Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım Allah razı olsun senden. ama bende transferden itibaren bir gariplik vardı zaten. işlem bitti ben ağladım ama ne olumlu ne olumsuz hiçbir hissim yoktu o gün. ne heyecan, ne sevinç hiçbir şey. benim göğüslerim çok hassastır çatlatma iğnesinden sonra deli gibi şişmişti ve acıyordu. o iğne bhcg içeriyor biliyorsun. demek ki şu an salgılamıyorum bu hormonu ki acımıyorlar =(( hamile kalacağıma çok inandırmıştım kendimi. şimdi yere çakılmış gibi hissediyorum.
bu arada bebeğin hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. darısı bizlerin başına.
canım sağolasın. ınşallah senin bebeğin de sıkı sıkı tutunmuştur annesine..
bende çok ağladım beklerken.. dedim ya hiç belirtim yoktu.. yok benim karnımda bebek diye.. bağıra bağıra ağladım.. 9.gün test yaptırdım.. testin sonucunu beklerken hamilelik testi alıp yaptım.. ince silik bişiy gördü herkes ben görmedim.. sonra sonucu almaya gittim..39 du.. herker sevindi hamilesin diye.. ben yok ya o ilaçlardandır dedim.. çünkü hiçbirşey hissetmiyordum.. taki 15 gün önceki muayene de onun içimde kıpırdandığını görene kadar.. o yüzden sakın umudunu yitirme.. ALlah büyük.. sadece dua et..
benimde bugün 9.günüm benimde hiçbelirtim yok aptal gibi idrar tahlili yaptım bugün negatif çıktı aglamaktan helak oldum sinirlendim 3 tane sigara yaktım arka arkaya 12.gün testinide yaptırmıcam bütün ümitlerim gitti şimdide diyorum keşke hiç tahlil yapmasaydım 12.günü bekleseydim gerçe ozamanda sonuç aynı olacaktı deişmez heralde sonuç diye düşünüyorum artık![]()
zinalcim burdan tanışıp görüştüğüm bir arkadaşım var o hamileliğini kan testiyle onaylattıktan 2 hafta sonra ancak idrarda gördü hamileliğini. artık hırs yapmıştı idrarda görene kadar yapmaya devam edicem diyordu. bana söz verdirdi kan testinden önce idrar yapmayacaksın diye. bence o sonuca hiç takılma ve kan testini yap. herşeyin hayırlısı canım.
kızlar bozmayın moralinizi belirti yok diye bende de hiç bir şey yoktu ama bebiş varmışşş dua edin sadece allah yardımcınız olsun
moralin için çok sagol arkadaşım inş kan testimde perşembe günü çıkar ya Rabbim hepimizin tahlillerini pozitif yapsın sonrada saglıklı şekilde bebeişlerimizi kucagımıza alalım inşallah ayy biraz içim tahatladı yaaa çok saoll
kızlar bozmayın moralinizi belirti yok diye bende de hiç bir şey yoktu ama bebiş varmışşş dua edin sadece allah yardımcınız olsun
canım ne demek. ama moralin düzelsin diye söylemedim inan gerçekten olan birşey bu. hatta cumartesi günü beni ziyarete geldiğinde yemin ettirdi arkadaşım kan testinden önce idrar testi yaptırmayacaksın diye. inşallah bebeğin seninledir, güzel haberlerini tez zamanda alırız inşallah.
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah canım. darısı biz bekleyenlerin başına hayırlısıyla.