ikinci çizgi cikti . 10 dk gecmeden de belirginleşti, hic bir belirtim filanda yok , test günüm 28 i daha 2 gun var... Acaba bu erken gebelik testleri yanıltıcı olabilir mi, veya kullandığım ilaçlardan mı pozitif sonuç çıktı diye düşünüyorum. Kendimi de kaptırmak istemiyorum bu sonuca..Kızlar çıkan sonucun fotoğraflarını ekledim....
20151026_072043_HDR.webp
20151026_065152_HDR.webp

Kızlar bu sabah erken gebelik testi yaptim ilk 3 dk da silik olarak ikinci çizgi cikti . 10 dk gecmeden de belirginleşti, hic bir belirtim filanda yok , test günüm 28 i daha 2 gun var... Acaba bu erken gebelik testleri yanıltıcı olabilir mi, veya kullandığım ilaçlardan mı pozitif sonuç çıktı diye düşünüyorum. Kendimi de kaptırmak istemiyorum bu sonuca..Kızlar çıkan sonucun fotoğraflarını ekledim.... Eki Görüntüle 1668454 Eki Görüntüle 1668455

Canim simdiden hayirli olsun bence bebegin tutunmus sana bende senin gibi inanamadim kendimi kaptirmamak icin sevinemedim bile ama 3 gün üstüste devam edince testlere ikinci cizgi koyulasti ama ben bebegimi görmeden hala inanamicam galiba :nazar::anneadayı:

Canim simdiden hayirli olsun bence bebegin tutunmus sana bende senin gibi inanamadim kendimi kaptirmamak icin sevinemedim bile ama 3 gün üstüste devam edince testlere ikinci cizgi koyulasti ama ben bebegimi görmeden hala inanamicam galiba :nazar::anneadayı:

Teşekkür ederim canım; bende bugun ve yarın tekrardan yapıcam bakalım seninkisi gibi koyulaşma devam edicekmi merak ediyorum..

Kızlar bu sabah erken gebelik testi yaptim ilk 3 dk da silik olarak ikinci çizgi cikti . 10 dk gecmeden de belirginleşti, hic bir belirtim filanda yok , test günüm 28 i daha 2 gun var... Acaba bu erken gebelik testleri yanıltıcı olabilir mi, veya kullandığım ilaçlardan mı pozitif sonuç çıktı diye düşünüyorum. Kendimi de kaptırmak istemiyorum bu sonuca..Kızlar çıkan sonucun fotoğraflarını ekledim.... Eki Görüntüle 1668454 Eki Görüntüle 1668455
:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: inşallah

Back
X