- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Umudunu ve sabrini kaybetme...Benim de negatif Can'ım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umudunu ve sabrini kaybetme...Benim de negatif Can'ım![]()
Sağol canim canim cok sıkkın doktor değer 5 in ustu adet olmazsa tekrar test yaptir dedi belki yükselir dedi ama ben sanmıyorum adet olmayı bekleyeceğim canimAaaa cok üzüldüm ..hayırlısı olsun. .umudunu sabrini kaybetme
Tebrik ederim canım inşallah saglikla kucagina alirsin canimSelam arkadaslar
11.günde kan tahlilinde
Deger 600 cikti
Hamileymişim ☺
Kesin ikiz dedi doktor
Iki tane 5.gün konulmustu
Darisi herkese olsun
Offff bende yarin sabah teste gidicem. Sanki adet olcak misim gibi belim agriyo.goguslerimde aman aman bi ağrı sizi yok ama bi d olgunluk acı var.bilemiorum artık neyse yarın ogrencez ama sabah nasıl olacak acabaSlm canim bende 28 inde transfer yaptirdim yarın test yaptiracagim kasiklarima çok agri giriyo goguslerim çok agiriyo sende belirti varmi
Hayırlı olsun, tutunma kanaman olmadi mi? Testin sonucunu kaçıncı gün pozitif olduğunu öğrendin?TÜP BEBEK SONUCU BEKLEYEN ARKADAŞLAR BEN 5HAFTA 3 GÜNLÜK HAMİLEYİM KESE GÖRÜNDÜ VE POZİTİF SONUÇ ALMADAN ÖNCE VE SONRASINDA HİÇ BİR GEBELİK BELİRTİSİ YAŞAMADIM HALA DAHA YAŞAMIYORUM, O YÜZDEN BELİRTİ ARAMAYIN VE BUNDAN DOLAYI CANINIZI SIKMAYIN .....
8. GÜN NORMAL İDRAR TESTİ YAPMIŞTIM NEGATİVE ÇIKMIŞTIHayırlı olsun, tutunma kanaman olmadi mi? Testin sonucunu kaçıncı gün pozitif olduğunu öğrendin?
Çok sağol canım fazlasıyla aydinlattin bende 6. Gün idrar testi yaptım negatif geldi, sonra testi tekrar etmeye korkuyorum acikcasi, test günüm perşembe. Bu arada kaç tane embriyo transferi gerçekleşti?8. GÜN NORMAL İDRAR TESTİ YAPMIŞTIM NEGATİVE ÇIKMIŞTI
10. GÜN İDRARDA BAKILAN ERKEN GEBELİK TESTİ YAPTIM SİLİK OLARAK POZİTİF ÇIKMIŞTI
11. GÜN TEKRARDAN ERKEN GEBELİK TESTİ YAPTIM YİNE POZİTİF ÇIKTI
12. GÜN KAN TESTİ YAPTIRMAYA GİTMEDEN ÖNCE İLK YAPTIĞIM NORMAL İDRAR TESTİNDEN YAPTIM ONDADA SİLİK POZİTİF ÇIKTI
12. GÜN KAN SONUCUM İSE 98.21
14. GÜN KAN SONUCUM 166.1
16. GÜN KAN SONUCUM 340.1
18. GÜN KAN SONUCUM İSE 562.9 ÇIKTI
21. GÜNÜ DR. KONTROLÜM VARDI DOKTORTORUM KESEYİ GÖRDÜ 5 HAFTALIK OLDUĞUNU SÖYLEDİ
28. GÜNÜ YANİ 13 KASIMDA 2. DOKTOR KONTROLÜM VAR , UMARIM KALP ATIŞINI GÖRÜRÜZ ...
BENDE BELİRTİ OLARAK HİÇ BİR ŞEY OLMADI, YERLEŞME KANAMASI DA OLMADI. VE ŞU ANDA HALA DAHA BİR BELİRTİM YOK.....
2 TANE 3. GÜN 8 HÜCRELİ 1. KALİTE DONDURULMUŞ EMBRİYO TRNSFERİ YAPILDI.Çok sağol canım fazlasıyla aydinlattin bende 6. Gün idrar testi yaptım negatif geldi, sonra testi tekrar etmeye korkuyorum acikcasi, test günüm perşembe. Bu arada kaç tane embriyo transferi gerçekleşti?
Çok sevindim darısı başıma inş. Hiç kasık Ağrısı yasadınmı Can'ım benim bugün çok kasık Ağrı'm olduSonucu aldım. 12.gun bugün kan değerim 416.hamileyim arkadaşlar.
Transferden sonraki 3 gun hiç ağrım sizim olmadı. Ama 6 ve 7. Gun bel ağrım oldu sonra geçti. 10 ve 11 günde Adet öncesi gibi bel ağrılarım oldu.regl olucam saniodunm açıkçası tutmadi die düşünüyor dum kismet te pozitif çıktı.umarim sonuna kadar hayırlı olurÇok sevindim darısı başıma inş. Hiç kasık Ağrısı yasadınmı Can'ım benim bugün çok kasık Ağrı'm oldu
Gözün aydin hayirli olsun Insallah...Sonucu aldım. 12.gun bugün kan değerim 416.hamileyim arkadaşlar.
Gözünüz aydınSonucu aldım. 12.gun bugün kan değerim 416.hamileyim arkadaşlar.
Evet benim doktorum da ayni seyi soyledi. Carsamba testi tekrarliyacagiz. Pazartesi de keseyi ınsalah gorucez[/QUOTE]456986, member: 373122"]Gözün aydin hayirli olsun Insallah...
Bu degerlerle ikiz olma olasiligi yüksek sanirim benim 216 cikmisti ve doktorum baya yüksek iyi demisti ama kese simdilik bitane göründü![]()
Slm arkadaslar daha yeniyimm ve nasil msj attagimi bile bilmiyorum ve pazar transfer yapildi cok heycanliyim tutanlari gorunce moralim yukseliyo eceem tebrik ederim bu arada[/QUOTE]Evet benim doktorum da ayni seyi soyledi. Carsamba testi tekrarliyacagiz. Pazartesi de keseyi ınsalah gorucez