Tüp bebek sonucu bekleyenler

Benim belirtim ayaklarima vuran bel agrim ve kahve rengi akintimdi bu ikisi tam 3 gün sürdü ve dün ikiside kayboldu suan gögüslerim hafif büyüdü ve cok hasaslasti...
BENİMDE Bİ BELİRTİM YOK GİBİ SADECE TRANSFERİMİN 5 VE 6. GÜNÜ SOL KASIĞIMDA SIZI VARDI VE 2 GÜN SONRA BİŞEY KALMADI, ŞU AN HİÇ BİŞEY HİSSETMİYORUM....

benim bugün 8 günüm test yapsam beli olurmu hic
BEN 8. GÜNÜ İDRAR TESTİ YAPTIM AMA ERKEN GEBELİK TESTİ DEĞİLDİ. NEGATİVE ÇIKMIŞTI. 2 GÜN SONRA YANİ BU SABAH TA ERKEN GEBELİK TESTİ YAPTIM SİLİKTE OLSA POZİTİFTİ...BİLEMİYORM Kİ
2. TÜP BEBEK DENEMEM KİMYASAL GEBELİKTİ ACABA BUDA MI ÖYLE OLACAK DİYE DÜŞÜNÜYORUM..

BEN 8. GÜNÜ İDRAR TESTİ YAPTIM AMA ERKEN GEBELİK TESTİ DEĞİLDİ. NEGATİVE ÇIKMIŞTI. 2 GÜN SONRA YANİ BU SABAH TA ERKEN GEBELİK TESTİ YAPTIM SİLİKTE OLSA POZİTİFTİ...BİLEMİYORM Kİ
2. TÜP BEBEK DENEMEM KİMYASAL GEBELİKTİ ACABA BUDA MI ÖYLE OLACAK DİYE DÜŞÜNÜYORUM..
inşallah hamilesindir:anneadayı:

bende cok merak ediyorum yapmakla yapmamak arasında kaldım

BENİMDE Bİ BELİRTİM YOK GİBİ SADECE TRANSFERİMİN 5 VE 6. GÜNÜ SOL KASIĞIMDA SIZI VARDI VE 2 GÜN SONRA BİŞEY KALMADI, ŞU AN HİÇ BİŞEY HİSSETMİYORUM....
Bence belirtilerede pek tamamak lazim herkesde farkli oluyo diyolar ya dogru galiba...
Benim normal idrar testim 7. günde silik cikmaya basladi bukadar erken cikmasi ikiz gebeliktemi oluyor acaba senin negativ cikmis 8.günde

Bence belirtilerede pek tamamak lazim herkesde farkli oluyo diyolar ya dogru galiba...
Benim normal idrar testim 7. günde silik cikmaya basladi bukadar erken cikmasi ikiz gebeliktemi oluyor acaba senin negativ cikmis 8.günde
SEN BENCE KESİN HAMİLESİN :), İŞTE BENİM 8. GÜN NORMAL TESTTE NEGATİF 2 GÜN SONRADA ERKEN GEBELİK TESTİNDE POZİTİF OLDU, DEĞERİ DÜŞÜK İSE KİMYASAL GEBELİK OLMUŞSA ONDAN MI GÖRÜNMÜYO ACABA DİYE DE DÜŞÜNÜYORUM O YÜZDEN SEVİNEMEDİM HİÇ, HAYIRLISI NEYSE O OLSUN ARTIK...

evet benim kizlerimde öyle olmuştu İNŞALLAH İKİ BEBİŞİNİ BERABER ALIRSIN KUCAGINA:KK46::KK46::nazar::nazar:

SEN BENCE KESİN HAMİLESİN :), İŞTE BENİM 8. GÜN NORMAL TESTTE NEGATİF 2 GÜN SONRADA ERKEN GEBELİK TESTİNDE POZİTİF OLDU, DEĞERİ DÜŞÜK İSE KİMYASAL GEBELİK OLMUŞSA ONDAN MI GÖRÜNMÜYO ACABA DİYE DE DÜŞÜNÜYORUM O YÜZDEN SEVİNEMEDİM HİÇ, HAYIRLISI NEYSE O OLSUN ARTIK...
Olumsuz düsünme canm belki senin bebisin gec yerlesmistir benimki istisna herkesde okadar erken cikmiyo ya erken yeslemedir yada ikiz oldugu icin erken cikmistir bende....

Kızlar bu sabah erken gebelik testi yaptim ilk 3 dk da silik olarak ikinci çizgi cikti . 10 dk gecmeden de belirginleşti, hic bir belirtim filanda yok , test günüm 28 i daha 2 gun var... Acaba bu erken gebelik testleri yanıltıcı olabilir mi, veya kullandığım ilaçlardan mı pozitif sonuç çıktı diye düşünüyorum. Kendimi de kaptırmak istemiyorum bu sonuca..Kızlar çıkan sonucun fotoğraflarını ekledim.... Eki Görüntüle 1668454 Eki Görüntüle 1668455 [/QUOTE
Kizlar dün yaptığım erken gebelik testide de pizitif çıktı, bu sabahta kan sonucu vermeye gitmeden normal olan testten yaptim oda pozitif cikti, bu zamana kadar tedavim süresince hic bir zaman 2 cizgi görmemiştim, kan vermeye gidicem sabah l, aksamda iş çıkışı alıcak sonucu yazarim aldiktan sonra hayırlısı olsun....

KIZLAR BUGÜN 12. GÜN VE KAN SONUCUMU ALDIM 98.21 ÇIKTI SONUÇ POZİTİF ,DOKTORUM IYI BİR SONUÇ DEDİ 2 GÜN SONRA TESTİ TEKRAR EDİCEM.
BİRDE BELİRTİ OLARAK HİÇ BİR ŞEY YOK. NE AKINTI, NE KASIK NE DE GÖĞÜS AĞRISI, ATEŞ BASMASI OLMADI BENDE...
8. GÜN YAPTIĞIM NORMAL GEBELİK TESTİ NEGATİF ÇIKMIŞTI
10. GÜN YAPTIĞIM ERKEN GEBELİK TESTİ SİLİK 2 ÇİZGİ ÇIKTI,
KAN TESTİ YAPTIRMADAN ÖNCE BU SABAH YANİ 12. GÜN YAPTIĞIM NORMAL GEBELİK TESTİ DE SİLİK POZİTİF ÇIKTI BİLGİNİZ OLSUN DİYE SÖYLÜYORUM
KORKUYORUM ŞİMDİ DEĞERİM ARTMAZ DİYE.. ÖNCEKİ KİMYASAL GEBELİK Tİ ÇÜNKİ..

Son düzenleme:
C CANIM BEBİŞİM; SENİN SONUÇ BELLİ OLDU MU ?
Dün kan testimi yaptim sonuc 216:anneadayı::KK200::KK46: sükürler olsun Hamileyimmmmm..
Doktorum sonuc cok iyi dedi bu kadar iyi oldugu icin tekrarlamaya gerek yok pazartesi gel direk keseye bakalim ve kan testini tekrarliyalim dedi..
Canm bence senin sonucunda cok iYi kimyasal gebelikler daha düsük oluyor sanirim...

Dün kan testimi yaptim sonuc 216:anneadayı::KK200::KK46: sükürler olsun Hamileyimmmmm..
Doktorum sonuc cok iyi dedi bu kadar iyi oldugu icin tekrarlamaya gerek yok pazartesi gel direk keseye bakalim ve kan testini tekrarliyalim dedi..
Canm bence senin sonucunda cok iYi kimyasal gebelikler daha düsük oluyor sanirim...
Hayirlisi olsun canim. Senin kacinci gün embriyosuydu

hayırlı olsun cok sevindim:anneadayı::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X